Ik heb de cursus gevolgd in Hoogeveen bij Martijn. De uitleg was vlot en duidelijk en de ezelsbruggetjes die we mee hebben gekregen hebben goed geholpen. Ook gaf Martijn inzicht in hoe je vragen moet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hele aardige leraar, het heeft me heel erg geholpen alle dingen duidelijk op een rijtje te zetten. Ook de online cursus heel erg fijn! Geslaagd met 1 fout, turbotheorie aan te raden voor iedereen die... Zobacz więcej
Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Zobacz więcej
Mijn eerste keer theorie, en ook gelijk gehaald! Wil de 2 leraren bedanken voor hun cursus, geduld, en duidelijk herhaald uitleg! (Ik heb jullie naam niet meegekregen maar mijn cursus vond plaats in... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Dane kontaktowe
Turfschipper 18, 2292 JA, Wateringen, Holandia
- 0850645060
- contact@turbotheorie.nl
- turbotheorie.nl
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super cursus in 1x geslaagd
Mijn examen in 1 keer gehaald
Mijn examen in 1 keer gehaald. Martijn praat niet te snel en niet te langzaam
Super
Ik heb zo lang gestrugeld met mijn theorie en dankzij turbotheorie is het me eindelijk gelukt na 1.5 jaar alles te hebben geprobeerd. Je krijgt alles goed uitgelegd en als je vragen hebt kan je het gewoon vragen en leggen ze je het uit tot dat je het wel snapt
Echt een aanrader
Echt een aanrader , die dit meteen geen gewoon theorie , turbo dan slaag je gegarandeerd. De leraar legt het het zo duidelijk uit . Aanrader doe dit …..
Goede uitleg
Goede uitleg, goede informatie en over het algemeen een leuke en goede ervaring
Aanrader voor snelheid, service en kwaliteit…
Het service team is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. En dan zeker voor alleen maar online contact. Ik heb het als heel persoonlijk en betrokken maar ook flexibel ervaren.
De informatie vooraf was heel duidelijk en zowel via app als e-mail werd ik op de hoogte gehouden, maar ook succes gewenst.
De trainer Martijn, was een heel energieke vent, we begonnen al vroeg maar het tempo zat er goed in. To the point en helder in zijn uitleg.
Ik kan het iedereen aanraden: bij dit bedrijf maar ook het concept om de theorie en examen op 1 dag te doen. Even doorbikkelen maar dan heb je (in mijn geval) dan ook je motortheorie binnen.
Goed resultaat.
Goed resultaat.
Mooie online oefen omgeving.
Duidelijke hits en tips op de dag vd cursus.
Goede service. Goede afspraken mee te maken en denken echt met je mee.
Sinds dag 1 spijt!
Dit bedrijf is alleen uit op geld maken!🤬
Ik ben jullie meer dan zat hè… ik ben jullie niks verschuldigd!
Leuke ervaring
Leuke ervaring. Vriendelijke instructeur. Ezelsbruggetjes waren ontzettend handig.
Was echt top alles
Ik vond het een duidelijke uitleg
Ik vond het een duidelijke uitleg. Ze staken veel energie in om je erbij te halen. Ze leggen het leuk uit.
Heel erg goed
Het is wel een lange dag, maar het is het zeker waard. Hele duidelijke goede uitleg met alle nodige ezelsbruggetjes, had zelf niet vantevoren echt geleerd of voorbereid, maar dit raad ik wel aan maakt de kans op slagen wel echt groter. Top dagcursus
Ik had niet veel geleerd voor de cursus…
Ik had niet veel geleerd voor de cursus en heb eig alles geleerd tijdens de cursus en ben geslaagd dus ja maar mijn mening was het een top cursus.
Geslaagd voor auto theorie
Een vroegertje in de ochtend maar echt een aanrader! deze man verteld het zoo ontzettend enthousiast en leuk! heb er veel van geleerd en hierdoor ook zeker geslaagd😊
Prima cursus en online omgeving
Geslaagd met 0 fout
Geslaagd met 0 fout! Thanks toppers Wesley&Viren🥳
Beste theoriecursus
Ik vond het een leuke manier om alles in één dag te leren. En wordt allemaal heel goed uitgelegd. Beste theoriecursus !!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.