Super god rådgivning og service og høj…
Super god rådgivning og service og høj tilgængelighed på telefonen. Desuden lynhurtig levering. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od TourGEAR
TOURGEAR er distributør i Danmark og henviser til forhandlernetværk. Hos os behandler vi kunder med respekt og høj hurtig seriøs service. Også forhandleres private kunder. Vigtigt at vi holder god tone og indenfor for lovmæssigt retfærdighed. Vi kan se nogle desværre tror der er evighedsgaranti på produkter, hvorfor vi ber om købskvittering, så vi retfærdigt kan se om varen har været forbi os og vore forhandlere eller om den er parallel importeret.
Dania

Odpowiedź od TourGEAR
Tourgear har virkelig været min redningsmand. Jeg stod med et løbehjul som havde luftfyldte dæk, men forhjulet har været punkteret flere gange, så derfor tænkte jeg det bedre kunne betale sig at få sat punkterfri dæk på mit løbehjul. Det har været en lang proces at endelig finde nogen som kunne klarer opgaven og også udføre det pænt. Det firma jeg havde købt mit løbehjul hos var lukket ned, så jeg kunne ingen hjælp få derfra til at få sat nye dæk på løbehjulet, jeg ledte i flere måneder efter et firma der kunne hjælpe mig med denne opgave, og der må jeg sige at TourGear har været fuldstændig fantastisk. Mine nye punkterfri dæk var monteret virkelig flot og professionelt helt uden ridser eller noget andet, så jeg er virkelig virkelig glad. Jeg har lige været ude og kører en tur på 10 kilometer med de nye dæk og alt var bare perfekt! Så tusind mange gange tak til jer TourGear!

HELT klart 5 stjerner herfra 💪🏻
Jeg havde en P Skive Park n go fs20 købt for en del år siden.
Men pga en teknisk fejl i den døde den hvilket udløste en p afgift.
Så jeg skrev til tourgear.dk da den døde indenfor de år , den burde leve, som oplyst på deres hjemmeside.
Så de har sendt en ny som kompensation for det der er sket 🤩💪🏻❤️
Fantastisk service og søde mennesker Jeg har mailet med.
Vil klart anbefale dem til andre 💪🏻💪🏻
5,5 stjerne til Christian for SUPER teknisk support / vejledning / tips til mit nye GoRunner Comfort 10 rl-løbehjul..
Som 'gamle IT-supporter fra til bage i '91 ved man hurtigt om den support man får, både er kyndig & kundeserviceminded..
Det var tilfældet her..
10000 tak for hjælpen..

Odpowiedź od TourGEAR
Super service i forbindelse med at købe en ny ledning til mit stegetermometer

Odpowiedź od TourGEAR
Stor tak til hele teamet hos TourGear! Vores datters Hummer 3.0 segboard var desværre ramt af problemer. Salgs- og teknikerteamet ydede en super service og fik problemet løst, så nu har vi en lykkelig datter der igen kan nyde hendes segboard - 1000 tak 🙏
Kan se at en anden person også har haft problemer med firmaets ansvarsfralæggelse.
Jeg har selv lige oplevet at produktet en park n go fs20 svigtede, da jeg skulle ind og handle. Jeg tjekker altid skiven før jeg forlader bilen, da jeg har svært ved at skulle stole på det. Og denne gang fik jeg så ret. Jeg tjekker før jeg går ind, er væk ca 20 min og da jeg kommer ud, viser skiven intet og på indersiden blinker den og i forruden ligger en bøde på 875kr.
Jeg er fuldstændig ligeglad med hvor gammel den og batteriet er, den slår fejl på det tidspunkt hvor det ikke skal ske og alt de vil er at hjælpe med skift af batteriet.
Det er simpelthen for dårligt. Hvad skal man overhovedet med en elektrisk p skive frem for en manuel, hvis man skal tjekke den hver gang og selv når man gør det alligevel ender med en bøde og en dårlig undskyldning fra producenten.
Jeg har hørt fra en bekendt at firmaet park one, i sådanne sager hvor fejlen ligger hos deres produkter, hjælper med at dække den bøde de er skyld i, så jeg smider min p skive fra dette fusker firma ud og får nok en manuel og hvis jeg en dag prøver lykken igen med en elektrisk, så bliver det fra park one i stedet.

