Jeg syntes siden deres var bra, det er noen år siden jeg har bestilt hos dere, men da var skoene helt topp, men nå er de utslitt, så håper disse er like bra som de forrige
Zobacz, co mówią recenzenci
Veldig raskt og enkelt å handle her. Lett å få oversikt over aktuelle produkter og funksjoner på disse. Kjøp og frakt på varer er oversiktelig og enkelt.
Reakcja na opinię
Skanto fremstår som en lite seriøs nettbutikk: nettbutikken ser norsk ut. Hva de ikke sier er at varene kommer fra Kina og andre steder, og er ikke norske merkevarer. Leveringstiden var tilsvarende... Zobacz więcej
Dette er en scam side. De videreselge drit fra ali ekspress for 10 ganger prisen og markedsfører det som "design". Bare søppel
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Great no probs at all
Det var ikke vanskelig å velge varen
Gikk veldig fint med selve bestillingen
Gikk veldig fint med selve bestillingen
Enkelt å handle og med Klarna gikk…
Enkelt å handle og med Klarna gikk betalingen smertefritt
Akkurat det produktet som jeg har vert…
Akkurat det produktet som jeg har vert på utkikk etter.
Lett forståelig nettside og greit å…
Lett forståelig nettside og greit å finne frem til produktene billigere enn andre på disse produktene
Helt topp 👍
Jeg fikk rask og god service.
Uvanlig med så mye avslag i pris,gjorde at jeg kjøpte 4 stk.
Enkel bestillingsside og god…
Enkel bestillingsside og god kundeservice
Grei og enkelt nettside
Grei og enkelt nettside, veldig fornøyd. Anbefales
Enkelt og greit.
Enkel raskt å gjennomføre handlen
I have found exactly what I was looking…
I have found exactly what I was looking for and that too in a reasonable price 😊
Vennlig tilbakemelding
Vennlig tilbakemelding. Mye bra utstyr til hagen. Gleder meg til å se varene.
Helt fantastisk!
Bra inegrasjon mot betalingstjenester.
Bra inegrasjon mot betalingstjenester.
Ryddig og enkel webshop.
Når denne anmeldesen skrives, er bestillt vare ikke mottatt!
Fant akurat d jeg trengte
Fant akurat d jeg trengte, så får vi håpe d kommer som avtalt
Rask og enkel bestilling
Fint med gratis frakt og ellers gikk alt knirkefritt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.