Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen levering
Har som flere andre bestilt en damprenser. Jeg bestilte for mere end en måned siden. Problemer med levering skriver de. Jeg må give dem ret. Leveringen er et problem - nemlig ingen levering, men betaling trukket straks.
SCAM !!!
Jeg har ALDRIG oplevet så elendig en service før. Jeg bestilte en dampmaskine for over en måned siden, og den er stadig ikke dukket op. Kundeservice er fuldstændig ubrugelig – jeg har sendt TRE emails uden ét eneste svar. Det er simpelthen uacceptabelt.
Reklamen var ekstremt overbevisende, og jeg faldt desværre i fælden. Det viser sig nu at være intet andet end en useriøs og potentielt svindelagtig hjemmeside, der tager imod betalinger og derefter ignorerer kunderne.
Der er ingen undskyldning for så dårlig behandling. Ingen kommunikation, ingen levering, ingen ansvar.
Hold jer langt væk fra den her side. Spild af penge og tid. Jeg kommer aldrig nogensinde til at handle der igen.
Fusk
Har bestilt en Kvikksteam, som iflg hjemmesiden var på
Lager. Venter på 8. uge på den og de er stoppet med at svare. Har bedt om tilbagebetaling men hører ikke noget. Tænker pengene er spildt og varen aldrig dukker op. Vil ikke anbefale denne virksomhed og kommer ikke til at handle der igen, om jeg så modtager varen!
Lang leveringstid
D. 11 FEB bestilte jegbademåtter.
I dag 19 MARTS modtog jeg måtterne.Så alt så godt.
DOG:
Dårlig kundeservice, og info.
Måtterne er IKKE producerede i Norge, som oplyses i websided! men i Cina.!!!
Desuden en lang leveringstid.
Track and trace opgivet virker ikke, ligesom kundeservice no. heller ikke.
Vil ikke handle der igen.😡🥴
Betaling men ingen levering
Jeg bestilte en skridsikker bademåtte for 14 dage siden. Men jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg har nu skrevet til dem 3 gange, men jeg får intet svar.
Beløbet blev trukket på min konto med det samme. Er det et svindel foretagende?
Hold jer væk har bestilt en damp renser…
Hold jer væk har bestilt en damp renser men er ikke dukket op
Tlf findes ikke.. mail besvares ikke..
Fup firma 😡
Venter stadig
Bestilte en måtte 12. februar 2026. Pengene trukket straks. Men vi har ikke set varen nu over en måned efter. De påstår, at fremstilling er sket i Norge og at toldbehandling afventes.
FUP?
Bestille damprenser
Bestille damprenser. De oplyser pakkerne er bortkommet og leveringsforsinkelse. De lovede at sende en ny for over en mdr. siden men intet hørt eller modtaget 🤬🤬
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.