De video's en illustraties zijn bij Theorie.nl heel duidelijk en prettig om naar te kijken. De vragen komen erg overeen met het examen. De mogelijkheid om oneindig te kunnen oefenen is fantastisch!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een maand toegang gekocht voor €40 bij Theorie.nl. De website ziet er netjes en overzichtelijk uit, dat moet ik ze nageven. Helaas is dat ook het enige positieve. De lesstof en oefenexamen... Zobacz więcej
Ik ben in 1 keer geslaagd. Goede uitlegfilmpjes en examens.
Lesstof van dit bedrijf is verouderd en…
Lesstof van dit bedrijf is verouderd en komt niet meer overeen met het cbr
Heel prettig om mee te werken
Heel prettig om mee te werken. De uitleg is duidelijk en de oefenexamens geven een goed beeld van wat je kunt verwachten. Dat gaf mij veel vertrouwen.
GEEN AANRADER!!!
De lesstof en oefenexamens zijn verouderd en kloppen vaak niet met de actuele CBR-vragen. Vandaag had ik mijn theorie-examen en ik kon echt geen enkele vraag herkennen van wat ik op Theoriepunt.nl had geoefend. Het kwam helemaal niet overeen.
Kortom: de site ziet er mooi uit, maar wat je leert is niet betrouwbaar en niet representatief voor het echte CBR-examen. Ik kan dit eerlijk gezegd niet aanraden.
Stof ontbreekt
Ongelooflijk veel stof ontbreekt en oefenexamens komen totaal niet overeen met het werkelijke examen.
De vragen zijn soms best uitdagend…
De vragen zijn soms best uitdagend geformuleerd maar dat maakte het juist leerzaam. Daardoor ging ik extra goed nadenken over de theorie en bleef de stof beter hangen.
De website ziet er niet alleen netjes…
De website ziet er niet alleen netjes uit, maar de inhoud was ook erg waardevol. Op het echte examen kwamen sommige dingen anders terug, maar dankzij dit platform voelde ik me juist goed voorbereid.
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden. De communicatie van video's, duidelijke uitleg en oefenexamens werkte prettig, overzichtelijk en motiverend.
Voor mij zeker een aanrader
Voor mij zeker een aanrader. Ik heb er veel tijd in gestoken en dat was absoluut de moeite waard. De vraagstelling hielp me goed om anders en scherper naar de theorie te kijken.
Fijn platform om mee te oefenen
Fijn platform om mee te oefenen. Vooral de opbouw werkte voor mij heel goed. Niet alles is exact hetzelfde als bij het CBR, maar juist als voorbereiding is het echt een aanrader.
Top ervaring
Top ervaring. De uitleg was helder, de oefenvragen zaten goed in elkaar en ik voelde me daardoor veel zekerder tijdens het examen.
Goede video's en illustraties!
De mogelijkheid om oneindig te kunnen oefenen is fantastisch!
Ik ben meteen geslaagd!
Heel erg blij
Ik heb vandaag examen gedaan en ben geslaagd.
Heel erg fijn kunnen oefenen.
Ontzettend blij en nu hopen dat ik snel mijn rijbewijs haal
Ik ben in 1 keer geslaagd.
Ik ben in 1 keer geslaagd.
Goede uitlegfilmpjes en examens.
Site ziet er netjes uit maar....
Site ziet er netjes uit, maar inhoudelijk niet sterk. Heb alle stof die werd aangeboden op de site uit mijn hoofd geleerd en alle oefenexamens gemaakt (en geslaagd). Vervolgens gezakt, omdat de stof en aangeboden oefenexamens niet overeenkwamen met het CBR-examen. Zal ik niet aanraden!
Theorie.nl levert onvolledige en foutieve theorie
De theorie van Theorie.nl bevat onvolledige en foutieve informatie, en de oefenexamens geven regelmatig verkeerde of misleidende antwoorden. Hierdoor ben ik twee keer gezakt voor het CBR‑theorie‑examen. Mijn klacht werd bovendien niet inhoudelijk behandeld, en inmiddels is er een externe partij/rechtsbijstand bezig de zaak verder over te nemen. Dit pakket is niet betrouwbaar als voorbereiding.
Komt niet overeen met cbr
Komt niet overeen met cbr, zonde van je geld
Geen overeenkomst met CBR
Het is een nette en overzichtelijke site, waardoor je fijn kunt oefenen. Maar de vragen komen niet helemaal overeen met het CBR examen. Ik had 8 fouten van de 50. Dus nog best redelijk, maar weinig vragen herkend uit Theorie.nl.
Dus persoonlijk raad ik theorie.nl niet aan.
niet actueel
Hoewel ze een mooi ingerichte site hebben die overzichtelijk is, komen de vragen helaas niet overeen met het soort vragen dat je op het CBR examen krijgt. De filmpjes zouden ze overzichtelijker moeten maken en meer actueel maken. op dit moment raad ik dit Theorie oefen platform niet aan.
Veel verwarrende vragen
Veel verwarrende vragen en een onnodig complexe manier van vraagstelling. Het lijkt erop dat de vragen bewust zo zijn opgesteld om je te laten twijfelen en in de war te brengen. Bij sommige vragen staat zelfs een minuscuul, bijna onzichtbaar bord onder een ander bord je zou haast een vergrootglas nodig hebben. De formulering van de vragen is slecht en vooral misleidend in plaats van duidelijk, het voelt meer alsof je een IQ test aan het maken bent dan een normaal theorie-oefenexamen. Wat mij betreft zeker niet aan te raden.
Veel verkeerde antwoorden.
Veel vragen zijn vaag, meerdere antwoorden mogelijk, veel antwoorden kloppen niet meer, erg verouderd. Hiermee ga je je theorie examen zeker niet halen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.