Tuinkussenshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eindelijk kussens gevonden die perfect passen in de kuip stoeltjes van Hartman. Met zit- en ruggedeelte aan elkaar. Mooie stof, dik genoeg, stijlvol. Zou er in meer kleuren mogen komen. Fijne winkel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie kwaliteit. Stof prima en vulling van de kussens precies stevig genoeg. Levering binnen de beloofde termijn. Enige minpuntje was de service van de bezorgdienst (DPD) die een onterechte ' niet t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z meblami do salonu
  4. Sklep z meblami do sypialni
  5. Sklep z meblami ogrodowymi
  6. Sklep z sofami

Napisane przez firmę

Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 111

Napisz recenzję

De kussens zijn prachtig

De kussens zijn prachtig, mooi afgewerkt, wat je verwacht van tuinkussens. Zitten zacht, het enige dat ik zou melden is dat het jammer is dat je niet alle kleuren in alle maten hebt, dus rug + kussen, bij sommige kleuren wel, bij sommige niet en dat maakt de keuze beperkter: maar voor de rest, prachtig 🥰

7 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt Celeste, voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de kussens prachtig zijn, mooi afgewerkt en comfortabel zitten. Je opmerking over de kleuren en maten nemen we zeker mee. Veel plezier met je tuinkussens!

Makkelijk bestellen, prima kwaliteit

Makkelijke website, overzichtelijk en snel geleverd, goede prijs!

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt Roel voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 5 z 5

De kussens zijn mooi en snel geleverd.

De kussens zijn mooi, de kleur zoals op de website en snel geleverd 👍

26 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt Josien. Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de kussens naar wens zijn en dat de kleur overeenkomt met de website. Veel plezier ermee!

Alles in orde

Alles helder, snel verzonden, product zoals verwacht.

20 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles duidelijk was, de verzending snel is verlopen en het product naar verwachting is.

Prachtige kussens

Prachtige kussens , snel en keurig bezorgd .
Erg blij mee .

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kussens naar wens zijn en snel en netjes zijn bezorgd. Veel plezier ervan!

Oceniono na 5 z 5

Ze zitten heerlijk en zijn mooi

Hele fijne, mooie, degelijke tuinkussens! We zijn er blij mee.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de tuinkussens en dat ze zowel mooi als comfortabel zijn. Veel plezier ervan!

De kers op de tuinstoel

Wat een geweldige ervaring! Ik heb onlangs tuinmeubelkussens besteld en ben ontzettend tevreden. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en maakt het heel gemakkelijk om de juiste producten te vinden.

De prijzen zijn zeer redelijk en de kwaliteit van de kussens heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Wat ik vooral fantastisch vond, is de supersnelle levering. Ik had de kussens last-minute nodig voor een feestje en ze werden al de volgende dag bezorgd. Feestje gered!

Topkwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan deze webshop van harte aanbevelen!

23 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website, de kwaliteit van de kussens en de snelle levering.

Extra leuk dat de kussens op tijd binnen waren voor het feestje. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Prachtige kussens

Prachtige kussens , zitten ook geweldig !
Blij mee .
En snelle bezorging.

19 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de kussens mooi zijn, prettig zitten en snel zijn bezorgd. Veel plezier ermee.

Oceniono na 5 z 5

De kussens zijn prachtig om te zien

De kussens zijn prachtig om te zien, keurig afgewerkt. Ze waren keurig verpakt bij thuiskomst. En ze zijn betaalbaar.

29 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de uitstraling, afwerking en verpakking van de kussens. Ook leuk dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We wensen je er veel plezier van!

Oceniono na 5 z 5

Ik had de kussens snel in huis en het zag er fantastisch uit.

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kussens snel geleverd zijn en dat ze er fantastisch uitzien. Veel plezier ermee!

Opnieuw vlekkeloos

Goede,snelle communicatie via e-mail. Prima producten. Snel geleverd.

8 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, de producten en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Kussens besteld

Kussens besteld en dat was heel makkelijk. Na de bestelling werden de kussen super snel geleverd. TOP!!

22 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de kussens zo snel geleverd werden. Veel plezier met je aankoop!

goede service

goede service. Had mijn kussen zeer snel binnen.
Kwaliteit super goed

18 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het kussen snel hebt ontvangen en tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ervan!

Oceniono na 3 z 5

Kleur Hartman kussen viel wat tegen…

Kleur Hartman kussen viel wat tegen beige streep ging naar het taupe / roze toe
Verder alles prima

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je review. Jammer dat de kleur van het Hartman kussen niet helemaal was zoals verwacht. Fijn om te lezen dat de rest verder prima was. We nemen je feedback mee.

Topkwaliteit!

Heel mooie kwaliteit kussens voor een eerlijke prijs, en snel geleverd. Supertevreden met mijn aankoop!

11 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kussens, de prijs én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Tuinstoelkussens

Het gekocht product is van hoge kwaliteit en de aankoop via de site verliep zonder problemen.

De stagnatie met levering aan huis door 'n extern transportbedrijf, werd door Tuinkussenshop op klantvriendelijke manier verholpen.

13 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat we het leveringsprobleem snel hebben kunnen oplossen.

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering

14 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kussens en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop.

Bezorging was goed,kwaliteit…

Bezorging was goed,kwaliteit goed,bestelling op tijd geleverd,alles was goed. Alleen het weer minder om ervan te genieten.

16 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat alles naar wens was, van de bezorging tot de kwaliteit.

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle afhandeling en het zijn…

Goede en snelle afhandeling en het zijn prima kussens

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle afhandeling en de kussens. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Oceniono na 4 z 5

Prima webshop en gelukkig goed…

Prima webshop en gelukkig goed telefonisch bereikbare klanten service. Jammer dat ze geen showroom hebben. Nu moet je eerst bestellen om te testen en een hoop gedoe met grote dozen om ze te retourneren. Maar voor de rest top!

1 maja 2026

Odpowiedź od Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en klantenservice.

We begrijpen dat het jammer is dat we geen showroom hebben waar je de artikelen vooraf kunt bekijken. Om je online zo goed mogelijk te helpen, vermelden we bij onze producten zoveel mogelijk maten en specificaties op de website. Zo kun je vooraf goed controleren of een artikel passend is.

Fijn dat je ondanks dit punt verder tevreden bent. Bedankt voor je feedback.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej