Tuinkussenshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Eindelijk kussens gevonden die perfect passen in de kuip stoeltjes van Hartman. Met zit- en ruggedeelte aan elkaar. Mooie stof, dik genoeg, stijlvol. Zou er in meer kleuren mogen komen. Fijne winkel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie kwaliteit. Stof prima en vulling van de kussens precies stevig genoeg. Levering binnen de beloofde termijn. Enige minpuntje was de service van de bezorgdienst (DPD) die een onterechte ' niet t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering , perfecte kussens. Erg blij met de maker hoe alles lekker vlot gegaan is. Perfecte snelle reactie na een vraag gesteld te hebben via de mail. Erg vriendelijk, bedankt hie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z meblami do salonu
  4. Sklep z meblami do sypialni
  5. Sklep z meblami ogrodowymi
  6. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 110

Napisz recenzję

Levering was snel

Levering was snel. Kussen in eerste instantie ook precies wat ik voor ogen had maar helaas blijft er water in de soort knoop gaatjes staan wat na het opdrogen geel uitslaat ondanks dat het een all wheater kussen is.

13 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review, Marga. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het kussen in eerste instantie aan je verwachtingen voldeed.

Jammer dat er water in de knoopjes blijft staan en na het opdrogen gele verkleuring ontstaat. Mogelijk blijft er bij het opdrogen wat vuil of aanslag achter. Je kunt proberen de verkleuring voorzichtig te reinigen met een doek en een lauwwarm sopje met een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel.

Duidelijke website

Duidelijke website. Twee tuinkussens van Hartman snel geleverd. Uitstekende kwaliteit en precies zoals afgebeeld.

6 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Annemieke! Fijn dat je de website duidelijk vond en dat de Hartman tuinkussens snel geleverd zijn. Geweldig dat de kwaliteit en uitstraling precies aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier ermee!

Mooie tinten groen.

De kussens werden vlot geleverd. Ze zijn n mooie combinatie qua kleur en passen ook goed bij veel andere kleuren.

26 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Marian! Fijn dat de kussens vlot zijn geleverd en dat je zo tevreden bent over de combinatie van groentinten. Leuk dat ze ook goed passen bij veel andere kleuren. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Mooie kussens en snel verzonden

Mooie kussens en snel verzonden. Blij mee!

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Nathalie! Fijn om te horen dat je blij bent met de kussens en de snelle verzending. Geniet van de zomer en van je aankoop!

Super snelle levering

Super snelle levering , perfecte kussens.
Erg blij met de maker hoe alles lekker vlot gegaan is.
Perfecte snelle reactie na een vraag gesteld te hebben via de mail.
Erg vriendelijk, bedankt hiervoor

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je enthousiaste review, Jacqueline! Fijn dat de levering zo snel verliep, de kussens helemaal naar wens zijn en je vraag per mail snel en vriendelijk werd beantwoord. Veel plezier met je aankoop!

Prima kussen

Prima kussen, lekker stevig en zit goed

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, André! Fijn om te horen dat het kussen stevig is en comfortabel zit. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Het ging allemaal snel en eenvoudig om…

Het ging allemaal snel en eenvoudig om te bestellen
. De levering was er zeer snel. Het product was goed verpakt. Ik raad dit bedrijf aan.

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Ellen! Fijn dat het bestellen eenvoudig verliep, de levering snel was en alles goed verpakt aankwam. Extra leuk dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je aankoop!

Prima tuinkussens

Toegankelijke website, veel keuze, gewenste product snel gevonden tegen reële prijs en snel geleverd. Prima tuinkussens en erg blij mee.

17 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Frans! Fijn dat je snel kon vinden wat je zocht en tevreden bent over de keuze, prijs en snelle levering. Geniet van deze mooie zomer en uiteraard de kussens

Tuinbank kussens

Snelle levering, mooie kussens
Hoewel het zitkussen wel wat dikker had gemogen, heb ws niet goed gekeken
De rugkussens zijn prima qua dikte

19 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de tuinbankkussens snel geleverd zijn en dat je tevreden bent over de uitstraling en de rugkussens. Jammer dat het zitkussen iets dunner uitviel dan verwacht. We hebben ook zitkussens met verschillende diktes beschikbaar, wellicht een handige tip voor een volgende bestelling. Veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering en prijs kwaliteit…

Snelle levering en prijs kwaliteit prima. Al met al tevreden.

17 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je fijne review, Miriam! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs kwaliteitverhouding. Veel plezier met je aankoop!

Prima product

Prima product. Heldere communicatie. Vlotte levering

10 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Rik! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de heldere communicatie en de vlotte levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Zitkussens Wicker Universeel

Uitstekende kwaliteit en zitcomfort

5 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Sanne! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kussens, de stevige kwaliteit en de snelle, zorgvuldige levering. Geniet ervan deze zomer!

Super mooie kussens

Super mooie kussens, stevige vulling en stof. Snel geleverd, goed verpakt.

2 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review, Sanne! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kussens, de stevige kwaliteit en de snelle levering. Ook goed om te horen dat alles keurig verpakt is aangekomen. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst weer terug te zien!

Oceniono na 5 z 5

ik had vraagje...ik kreeg direkt…

ik had vraagje...ik kreeg direkt antwoord
Je bestelling wordt zeeeer snel geleverd.

ik ben uiterst tevreden van de kussen, ze zitten goed en de groene kleur is prachtig.

ik ben dan ook zeer tevreden

11 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je enthousiaste review, Lieve! Fijn dat je snel antwoord kreeg en dat de levering zo vlot verliep. Geweldig om te horen dat de kussens comfortabel zitten en dat je zo blij bent met de prachtige groene kleur. Veel plezier ermee!

Oceniono na 3 z 5

Matige kwaliteit

Vlotte bestelling en levering. Ik bestelde een hoes voor onze loungebank. Helaas is de kwaliteit niet wat ik verwacht had. Oogt en voelt vrij goedkoop en dat was de hoes helaas niet.

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je eerlijke review, Lotte. Fijn dat de bestelling en levering vlot verliepen. Jammer om te horen dat de hoes niet aan je verwachtingen voldoet. We nemen je feedback over de uitstraling en kwaliteit serieus en gebruiken die om ons aanbod te verbeteren.

Blij mee

Hele mooie dikke en vrolijke kussens echt een aanrader.
Snelle levering.

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je leuke review, Jozina! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kussens en dat ze aan je verwachtingen voldoen. Ook goed om te lezen dat de levering snel was. Veel plezier ervan!

Gewoon goed

Snelle levering en snelle reactie van de klantenservice. Alles ook netjes verpakt. Product van goede kwaliteit. Kleur week wel wat af van foto’s. Minder heldere kleuren maar nog prima.

8 lipca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review, Syl! Fijn om te horen dat de levering snel was, de klantenservice goed reageerde en alles netjes verpakt aankwam. Jammer dat de kleur iets minder helder was dan op de foto’s. We nemen je feedback hierover graag mee.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, goede kwaliteit kussens

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kussens. Veel plezier ermee!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd
goede en juiste informatie
foto's komen overeen me werkelijkheid

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de levering snel en correct was en dat de informatie duidelijk en kloppend is. Veel plezier met je aankoop!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej