2,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

svindel flyrejse firma

Købt en flybillet med flere afbestillingstillæg, men det er ikke muligt at afbestille og få pengene tilbage. Det er ikke muligt at komme i kontakt med Tripair hverken på mail eller telefon. Har prøvet mange gange. Svindel firma, køb aldrig billet hos Tripair.

15 kwietnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Hvis man ser sig for

Hvis man ser sig for, ved hvad man vil bestille, og læser grundigt på alle forbehold, og ikke kommer ud for aflysninger m.m., hvor man skal bruge firmaet, så kan man komme igennem uden ekstra udgifter.

21 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Er ikke værdig til én stjerne!!

Er ikke værdig til én stjerne!!
Købt BA billet gennem Tripair fra Lon til Cph søndag d 10. dec. Alle fly aflyst - BA oplyser at Tripair refunderer billetten, men nej ingen svar fra Tripair overhovedet. Efter klage svar en mdr senere fra Tripair 10.01.18 " we are in contact with the airline about the process of your case."
D.d 03.04.18 har ikke hørt fra dem siden - Never again for sure!!

3 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Vellavet og overskuelig hjemmeside

Vellavet og overskuelig hjemmeside. Via momondo blev omstillet til tripair.dk og bookede billet til Ukraine for 4 personer. Hjemmesiden viste overskueligt hvilket billettyper der ikke tillod baggage, og at det kunne tilkøbes. Ligeledes forsøgte den ikke at tvangssælge tillægsforsikringer ved at have forsikringer valgt til på forhånd med lille link til at fravælge.

2 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

Deres online service er elendig!

Deres online service er elendig!
I forsøget på at finde ud af deres mange tilvalg ringede jeg til deres callcenter, hvor jeg fik fat i en kvinde der dårligt nok kunne snakke engelsk. Til at starte med vidste hun ikke rigtig hvad jeg spurgte om. Da hun endelig fandt ud af det, kunne hun fortælle mig det samme som der kunne læses på to linjer på hjemmesiden. Da jeg ville vide bare en lille smule mere, blev jeg bedt om at skrive en e-mail.
Dårlig service inden køb! Tror ikke lige at det bliver dem jeg vil stole på med mine billetter

25 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

Siden vores sidste anmeldels af dette …

Siden vores sidste anmeldels af dette firma har vi nu total opgivet vores rejse med tripair. Den sidste ændring af flyafgang viser sig at være en dag tidligere end bestilt. vi kan ikke rejse den dag, så nu har vi bedt om at få vore penge retur. der er ingen tillid tilbage overhovedet, men har dette firma bare lidt anstændighed tilbage, sender de som minimum vore penge retur.
Hvis ikke er pengene total spildte, vi håber dog så denne anmeldelse kan afholde alle andre fra at bestille gennem dette fupfirma, og derved komme i samme situation som os. sikke en start på en ferie - aldrig aldrig aldrig mere tripair

5 lipca 2017

Vil give dem 0 stjerner

Vil give dem 0 stjerner. Har aldrig nogensinde prøvet noget lignende og så inkompentent og der skal meget til før jeg brokker mig, men det her er simpelthen for langt ude! Jeg har i to dage prøvet at ombooke en billet og har endda sendt dem et link med billetten, men de kan simpelthen ikke finde ud af at ombooke billetten.

28 kwietnia 2017
Oceniono na 1 z 5

HOLD JER LANGT FRA DEM!!!

Jeg havde via Monondo.dk bestilt flybilletter til 4 dage i London, for mig og mine 2 mindreårige børn.
Når man bestiller på Momondo taster man dato på afrejse og hjemkomst ind, Og disse dage bliver "highlightede" Så jeg ved jeg med 100% sikkerhed kun har valgt afrejse tirsdag til fredag.
Jeg fik tilsendt en mail med flyafgange, og skulle selv lave en online boardingpass 24 timer inden afgang. Det samme dagen før afrejse i London.
Vi stod så klar til at flyve hjem idag i Heathrow 2 timer før afgang.
Jeg kunne der ikke Checke ind..

Hen og spørge ved skranken hos British Airways.
De kunne så fortælle mig at min afgang var ganske rigtigt den 17. og kl 15.10 ganske som bestilt.. Men FØRST OM EN MÅNED!!!!!!!
JO, jeg burde have set efter månedsdato. Men da jeg som sagt bestilte igennem Momondo, hvor jeg krydsede de 4 highligthede dage af. og dato og klokkeslet passede fint med det jeg bestilte. Så kiggede jeg desværre ikke månedsdato ..

Og der var ikke mulighed for at få byttet tll pladsbilletter på dette fly 2 timer før afgang.
Alternativt skulle jeg fra Heathrow over Belgien, derefter Billund. Og da det var med et andet flyselskab skulle jeg selv betale. Desuden en pris på 378 Pund PR STK!!!!! Plus at min betalte rejse ( en måned senere) også ville gå tabt.

Heldigvis forbamede de flinke damer ved British Airways sig over mit paniske udtryk, og mine to STORtudende børn der var strandet i Heathrow. Og gjorde hvad de kunne for at skaffe 3 ekstra pladser på det oprindelige fly.. Dog på en merpris på 180 pund.. Som jeg også selv måtte betale..
Vi sad alle 3 og klaprede tænder, og krydsede alt hvad krydses kunne for at komme med.. En ting der Heldigvis lykkedes 5 min før Gaten lukkede..

Jeg har ALDRIG i mit liv, føldt mig snydt i sådan en grad..
Og vælger du at booke en flyvning igennem Tripair.dk.. Så gennemcheck ALT.. Og gerne igen og igen..
Det er en UTILGIVELIG fejl fra deres side....

17 lutego 2017

Advarsel, scam

Found a ticket for 1/3 the price of other comparable tickets, so I tried buying it. I got an error with no option of reentering, and then a mail that looks like a phishing mail that claims to be payapal support saying I need to do something with my paypal account with a couple of bitly links in it. I obviously do not press any of them. This happens immediately after trying to order. Later that night I even get a phishing mail on my phone claiming to be nemid. (danish security token thing) Now I have to get a new credit card which costs 200 kr.

13 października 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej