Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi ville flytta våran resa på grund av att min fru har en utveckling störd syster som vi har hand om när hon inte har sina ordinarie assistenter vi hade betalt 4000 kr men dom konfiskerade dom när vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Otrevlig kundtjänst vid specialkostbeställningar med nedsättande ton och inte tillmötesgående. Men priset för dåligt bemötande tog personalen som hanterar skadat incheckat bagage då dom ringer u... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi blev matförgiftade då vi bodde på Riu Vistamar Puertorico Gran Canaria. Den vecka vi var där så blev 30 personer sjuka enligt tui. Så enligt dom är det ingen fara. Ingen kompensation för förstörd s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Som alltid en fullständig katastrof. De graderar sina hotell hipp som happ, graderingar eller beskrivningar stämmer inte överens. Hotell som av TUI beskrivs ha AC har det inte etc. Fr a är deras sk ti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Resor till sol och bad på världens finaste stränder! Besök TUI för att få inspiration till din nästa resa eller boka om du redan bestämt dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Kommer aldrig åka med tui igen

Kommer aldrig åka med tui igen, försökte boka en resa igår utan att lyckas. Något fel på sidan när man försöker lägga in rabattkod. Ringer idag när de öppnar. Då har har plötsligt resan gått upp med 1000 kr, och även det var fel på deras sida vill de inte fixa detta. Riktigt dåligt beteende.
Jag har åkt många gånger med tui och varit nöjd med resan men aldrig mer

4 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Sämsta kundservicen, blåser en på pengar.

Vi reste med tui för två år sedan och tyckte det var en ganska bra resa. Lite dåligt med info men vi löste det mesta själva. Nu bokade vi en ny resa och fick problem med priserna vid bokningen. Pratade med kundtjänst flera ggr innan vi slutförde bokningen då totalpriset inte stämde överens med specifikationen. De sa att när vi bokat den så skulle vi bara maila in det så skulle det korrigeras så vi fick samma som på specen. Efter att vi mailat fick vi till svar att det är slutpriset som gäller och att det blivit fel i specen. Vi har mailat dom flera ggr efter det men inget svar och ringer vi dom så säger dom att vi ska maila för att få det korrigerat. Aldrig tui igen!!

1 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Tui Pascha Bay near Anatalya is a…terrible tourist trap.

- No good beach - which anyway shold be left for the turtles breeding.
- Incompetent information about regional buses when we tried to arrange an outing ourselves.
- No policy to re-use towels, so that they get washed daily wasting lots of resources.
- food: yes, tons of stuff, but most quite poor, the baklava tastes nothing, many things are just super-sweet.
- wifi is 1 Mbit / s, they might as well put a modem in the rooms.

26 czerwca 2024

Sämst upplevelsen någonsin

Sämst upplevelsen någonsin. Korrupta anställda som vill ha mutor. I samband i flygplatsen blev jag nekad flyg ifall jag inte betalade 100euro till en anställd där på plats. Berörda personal hette Emre, Mehmet han erdogan sedan en kvinnlig supervisor samt annan kollega som heter jack/cheng. Deras supervisor där var en sjuk kvinna som vägrade mig borda för jag hade en fraktur i foten. Hon hade ingen skäl för att inte låta mig borda. Sedan kallar hon min fru tjock och kommenterar hennes utseende genom och fråga ifall hon är gravid. Hon kommenterar även min son och frågar ifall han är sjuk. Helt frisk tränad familj vill jag bara påpeka.
Tillslut blir jag incheckad och sedan vid gaten blir jag nekad av samma kvinna som var supervisor och gick dit. Hon uttrycker med sina kollegor ifall jag inte betalar får jag ej stiga på planet. Enbart för att hjälpa sin läkare kompis tjäna 100 euro på mig.

Tui håller på med maffia verksamhet i antalya flygplats resa ej med dem.

Servera min 2åriga son chili till hans barnmat sedan säger att barn med allergiker får anpassa sig. Ett sjukt bolag.

22 czerwca 2024

Sämsta resebolaget!

Inte ens värda 1 stjärna men var tvungen att välja något. Kunde inte välja sittplatser vid bokning som TUI & flygbolaget JetTime påstår. Sedan får man som bokat sällskap inte ens sitta tillsammans på flyget. De påstår dessutom att man kan välja platser mot betalning!? ALDRIG har jag varit med om det hos deras konkurrenter Ving eller Apollo.

När man försöker kontakta TUI:s kundservice så går det inte att komma fram oavsett när man försöker kontakta dem.
På sidan när man dessutom bokar transfer så står det att det tar ca 30min, men NEJ 1h 10min tar det! Att ljuga för sina resenärer är etiskt fel & vad tjänar man på det?

Jag rekommenderar ALDRIG någon att välja TUI. Apollo är ett oerhört bra & välkomnande resebolag som gör allt för att sina resenärer ska vara nöjda & ha en härlig semester vilket inte kan sägas om TUI !
Ving är också att rekommendera om man kan välja dem !

/En väl berest resenär

24 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Tipptopp

Köpte en paketresa till mig och barnen till Lettland. Tui har funnits tillgängliga på både telefon och chat/messenger för alla mina "dumma" frågor, hjälpt mig när jag gjorde ett klantfel, och även kommit med tips på aktiviteter. Flög med Norwegian, och ett litet minus hos Norwegian är att man inte per automatik får platser tillsammans när man bokar i ett sällskap, utan detta kostade ytterligare 800:- för att få sitta tillsammans, vilket kändes som ett krav då två av barnen flög för första gången samt en har npf. Bokade taxi/transfer med Mozio, fungerade klockrent. Hela resan fungerade super med alla inblandade operatörer, till och med SJ som tog oss till och från Arlanda.

21 czerwca 2024

Hemsk upplevelse med Tui

Hemsk upplevelse med Tui. Finns ingen adress till hotellet på appen. Många turister inkl oss åkte till ett fel hotel i en annan stag pga det här misstaget. Men det vi fick höra från TUI är att vi kunde ha letar bättre. Ersättningen som vi fick var presentkort på 500kr SOM KUNDE INTE ANVÄNDES UNDER DEN HÄR RESAN OCH GÄLLER PÅ FRAMTIDSRESOR. Kortet gällde bara i Nora månader. Det betyder för att få ersättningen måste vi åka med TUI igen??? Nej tack.

20 czerwca 2024
Oceniono na 3 z 5

Det mesta på resan till under och från…

Det mesta på resan till under och från Antalya var utan anmärkning. Dock råkade jag ut för en flygvärdinna från helvetet på resan hem flight BLX254 8/6-2024. Så otroligt aggressiv och otrevlig i sitt bemötande (inte bara min uppfattning). En äldre dam med långt brunt hår. Usch, en skam för flygkåren.

8 czerwca 2024

Once in a Lifetime"…

Har precis anlänt hem ifrån en resan till Samos. Resan var charter med TUI. Min första med detta företag. Avsaknaden av personliga möten med en representant från företaget, gjorde att vi distanserade oss från TUI's aktiviteter.
Appen är "tungrodd" och ologisk. Den kaotiska situationen på flygplatsen vid hemfärden var en olustig upplevelse!
Min första och sista resa med TUI. Får utmärkelsen: "Vi ska bli sämre än Ryanair"

4 czerwca 2024

Bälte trasigt

Bältet på premium klass var trasigt både ner resan och hem resan
Ersättning blev 300 kr . Då är inte säkerheten något vidare på tui

3 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Har beställt en resa till Alcudia för…

Har beställt en resa till Alcudia för hela familjen. Då jag sitter i rullstol hade jag en del frågor om hur jag skulle göra på flygplatsen. Kontaktade TUI kundtjänst. Fick väldigt bra bemötande och hjälp. Mailade dem i olika omgångar och fick svar av olika medhjälpare. Alla var lika hjälpsamma och fixade allt jag behövde hjälp med. Roligt att se att rätt människor är på rätt plats. Många plus till TUIs kundtjänst.

10 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

min man har nyss kommit hem…

Jag och min man har nyss kommit hem från Lambi och allinkluse på Tui Sumeo Atlantica Thalassa . Och vårat önskemål om bottenvåning trots inte fullsatt hotell nonchalerades helt! Underhållningen är det Tuis egens ” värdar” som stod för till 90% Rena dagis , oproffsigt och dom flesta tyckte det var värdelöst för ett allinkluse! Inte rätt för dom anställda heller för dom är ju inte till för underhållning!!+ maten var ju dåligt utbud och kan få på vilken ”dagens” restaurang hä hemma! Tex Stekt Fläsk 3 g/i vec, kyckling vingar! Nej dit far vi inte mera! Och det var lika dålig underhållning på samma hotell kjedja förra året på Kreta! Typ bingo 4,5 gånger på en vecka.inte klokt och där var det även Tunis egen personal som höll i underhållningen där! Så nu har vi beställt resa nu med min syster med er om 1 vecka till Kreta och allinkluse och inte denna hotellkedja.Många med oss höll med på båda ställena och vi pratade även med dom på plats och dom sa att dom kan ju inte göra nått utan skriva till er. Mvh Margareta hjälm (22471630 vårat bok nummer vi hade)

17 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag skulle starkt avråda alla att boka…

Jag skulle starkt avråda alla att boka något med detta resebolag. De har dålig service och gör inget för att underlätta för sina resenärer att göra rätt. Min resa med tui skulle kosta 25.000 kr och det slutade på nästan det dubbla. Det finns ingen goodwill i detta bolag överhuvudtaget.

16 maja 2024

STÖRSTA SKÄMTET

STÖRSTA SKÄMTET. DUKTIGA ATT TA BETALT MEN SEDAN GLÖMMER DEM BORT EN..

FLYG INSTÄLLT FRÅN DUBAI OCH DEM VÄGRAR ERSÄTTA DÅ DEM SKYLLER PÅ EMIRATES.

EMIRATES BER OSS KONTAKTA DEM IGEN MEN INGET HÄNDER..

OSERIÖSA TYPER SOM LJUGER OM HUR HOTELL MM SER UT.

VARNING ...... VÄLJ NÅGON ANNAN ÄN TUI.

8 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Katastrofiskt senester med tui. Miljökatastrof på stranden.

Vi blev lurad med TUI!
Vi måste betala 100 EUR i miljöavgift vid ankomst [milvö avgift för 4* hotell i Grekland, men hotellet är knapt 2* ] ! Rummet är katastrof,
ingen luft uttag, många skador, sopkontainer o skräp under balkongen! Personal i hotellet kunde inte bevisa att hotellet har 4*. Allt är falskt! Stranden som tui menar i turist annonsen är bara miljökatastrof. Skräp ligger overallt! Efter att vi har betalat miljöavgift 100eur, tui hade vågrat att städa stranden, då måste vi hyra en bil istället och köra några kilometer bort med 7 pers , till en annan strand. En sån katastrof semester hade vi inte planerat, men tack tui och den falska 4* sun palace hotellet som bara bryr sig om känna pengar på miljö utan att försöker lösa den miljökatastrof som finns i närheten!

9 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Bokar premium paketresa med TUI för…

Bokar premium paketresa med TUI för hela familjen och ändå är deras egna charterflyg ett förklätt ”Ryanair”, där man ska betala extra för precis allt, toaletttilägg, trots det inte är ett lågprisflyg som vi betalat för. Sista resan med detta bolag, och verkar vara långt ifrån ensam om denna upplevelse.

5 maja 2024

Hemsida nere.

Hemsida nere.
Går inte att logga in på min sida för att addera coop för bonuspoäng, tuis hemsida är nere och det går inte att rapportera på något vis heller

18 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Extremt missnöjd med servicen av TUI

Extremt missnöjd med servicen av TUI. Bokade en resa, som pga deras tekniska problem blev avbokad. När jag ringer och ska be dom boka den igen är rummet slut, de erbjuder ett annat rum för 4500 extra?! Jag ska alltså betala 4500 kr extra för att åka på min resa jag bokat för att TUI haft problem med sin hemsida? Han jag pratade med i telefonen var extremt nonchalant och kunde inte ge mig någon form av kompensation. Kommer aldrig mer boka med TUI. Tyvärr

12 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej