Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca alarmów pożarowych
  2. Sklep z alarmami
  3. Instalator systemów bezpieczeństwa

Napisane przez firmę

Den første boligalarmen fra Trygt Hjem ble installert i september 2020. Siden den gang har vi vokst betraktelig, og fortsetter å vokse for hver dag som går. Vi har vårt hovedsete i Oslo med selvstendige partnere som representerer Trygt Hjem i sine lokale områder. Vår visjon er at boligalarm skal bli tilgjengelig for flere! Dette klarer vi gjennom å levere produkter, løsninger og tjenester av høy kvalitet til markedets kanskje laveste priser. Vi skreddersyr våre løsninger til hver enkelt kunde fremfor standardiserte pakkeløsninger. På denne måten slipper kundene våre å betale for produkter og tjenester de ellers ikke har behov for. Trygt Hjem tilbyr pålitelige alarm- og sikkerhetsløsninger for bolig og bedrift, med produkter og tjenester som inkluderer boligalarm, innbruddsalarm, tyverialarm, bedriftsalarm, overvåkning, sikkerhetstjenester, alarmstasjon, kameraer, vekterutrykning, FG-godkjent alarmstasjon m.m

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Anbefaling.

Hei.
Har byttet fra annet selskap til Trygt Hjem og er svært fornøyd.
Gjorde selv en tabbe og måtte ringe kundeservice for å få hjelp. Dette uten lang ventetid.
Gunnar ordnet opp og problemet var løst. Han gjør en fantastisk jobb!
Ved utløst alarm blir vi kontaktet i løpet av sekunder. All honør til alarmsentralen.
Kan anbefale dette til alle!
Mvh. Helge Atle Eilertsen

6 listopada 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Trygt Hjem” – for deg som liker litt ekstra spenning i livet

Jeg ble kunde hos Trygt Hjem fordi jeg trodde jeg skulle få et trygt hjem. Spoiler alert: Jeg tok feil.

De lokket med gratis vekterutrykning, akkurat som alle andre alarmselskaper som eksisterer i et moderne samfunn. “Ingen skjulte kostnader!” sto det.
Og så, som lyn fra klar himmel – eller rettere sagt, faktura fra klar postkasse – kom regningen på 2700 kroner for en vekterutrykning som ikke fant annet enn... ingenting. Ikke en tyv, ikke et vindpust, ikke engang en vilter katt.

Jeg ringer selvfølgelig inn, i håp om et “Beklager, dette må ha skjedd ved en feil.”
Men neida – jeg får beskjed om at det må være feil på mitt alarmanlegg.
Klart det! Når noe går galt, er det alltid kunden sin skyld.
At anlegget aldri har hatt feil før eller siden er jo bare detaljer – og hvem bryr seg om detaljer når man kan fakturere?

Jeg forklarer at jeg har det skriftlig at vekterutrykninger er gratis med mindre det er grovt misbruk.
Da får jeg høre at han som skrev det “har sluttet.”
Ja, vel, da gjelder det ikke lenger da! Herlig forretningspraksis – alle løfter slettes automatisk idet ansatte bytter jobb.

Og så kommer gullkornet fra kundeservice:

“Vi gidder ikke ha sånne kunder som deg for 179 kroner i måneden.”

Tenk det! Jeg hadde ikke skjønt hvor privilegert jeg var som fikk være kunde hos dem.
Så da ble jeg sagt opp på dagen – uten varsel, uten dramatikk, bare poff! ute av Trygt Hjem-familien.
Men de slettet fakturaen, så det var jo hyggelig. Litt sånn “takk for sist”-gest, antar jeg.

Alt i alt: en merkelig opplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Trygt Hjem til alle som ønsker en uvanlig form for spenning i hverdagen. Du vet aldri om alarmen går, om du får faktura, eller om du blir sagt opp som kunde i løpet av telefonsamtalen!

Og som prikken over i-en, viser Brønnøysundregistrene at selskapet ser ut til å balansere elegant på konkursens knivsegg.
Så hvis du liker risiko, drama og uforutsigbarhet – dropp fallskjermhopping og motorsykkelracing.
Bare bli kunde hos Trygt Hjem.
Adrenalinet er inkludert.

3 listopada 2025
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej