Reakcja na opinię
Afgelopen zomer 2025 bij Tulp keukens onze nieuwe keuken besteld. Het gehele proces verliep helemaal prima. En zelfs achteraf kregen we nog zeer nette coulance service aangeboden. Door toedoen van... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Jak firma korzysta z Trustpilot
We liepen spontaan langs Tulp keuken in Breda en een showroom keuken trok mijn aandacht. We waren niet van plan om keukens te kijken die dag, maar we zijn zo vriendelijk ontvangen door het personeel dat wij zijn blijven hangen om met Alex over de mogelijkheden te bespreken.
Ons gesprek met Alex verliep super relaxed, wij merkten dat Alex veel kennis heeft en hij toonde oprechte interesse in de wensen en ideeën van ons droom keuken. Hierdoor liepen wij de winkel uit met een mooi ontwerp en 3D tekeningen van een fantastische keuken!
Inmiddels is de keuken gemonteerd en wij zijn zeer tevreden met alle service dat wij van Tulp hebben ontvangen.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Zeer duidelijke afspraken en communicatie. Alles stap voor stap. Montage zeer kundig, snel en meedenkend. Neemt een hoop last uit handen.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Keuze uit veel prachtige keukens en alles is mogelijk. Heel professioneel en fijn geholpen waardoor we nu de trotse bezitter van een Tulp keuken zijn! Alles is volgens afspraak verlopen. De mensen die er waren voor het leidingwerk en het plaatsen zijn ook goed en vakkundig. Al met al een topzaak! Kan Tulp keukens echt aanbevelen.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Fijne mensen die ons kundig en in alle rust hebben geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe keuken.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoortaal sta er een in dat je moet wachten op contact met de fabrikant maar heb tot heden niks meer gehoord
Ik ben echt heel erg on te vrede

Odpowiedź od Tulp Keukens
Ontzettend tevreden met mensen in de winkel in heerhugowaard en de installateurs en de keuken.
Waarom toch 2 sterren? De klantenservice! Wat een drama!!!!! Enkele voorbeelden: heb je eindelijk een serviceafspraak gekregen? Zeggen ze zonder je gesproken te hebben je afspraak vrijdag van te voren af! Want… 1 onderdeel was niet op tijd binnen (waren meer dingen waar voor ze zouden komen), eerste afspraak daarna? 8 (!) weken…. Bleek 8 weken later dat niet de juiste maat greeplijst was geleverd. U raadt het al, weer 8 weken wachten…
Daarbij heel belangrijk dat ze met een zelfbedachte reclamatietijd werken. Als zij iets niet goed hebben geïnstalleerd (bij ons een plint) en je komt daar pas enkele weken later achter? Dreigen ze meermaals dat je zelf moet betalen… na veel telefoontjes dit kunnen voorkomen.
Ongelofelijk slechte service dus.
Mijn advies: koop er een keuken maar sla een kruisje (of bid tot diegene waar toe jij wil bidden) dat alles in 1 keer goed gaat!

Odpowiedź od Tulp Keukens
Vriendelijk en behulpzaam personeel.Geeft goed advies en alles is naar wens op maat te maken.
Grote showroom met diverse modellen keukens.

Odpowiedź od Tulp Keukens
We voelden ons welkom bij Tulp Assen. Er werd goed meegedacht over het keuken ontwerp. Duidelijke en eerlijke uitleg. Kortom zeer tevreden.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Afgelopen zomer 2025 bij Tulp keukens onze nieuwe keuken besteld.
Het gehele proces verliep helemaal prima. En zelfs achteraf kregen we nog zeer nette coulance service aangeboden. Door toedoen van ons zelf. Heeft Tulp Keukens kosteloos mee geholpen ons probleem op te lossen. Kortom, keuken nodig ga naar Tulp keukens.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Super goed en snel geholpen,antwoord op al onze vragen

Odpowiedź od Tulp Keukens
Na meerder malen contact over kast die opblaast dat je ziet dat het hout vanbinnen gewoon vezelhout is antwoord je hebt vele karen garantie op kasten maar door vocht telt niet kast is boven oven is dat mijn fout? dat die kast helemaal op de bodem blaast staat krom en dan mijn spoelbak is vol krassen van begin gaat weg met gebruik vergeet het hoe langer hoe meer krassen en deur koelkast staat scheef zeker geen goede naservice en geen prijs kwaliteit

Odpowiedź od Tulp Keukens
Mark de verkoper, was zeer klantvriendelijk, behulpzaam, betrokken en niet opdringerig. Nam alle tijd, deskundig, constructief en sympathiek.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Zeer slechte service. Er wordt telkens gezegd dat de manager gebeld wordt en dat men voor je bezig is, maar dat lijkt vooral schijn. Zodra er betaald is, worden telefoontjes niet meer beantwoord.
Zou het liefste 0 ster willen geven maar dat kon helaas niet.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Prachtige keuken, helemaal top. Vakkundig gemonteerd, onze monteur werkte de hele dag door om een volledig werkende keuken af te kunnen leveren, wat heel prettig was.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Voorkomende bezorgers. Gingen zorgvuldig en met respect om met de keuken.
Duidelijk in uitleg en keurig op tijd.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Blad besteld van 280 cm, na levering bleek dit 278 te zijn. Na bellen te horen gekregen dat dat de maximale maat was die ze konden leveren. Bijzonder raar dat niemand me daar van tevoren over had gebeld. Ik mocht het blad wel terug sturen en mijn geld terug krijgen maar omdat ik het oude blad al had gesloopt aangezien ik die nieuwe zou krijgen heb ik daar geen gebruik van gemaakt. Ik heb zelf voorgesteld om dan 2 cm blad na te leveren. Kon ook niet, 10 cm wel. Dat gedaan en zelf gezaagd en geklust om het nog een beetje fatsoenlijk te krijgen. Op mijn vraag betreffende compensatie werd letterlijk gezegd door Tulp Spijkenisse “hoezo? Je hebt nu toch 280 cm”.
Klantenservice kon ook niets behalve zeggen dat ze het erg vervelend vonden en mijn ergernis begrepen maar compensatie, ho maar. Ja, ze wilden als coulance een bos bloemen sturen. Dat hoefde dus echt niet van mij.
Het ergste was nog wel dat ik tegen de manager zei dat ik het dan met de klantenservice zou gaan opnemen. Zijn antwoord was dat ik dat kon doen maar dat ze dan toch weer bij hem zouden komen en hij het toch weer zou weigeren om te compenseren.
Nee, haal je keuken alsjeblieft ergens anders want de service hier is heel ver te zoeken.
Naar aanleiding van de reactie van Tulp keukens:
Beste Inge,
Je bevestigt gewoonweg mijn verhaal. Ik zeg zelf ook dat ik geen gebruik gebruik gemaakt heb van de mogelijkheid tot terugsturen en restitutie omdat ik mijn blad al had weggehaald omdat het nieuwe blad eraan kwam. Probleem is dat de maat niet klopte met de bestelling maar daar nemen jullie dus gewoon totaal geen verantwoordelijkheid voor. Als jullie dat service noemen denk ik niet dat jullie beseffen wat dat woord inhoudt.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Het was bij binnenkomst al een prettige sfeer.
Onze adviseur Soren de Blok heeft met ons meegedacht en goed advies gegeven.
Wij hebben een mooie keuken gekocht en kunnen niet wachten tot hij geplaatst wordt.

Goede ervaring.
Ben enorm goed geholpen door Florian die in Son werkt. Hij nam uitgebreid de tijd. De keuken is helemaal naar mijn zin. Nu wachten tot hij geplaatst kan worden. Dan zie ik hem in real life.

Odpowiedź od Tulp Keukens
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.