Det var lätt att hitta och jämföra olika veckobrevlådor jag sökte, leveransen var smidig och mycket snabb. Tyvärr var gummipackningen som skulle sättas på låset alldeles torrt och gick sönder när j... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bilden på backkameran gav intrycket av en robust och större enhet än det som levererades. Magnetfästet är svagt. Mot min iPhone lyckades jag inte koppla den men mot Androiden gick det lätt, nu har j... Zobacz więcej
Materialet är stabilt och snyggt och väskan ser ut som på bilden. Tryggt med en väska som ligger mot kroppen men tyvärr så buktar det mycket i väskan när jag lägger glasögonfodralet i, så väskan blir... Zobacz więcej
Hej och hå! Beställde av misstag en produkt som jag inte kunde använda. Ångrade mig efter 10 minuter. Och till min förvåning(brukar annars vara krångligt med nätföretag) så fixade man min avbeställni... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fungerar inte på min Honda röjsåg
Fungerar inte på min Honda röjsåg, för litet hål.
Snabb o säker leverans
Jag är så nöjd med min produkt
Jag är så nöjd med min produkt.
Kan verkligen rekommendera den.
Det var lite för lång leveranstid
Det var lite för lång leveranstid. Sedan så passade den inte på min högtryckstvätt. Kercher. I övrigt verkar den bra. Men kan tyvärr inte använda den.
Snabb leverans och bra kvalitet
Allt stämde med infon
Allt stämde med infon. Även leveranstid, så var beredd att vänta en stund.
Bultutdragarna gör det dom ska.
Verkar vara godtagbar kvalitet för det priset.
Lite besviken.
För det första fick jag inte den "fontän" jag beställt. Jag fick en helt annan modell än den jag "klickade" på! Den skulle vara helt rostfri, det var bara den översta delen där katten dricker som var rostfri. Resten är plast. Jag har använt den ett par veckor och den funkar jättebra! Katterna dricker mycket bättre nu. Så det är inget fel med funktionen. Men jag blev besviken. Det ska ju vara mer hygieniskt med rostfritt!
Mvh Gunilla S
Mycket enkel affär och inga konstiga…
Mycket enkel affär och inga konstiga saker. Bara bra affär
Gick bra att beställa men lite lång…
Gick bra att beställa men lite lång leveranstid
Tar inte bort så bra som reklamen…
Tar inte bort så bra som reklamen säger. Klipper i större hårsäckar så det gör ont
Leverans fort och riktigt bra vara
Snabb och tydlig info om leveranstid
Snabb och tydlig info om leveranstid - dessutom bra produkt till ett vettigt pris
Min adress: Bäckvägen 118, 129 33 Hägersten
Förlängning till spolmunstycke högtryckstvätt.
Bra grejer. Tyvärr lite strul med leveransen men allt löste sig till det bästa.
Snabb o enkel hantering
Snabb o enkel hantering. Känns som att pumpen har bra kvalitet. Om
Varan innehöll bitar som ej skulle vara…
Varan innehöll bitar som ej skulle vara lösa men som lossnade. Order 17433. Vi plockade bort dessa för minimera skadan
Oseriöst bemötande
Beställde en mini-förstärkare som inte alls låter som den i filmsnutten i annonsen.
Den bara skrapar och låter illa.
Ville lämna tillbaka den, men fick till svar att det inte går pga att jag öppnat förpackningen och provat funktionen på den.
Hur ska jag veta om den fungerar om jag inte öppnar förpackningen och testar den?
Efter en massa mailkonversation går de med på att halvera priset!! Orkar inte tjafsa mer med denna oseriösa firma. Men kommer aldrig vare sig handla hos dem eller rekommendera dem.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.