Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na drie weken nog niets geleverd. Zowel telefonisch als per mail niet te bereiken. Was al geruime tijd klant, maar overweeg na deze ervaring er geen zaken meer te doen
Wij hebben in oktober een luchtontvochtiger besteld bij Trotec. Beetje sceptisch wel na het lezen van de reviews, maar toch gedaan, aangezien er weinig betaalbare luchtontvochtigers voor grotere ruimt... Zobacz więcej
Waardeloze service. Alles gaat ai een ai genaamd Alissa heeft me gek gemaakt. Problemen met retour aanmelding. Ik meld alles aan met bestelnummer en e mail via het linkje. Maar ik krijg geen bevestigi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...
Dane kontaktowe
Bredaseweg 56, 4861 TD, Chaam, Niemcy
- trotec24.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Trotec geweldig
Trotec geweldig, maar dhl in nederland wat een drama!
Snelle en perfecte levering
Ongelooflijk arrogante klantendienst
Ongelooflijk arrogante klantendienst, zeker niet klantvriendelijk.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goede prijs voor artikelen
Snel en goede communicatie
Snel verstuurd en goede communicatie via mail waar het pakket was.
Zeer goede beschrijving van het product op de site met de werkelijkheid
Materiaal prima, service kan veel beter!
Ik heb meerdere apparatuur van Trotec in huis en het werkt prima. Maar de aftersales is ronduit teleurgestellend. Bij mij werd de 25% korting, zag ik achteraf, niet verrekend. Men kwam niet verder dan: 'pech gehad', op mijn verzoek tot restitutie! De reactie op deze mail alleen al geeft duidelijk weer dat ze standaard uitgaan van: Fout klant!

Odpowiedź od Trotec Nederland
Snel geleverd uit Duitsland
Snel geleverd uit Duitsland, verpakking mag wel iets beter
Snelle levering en goede prijzen
Snel geleverd en juiste product
Snel geleverd en juiste product, koelelementen voor aircooler
Ik wacht nu al 3 weken op een…
Ik wacht nu al 3 weken op een terugbetaling.
Al vaker gevraagt krijg als antwoord. 2 weken en kan langer duren
Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Inmiddels nog niets ontvangen
Waardeloos gereedschap keer na aankoop…
Decoupeerzaag eerste keer na aankoop gebruik te 2cm dikke en 5 cm brede hardhout te afkorten. 5 min later heb weggehaald.. Waardeloos gereedschap
Niet de eerste keer besteld. Weer alles oke
Niet de eerste keer besteld.
Gewoon weer alles netjes in orde.
Prijsrange is heel acceptabel
3 TVM ventilatoren gekocht
3 TVM ventilatoren gekocht , die amper gebruikt werden, en 2 ervan zijn al defect, dit zijn ventilatoren van een zeer dubieuze kwaliteit.
Trotec komt hier niet tegemoet en spreekt alleen uit dat er geen garantie meer opzit, hier moeten wij het mee doen.
waardeloos spul

Odpowiedź od Trotec Nederland
absoluut ontevreden
Ik ben absoluut ontevreden over de klantenservice. Ik heb een air cooler besteld die niet naar behoren werkt. Graag wilde ik deze inwisselen door een ander op hun website. Zij wilden hier niet in bemiddelen. Ik vond het contact en de afwijzing hierin zeer onprettig, het telefoongesprek gaf mij het gevoel afgewimpeld te worden. Er was geen ruimte om nader tot elkaar te komen en samen een oplossing te bedenken. Een pakket van Nederland naar Duitsland retourneren kost €25,-. Hier kunnen zij natuurlijk niks aan doen, maar ik zou daarom wel aanraden een apparaat bij bijvoorbeeld bol.com of Amazon te bestellen. Hier kun je altijd kosteloos retour sturen en is de klantenservice snel en aangenaam.
Goede voorlichting en binnen 5…
Goede voorlichting en binnen 5 werkdagen geleverd top werkt goed.
Schermbeeld valt na ca 1 minuut uit?
Schermbeeld valt na ca. 1 minuut uit en moet deze via achterzijde knop weer geactiveerd worden!
Retour is niet te doen, na inpakken voor retour zending , wordt telkens verzochten foto’s van aansluiting te maken, alsof dus de fout bij mij ligt! Wat kun je doen om het verkeerd aan te sluiten.
Was wat huiverig
Was wat huiverig. Maar prima product. Goede prijs. Langere verzendtijd maar ook noet extreem lang.
Zeer tevreden en snelle levering…
Zeer tevreden en snelle levering bedankt.
Slechte klantenservice
Zoals meerdere reviews ook al aangeven, slecht klantenservice.
Mails en vragen blijven onbeantwoord.
Wij kijken wel verder, maar de review is dubbel en dwars verdiend!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.