Odpowiedź od TourGEAR
Jeg har vundet en Gril’n’go 12L airfryer til en julebasar, kassen var åbnet og betjeningsguiden var væk. Kontaktede TourGear, som ikke som andre bare sender et link til en betjeningsguide, nej de medsendte guiden som PDF fil lige til at skrive ud. Det er go service.

Odpowiedź od TourGEAR
Beskrev problemer med min P-skive i mail. Hurtig reaktion fra Tourgear, som løste problemet omgående til min fulde tilfredshed. Det du'r !!!
Mvh Werner H.
Jeg havde svært ved at finde en oplader til et løbehjul, og faldt så over tourGEAR, men kunne ikke se på deres hjemmeside om de havde en lader til netop mit løbehjul.
Så jeg gav et kald og fik fat i Sebastian, som forsikrede mig at de havde de da?
Lidt skeptisk, overførte jeg beløbet via mobilepay, og så var det jo bare at håbe...
Den samme dag fik jeg en mail om min vare var afsendt og DAGEN EFTER fik jeg den lader jeg havde bestilt!
Kanon service!

Odpowiedź od TourGEAR
Endnu en dårlig oplevelser hvor de ikke er behjælpelig med et park n’ go der er defekt og har vidst forkert tid, og derved resulteret i en p-bøde. Får endda en besked hvor der nedladende står noget i stil med: ‘uha, jeg ville nok prøve at skifte batterierne’
Bestemt ikke anbefalelsesværdig.

Odpowiedź od TourGEAR
Varmeste anbefaling til Johnny fra Tourgear, da han hjalp mig i en kneben situation som underleverandør til nogle gevindskruer på min Niagara Kajakholder jeg selvforskyldt havde ødelagt. De kom prompte efter 2 dage, så jeg igen kunne padle løs på havet. Tusind tak fior den hurtige hjælp
Jeg købte en bil hvori der sad et Park`n`go/ fs20 P- ur, som er et solar p-ur som lover ti års batterilevetid. Efter ca. 1,½ år får jeg så en P-afgift, ved at P-uret er gået ud.
Efter længere korrespondance med Tourgear er forklaringen "at P-uret nok bare er røget ud af sine indstillinger" og "om jeg har prøvet at indstille det igen"
Jeg kan få et nyt ur, men de vil ikke betale min P-afgift - Hvad skal jeg lige nøjagtigt med det? Det virker jo øjensynligt på nøjagtig samme måde !!!
Hvilken uelegant og ganske klodset- og uprofessionel håndtering.
Praktisk for Tourgear med denne form for reklamationsret/ garanti ???
Mvh Carsten

Odpowiedź od TourGEAR
Dårligt kvalitet til over pris!! Købte en parkngo 2.janur 2019.
Præcis 7 måneder efter uden at alarmere, blinke eller give lyd går den ud og medføre en bøde på 690 kr.!!
Jeg blev lovet 1,5 til 2 år drift på batteriet, og fint den løber ud før, men hvad mad at gøre sådan så den blinker eller alarmere en?
Købte en park-n-go 3/2-18.
Allerede i januar 19, altså under 1 år efter købet løber batteriet tørt, og en flink parkeringskontrollør gør opmærksom på dette uden at udskrive afgift (puha man har lov til at være heldig).
Tænker der nok fulgte nogle dårlige batterier med og købte derfor selv nogle nye (næste 3/4 pris af hvad jeg gav for parkeringsuret).
Nu 1 år og 4 md. Efter skriger den på nye batterier igen. Godt nok tidligt. Har skrevet til Tourgear, som forhandler disse, men man svarer ikke på henvendelser. For dårligt.
Fantastisk service, da min Park n Go skive ikke ville lystre. Fik lynhurtigt tilsendt en ny ( og nyere model) uden diskussion. Tak for det.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.