Det var lätt att hitta och jämföra olika veckobrevlådor jag sökte, leveransen var smidig och mycket snabb. Tyvärr var gummipackningen som skulle sättas på låset alldeles torrt och gick sönder när j... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bilden på backkameran gav intrycket av en robust och större enhet än det som levererades. Magnetfästet är svagt. Mot min iPhone lyckades jag inte koppla den men mot Androiden gick det lätt, nu har j... Zobacz więcej
Materialet är stabilt och snyggt och väskan ser ut som på bilden. Tryggt med en väska som ligger mot kroppen men tyvärr så buktar det mycket i väskan när jag lägger glasögonfodralet i, så väskan blir... Zobacz więcej
Hej och hå! Beställde av misstag en produkt som jag inte kunde använda. Ångrade mig efter 10 minuter. Och till min förvåning(brukar annars vara krångligt med nätföretag) så fixade man min avbeställni... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Köpte en grön axelväska perfekt för att…
Köpte en grön axelväska perfekt för att ha under resor. Supernöjd. Snabb leverans.
Digital Level Box är onödigt krånglig…
Digital Level Box är onödigt krånglig att använda då den alltid måste kalibreras.
Allt fungerade som det skulle
Det jag beställde kom som det skulle. Det tog längre tid än beräknat.
Fungerade som tänkt.
Trodde nog att leveransen skulle komma från Sverige, men kom från Kina. I och med detta blev spårningen knepig.
Tyvärr har jag ännu inte fått…
Tyvärr har jag ännu inte fått leveransen. Försändelse 18520.
En perfekt väska att ha med mig på mina…
En perfekt väska att ha med mig på mina kommande långresor! Sitter som en smäck på kroppen.
Ganska fin väska men inget för mig…
Ganska fin väska men inget för mig tyvärr. Kan ge den till någon annan.
Annars inget fel på den, många fack att stoppa i.
Då varan inte anlänt ännu kan ingen…
Då varan inte anlänt ännu kan ingen korrekt bedömning göras ännu.
Ärlighet och information
Gillar när ni informerar men en sak skriv inte bara ordern utan vad det är ni skickar till mig
Rostfritt stål katt fontän av plast
Beställde katt fontän av rostfritt stål,men fått en av vit plast. Altså,inte samma produkt som jag har beställt. Fortfarande väntar på svar av kundtjänst.
Litet och smidig
Litet och smidig. Fungerar som det ska. Enkelt att använda.
Är supernöjd med min vara det enda…
Är supernöjd med min vara det enda negativa är den långa leveranstiden på två till tre veckor 👍😊
Veckobrevlåda
Tyvärr var gummipackningen som skulle sättas på låset alldeles torrt och gick sönder när jag tog upp det ur påsen, kunde inte hitta någon mailadress någonstans för att be om en ny. I övrigt var brevlådan precis så fin som den beskrevs.
Jag fick inte reda på vilken koppling…
Jag fick inte reda på vilken koppling som behövdes för att använda tvättstaven. Vet inte om jag har en sådan högtryckstvätt som man behöver till denna( var inte med i beskrivningen att man behövde det)
Har pga detta inte kunnat prova den ännu
VARNING
VARNING! Beställde rostfri kattfontän men fick en i plast vilket jag inte ville ha men dom vägrar erkänna utan kräver betalning. Har anmält detta via Klarna. Om man beställer en vara kan dom inte bara skicka något helt annat som man inte beställt.
Går ej att ansluta.
Jag beställde rör till högtryckstvätt. Skulle passa "de flesta välkända märkena". Nå, mer välkänt än Kärcher kan det väl inte vara? Men inga anslutningsmöjligheter finns. Rören ser okay ut, men då de inte går att använda blir det lägsta betyg.
Jag har inte fått min vara!
Felaktig vara/tyg
Felaktig vara/tyg. Stod att det var denim. Den var i annat material än det utlovade
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, snabb leverans, hela tiden information om leveransen. Supernöjd med produkten.
Bra service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.