Homely Recenzje 775

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

OBS! Vær oppmerksom på at om du har en eksisterende leverandør og de skal si det opp for deg, venter de med å gjøre dette etter de 14 dagers angrefrist har gått ut. Da rekker ikke konkurrent å komme... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte ut verisure da prisene hele tiden går opp og man eier jo ingenting. Så jeg lurte lenge på homely. De er utrolig hjelpsomme. Alltid blide og skikkelig. Ringte et par ganger under installasjo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veldig enkelt å sette opp systemet selv, og super kundeservice. Har hatt et par episoder med enheter som har sluttet å virke og da sendes det erstatning uten problemer. Teknisk support et også veldig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk konkurransedyktig på pris, service/levering og kundeservice. Lett å koble opp enhetene på egenhånd ved å følge anvisningen. For min del er det mye bedre å eie utstyret enn å leie.

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca systemów ochrony
  2. Sklep z alarmami
  3. Dostawca alarmów pożarowych
  4. Sklep z artykułami ds bezpieczeństwa
  5. Firma ochroniarska
  6. Instalator systemów bezpieczeństwa

Napisane przez firmę

Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?

Norges ledende utfordrer på alarm

Napisane przez firmę

Bli en utfordrer du også!

Dane kontaktowe

Promotion box for Homely

Trygt og enkelt - som det burde være.

Brann- og innbruddsalarm til en fast, lav månedspris på kr 249.

4,2

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Jeg har hatt en god opplevelse med Homely

Jeg har hatt en god opplevelse med kundeservice så langt. De svarte raskt på spørsmålene mine, og da jeg ønsket å få tilsendt en faktura for å betale ned alle produktene, fikk jeg et positivt og uproblematisk svar. Det tok riktignok litt lengre tid enn forventet å få alle produktene registrert og på plass, og prosessen var ikke helt så enkel som det reklameres med. Likevel kom alt i orden til slutt.
Jeg vurderer å bestille flere sensorer og bevegelsesdetektorer. I tillegg til økt sikkerhet setter vi stor pris på at enhetene viser temperatur i appen. Dette er svært positivt, da det gjør det enkelt å vurdere om vi bør justere varmepumpen opp eller ned.
Én ting som kan forbedres, er at de bruker noe lang tid på å sende faktura for produktene. Jeg har sendt en forespørsel til kundeservice om dette.
Alt i alt kan jeg anbefale Homely uten problemer.

16 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Bare lureri

Bare lureri, ingen kundeservice og ingen rettigheter

Logo Homely

Odpowiedź od Homely

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsen og finner ingen sak som samsvarer med det som er skrevet.
Vi ønsker gjerne å se nærmere på dette. Ta kontakt med oss på kundeservice@homely.no med mer informasjon, så følger vi det opp.

Vennlig hilsen
Homely

God opplevelse

God og informativ selger som hjalp meg å finne antall produkter til vårt hjem. Har nå montert anlegget og det var enkelt og intuitivt. Likte spesielt at jeg etter å ha montert opp anlegget fikk en mail med at en så at alt var ok og ga tilbud å kunne ringe ved spørsmål.
Så langt veldig fornøyd og anbefaler Homely!

God oppfølging ved installering

God oppfølging ved installering. Rask telefonkontakt ved behov for assistanse.
Enkel montering for lekmann.
Små tekniske spørsmål med rask avklart.
Ser meget bra ut.
Brigt må

Oceniono na 4 z 5

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice. Billig. Fikk i dag ny komponent gratis når den sluttet å virke. Eneste ankepunkt er mangler lignende innendørskameraer som er små og passer i hjørnet av rommet med bevegelsessensor. Jeg bruker derfor bevegelsessensor i dag.

Framragende kundeveiledning

Ingen uendelig ventetid på å få tak i kundeveileder.
Framragende og tålmodig veiledning.
Veileder avsluttet ikke samtalen selv om samtalen varte utover arbeidstiden.
Blid og forekommende telefonadferd.
Vi opplever oss nå fhv selvgående.

17 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Homely holder hva de lover, til lav pris

I motsetning til forrige leverandør som har holdt høy pris, og som NÅ ringer hyppig for å få oss tilbake ved enorm endring i pris, har Homely holdt det de lovet oss fra dag en. Ingen grunn til å la seg lure tilbake igjen. I tillegg gir de god support når det trenges.
Mvh Arne

13 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Transparente priser, fantastisk service!

Fornuftig konsept med selveie av komponenter, gode og transparente priser, og fantastisk kundeservice. Veldig glad for at jeg byttet til Homely!

Skulle gjerne ønske at komponentene så penere og mer moderne ut, men det er en filleting når jeg sparer mye penger sammenlignet med tidligere leverandør.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ringte da sirenen ikke var registrert

Ringte da sirenen ikke var registrert. Fantastisk hyggelig person løste der og da på ett øyeblikk. Telefonen ble besvart med en gang. Ennå en grunn til å velge Homly. Verisure kostet kr.890 i mnd,Homly under kr.300.Takker så mye
Sverre

11 marca 2026

Har hatt alarmsystem i bolig siden år 2000

Har hatt alarmsystem i bolig siden år 2000, men syntes det var dyrt både for tjeneste samt utstyrsleie,og da Homely kom på markedet skiftet jeg umiddelbart (2022). Fordelen med Homely er flere: du får samme tjeneste til en meget lavere pris, du eier anlegget etter 3 år og månedlig betaling går ytterlig ned, du kan komplettere anlegget med flere sensorer etter eget ønske fra uavhengige butikker (sensor / utstyrs-fabrikater som kan brukes iht beskrivelse i sentral) uten at leiepris går opp som hos andre konkurenter og du kan installere anlegget selv enkelt med gode instruksjonsvideoer på nett og telefonhjelp hvis det behøves. Du får også en app hvor du har full oversikt og styring over alle sensorer i huset samt at du kan styre anlegget så lenge det og anlegget er knyttet opp mot nettverk selv om du er borte fra huset. Ikke angret på at jeg valgte Homely

11 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej