Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisk konkurransedyktig på pris, service/levering og kundeservice. Lett å koble opp enhetene på egenhånd ved å følge anvisningen. For min del er det mye bedre å eie utstyret enn å leie.
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca systemów ochrony
- Sklep z alarmami
- Dostawca alarmów pożarowych
- Sklep z artykułami ds bezpieczeństwa
- Firma ochroniarska
- Instalator systemów bezpieczeństwa
Napisane przez firmę
Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?
Norges ledende utfordrer på alarm
Napisane przez firmę
- Bli en utfordrer du også!
- Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas.
Dane kontaktowe

Trygt og enkelt - som det burde være.
Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Veldig hyggelig og behjelpelig…
Veldig hyggelig og behjelpelig kundeservice. 👏
Kamera
Hei. Jeg syntes dere er raske til å svare når jeg har behov for hjelp. Og alarm abonnementet er ikke dyrt hos dere. Mvh. Bjørn.
Fantastisk konkurransedyktig på pris
Enkel å installere
Enkel å installere, god service underveis i prosessen og fungerer utmerket! Så fram til nå veldig fornøyd. Vesentlig billigere på pris enn konkurrentene.
Komponentene er koblet opp og testet
Komponentene er koblet opp og testet. Fungerer veldig bra så langt. Kodebrikker koblet til. Bra veiledning. Hyggelig og god service både hos alarmsentralen og kundeservice. Jeg er fornøyd.
God hjelp fra kundestøtte
God hjelp fra kundestøtte. Greie svar og gode råd.
Veldig bra kundeservice og ikke minst…
Veldig bra kundeservice og ikke minst pris i forhold til andre aktører.
Utrolig raskt svar fra support og…
Utrolig raskt svar fra support og mennesker som virkelig går inn for å hjelpe. Kan ikke bli bedre enn dette.
Får man det egentlig bedre?
Får man det egentlig bedre? Super fornøyd fra da jeg snakket med selger til jeg mottok produktene. Veldig enkelt å installere selv, man sparer mange tusen kroner på dette, i tillegg så eier man produktene sine når dem er betalt.
OBS OBS
OBS! Vær oppmerksom på at om du har en eksisterende leverandør og de skal si det opp for deg, venter de med å gjøre dette etter de 14 dagers angrefrist har gått ut. Da rekker ikke konkurrent å komme med mottilbud. Om du du da ombestemmer deg, må du betale fulle beløpet for et utstyr du ikke har brukt, og de nekter å ta tilbake. Dette varer i hele perioden du har bundet deg for.
I Homely må du være selv ansvarlig for utstyret, noe du ikke trenger i andre seriøse leverandører.
Jeg valgte ut verisure da prisene hele…
Jeg valgte ut verisure da prisene hele tiden går opp og man eier jo ingenting. Så jeg lurte lenge på homely. De er utrolig hjelpsomme. Alltid blide og skikkelig. Ringte et par ganger under installasjonen. Fikk modul av de til dørlås Yale. Med de på tråden gikk dette nokså fort. Litt skruing og mekking men med så hyggelig mennesker er det bare en fryd. Nå betaler jeg nesten like mye som hos konkurenten men eier alt utstyret selv etter 36 måneder et konsept som passer meg mye bedre. Tilkoblet samme alarm sentral også.
Et produkt og oppfølging/service som…
Et produkt og oppfølging/service som fungere nøyaktig som beskrevet.
Gode produkter og enkelt å sette opp
Gode produkter og enkelt å sette opp
Eneste å kommentere er at kodepanelet kunne vært enklere å lese/bruke
Homely er en no brainer - løp og kjøp!
Veldig enkelt å sette opp systemet selv, og super kundeservice. Har hatt et par episoder med enheter som har sluttet å virke og da sendes det erstatning uten problemer. Teknisk support et også veldig bra og app er veldig intuitiv og enkel i bruk. Anbefaler virkelig Homely som har et strålende produkt til en meget god pris. Ble utnyttet av en av de store konkurrentene i flere år før jeg byttet på eget initiativ.
Hei veldig positiv kunde
Hei! Hadde en veldig god samtale med kundeservice, medførte til at valget falt på Homely. Fikk en flott beskrevet kontrakt, mottok alle komponenter raskt, som dere sa så var dette enkelt å montere selv. Så langt kun veldig positiv kunde🙂
Meget god hjelp
Kom hurtig gjennom til kundeservice. God forståelse av problem. Gode råd og veiledning. Takk.
Ble møtt med et krav på over 6000 kr
Ble møtt med et krav på over 6000 kr etter å ha sagt opp, selv om abonnementet aldri rakk å starte.
Jeg byttet fra Sector Alarm til Homely fordi jeg ønsket en rimeligere løsning. Jeg betalte utstyret i sin helhet, og Homely fremhever selv at man skal “eie” utstyret sitt. Likevel, da jeg ønsket å trekke meg, måtte jeg plutselig betale over 6000 kr i “tilbakebetaling av rabatt på utstyr”.
Rabatten viser seg å være knyttet til at man i praksis må være kunde over lengre tid, noe jeg ikke opplevde at ble tydelig nok forklart.
Det som gjør dette enda mer frustrerende, er at jeg ikke fikk tydelig informasjon om at systemet ved selvmontering ikke er FG-godkjent, og dermed heller ikke gir noen forsikringsrabatt. Dette var en viktig faktor for meg da jeg vurderte å bytte.
I tillegg opplevde jeg at oppsigelsen ikke ble behandlet i tide. Homely ventet med å sende den videre, noe som gjorde at angreretten i praksis ble ubrukelig. Jeg ble først kontaktet av Sector Alarm 10 dager etter oppsigelsen, altså for sent til å kunne angre. Jeg valgte likevel å takke ja til mottilbud fra Sector, og ta kampen med Homely.
De er elendig på kundeservice og jeg opplevde å bli møtt med automatiske og AI generte svar på e-post. Jeg ser at de også bruker AI til å svare på anmeldelser her inne.
Saken er nå hos Forbrukertilsynet, som også opplyste at de har flere lignende saker mot Homely.
Sitter igjen med en følelse av å ha blitt lurt. Ville vært forsiktig før jeg valgte denne løsningen.
UPDATE 28.04.2026: Saken min har nå blitt behandlet hos Forbrukertilsynet og er avsluttet.
Løsningen som ble avtalt var at jeg returnerer det ubrukte utstyret til Homely, og at de da frafaller kravet knyttet til rabatten.
Saken er dermed løst uten ytterligere kostnader for min del.
Upålitelig støtte til komponenter
Fjernet støtte til komponenter de tidligere støttet. F.eks Sirene til Climax SRAC-23 er tatt bort (gjør at dekningen i huset forsvinner, siden den er repeater) og du må kjøpe nye extendere for å dekke inn.
Frient sin sirene virker som å frastøte seg Develco sine produkter (som i praksis er helt utseende like). Ganske irriterende!
Det verste er at det er gjort i stillhet og ingen varsel om du lenger ikke har dekning på dine branndetektorer, de bare tømmer seg etter søken på signal og begynner å ule for tomt batteri etter noen uker.
I denne perioden har du ikke seriekoblede røykvarslere som du tenkte at du hadde dekning for.
Familien kan bli utsatt for en stor risiko ved brann i slike tilfeller. Brannvarslerne snakker ikke med andre brannvarslere direkte, så når sentralen har mistet kontakt vil de ikke ule før røyk er detektert.
Ikea sine Trådfri pærer var støttet tidligere, de hjalp med dekningen i huset også borte osv. Alt gjort i stillhet fra selskapet.
Når forholdet med selskapet er basert på egne komponenter og de tar vekk komponentstøtte uten å varsle, da har man ett tillitsproblem. Denne tilliten bør opprettholdes ved å ha en legacy modus for kunder med gammelt utstyr. Varsel om at komponenter er uten dekning er en selvfølge, selv her feiler systemet.
Seriekobling av røykvarsling er det viktigste i ett slikt system og det skal være 100% pålitelig. Det har vist seg å ikke fungere i praksis, velg heller andre løsning der komponenter snakker med hverandre direkte.

Odpowiedź od Homely
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.