Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mijn bestelling is een beetje chaotisch begonnen, maar dank een super vriendelijke meneer aan de telefoon is alles in orde gekomen . De kussens zijn prachtig!

Oceniono na 1 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z meblami do sypialni
  3. Sklep z meblami ogrodowymi
  4. Sklep z meblami do salonu
  5. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Mooie kussens op de foto

Mooie kussens op de foto, besteld en snel geleverd. Kussens waren idd net zo mooi en volgens verwachting.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de kussens precies naar verwachting waren en dat de levering zo snel ging. Veel plezier ervan!

Oceniono na 4 z 5

Mijn bestelling is een beetje chaotisch…

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Dank voor uw review! Fijn dat alles netjes is opgelost en dat de kussens helemaal naar wens zijn.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit…

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de kleur kwam gelukkig overeen met de website, wat niet altijd het geval is. En toen er enige verwarring was over de kleur op de verpakking en ik telefonisch contact op nam, werd ik uitermate vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de kleur goed bevalt. Veel plezier van de kussens!

Oceniono na 5 z 5

prachtige lichtgroene kleur, dikke kussens, zitten lekker

Snelle en prima levering. Wat een mooie lichtgroene kleur! Er staat kaki als kleur, maar wat ons betreft mag dat (zacht)groen genoemd worden. Dat staat zo mooi in onze tuin, lekkere dikke kussens, zitten heerlijk.

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Dank voor deze mooie woorden! Fantastisch dat de kleur en het zitcomfort zo goed bevallen. We wensen je veel plezier van de nieuwe kussens.

Oceniono na 5 z 5

Verrassend goed en snel geleverd

Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan de prijs. Toen kwam ik deze kussens tegen bij Tuinkussenshop.nl
Gok genomen en besteld. Deze kussens waren de enige die zouden passen op onze huidige set namelijk.
Direct de volgende dag geleverd en de kwaliteit is gewoon erg goed! We waren zeer verrast!!! Kom maar op met de zomer!

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Hallo Pascal, nou bedankt hoor voor deze prachtige review! Veel plezier met jullie kussens!

Oceniono na 5 z 5

Ben enorm tevreden over mijn…

Ben enorm tevreden over mijn bestelling.
Prachtige kwaliteit en kleuren van de kussens. Duidelijke beschrijving en vlugge levering !

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Beste Kathy, bedankt voor je review en veel plezier met je kussens!

Super

Ik had de gewone kussens al maar met deze erbij is deset compleet

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Fijn Ellen! Veel plezier met je kussens!

Bestelling loungekussens

Twee loungekussens 1.80 x 0.60 cm. besteld voor op een palletbank. Prima kwaliteit, zitten goed en bezorging al op de volgende dag.

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Fijn om te horen! Geniet van je kussens!

Oceniono na 5 z 5

Fijne webshop waar je makkelijk een…

Fijne webshop waar je makkelijk een keuze kan maken.
Veel keuzes in kleuren stoffen.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je de webshop overzichtelijk vindt en dat het ruime aanbod aan kleurenstoffen je aanspreekt.
Veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Wel een mooie kussen qua kwaliteit en…

Wel een mooie kussen qua kwaliteit en afwerking maar voldeed niet aan mijn verwachtingen…,ik dacht namelijk een kussen besteld te hebben voor binnen terwijl die voor buiten was….

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Dank je wel Martine voor je reactie. We hebben ook sierkussen voor binnen, mocht je nog op zoek zijn.

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke, duidelijke webshop. Bestelde tuinkussens qua maat en kleur kwamen precies overeen met wat we besteld hadden. Snelle levering.

26 marca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat de tuinkussens precies aan je verwachtingen voldoen en dat zowel de maat als kleur goed zijn.
Goed om te lezen dat ook de levering naar wens is verlopen.
Veel plezier met je aankoop.

Tuinkussens

Snel geleverd en goed verpakt.
Zullen hier veel plezier aan beleven als het mooie weer komt.

25 marca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd. Hopelijk kun je er straks volop van genieten zodra het mooie weer begint.

Prima product

Prima, kwaliteit en afmetingen zoals specificaties, snelle levering.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Fijn om te horen! Dank je wel en veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 1 z 5

Klacht niet serieus genomen

Eindelijk kussens gevonden voor mijn Elegance stoelen, helemaal blij. In eerste instantie leken ze oke maar bij nader onderzoek in het midden van de kussens slechte afwerking zoals rafels en zelfs zichtbaar te kort op de naad gestikt.Na melding hiervan gemaakt te hebben( met meegestuurde foto's)werd het afgedaan als zijnde wat losse draadjes die ik er maar af moest knippen.
Het werd niet als klacht geaccepteerd en de retourkosten waren dus voor eigen rekening. Aangezien het om 8 kussens ging een behoorlijk retourbedrag.
Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf!

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor uw review. We hadden je na zo’n lange zoektocht uiteraard liever een positievere ervaring gegund.

Oceniono na 5 z 5

De kussens hebben een luxe uitstraling en zijn perfect afgewerkt

De kussens werden keurig aan huis bezorgd op de voorspelde tijd. Netjes verpakt. Betaling verliep probleemloos. Heel plezierige ervaring.

30 marca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kussens en onze service.

Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen, van bestelling tot levering. Daar doen we het voor.

We wensen je veel plezier met de kussens en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej