Oceniono na 5 z 5

Bedste El cykel EVER. Har efterhånden slidt 2-3 el cykler op, ENDELIG har jeg fundet en der “ klare mosten” Komforten er unik , distancen på en opladning ligeså. Opladningerne klares hurtigt , og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super personlig betjening og service fra teknikeren på stedet. Yderst kompetent og udførlig med sit arbejde.

Oceniono na 1 z 5

Grotesk firma! Har haft mail kontakt med firmaet, da vores el løbehjul ikke virker efter knap et år. Flere korrespondancer, og da firmaet er længe om at svare, nærmer vi os efterhånden garan... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Napisane przez firmę

NYT - Vi TOURGEAR Nordic har overtaget Gorunner varemærket pr 1. april 2025. Anmeldelser før denne tid tilhører tidligere ejer af varemærket. Vi bestræber os på at levere en optimal service for forhandlere og forbrugere af Gorunner samt alle vore andre varemærker. Gorunner er et dansk e-mobilitetsmærke mærke med fokus på kvalitet, innovation, funktionalitet og design. Vi har her i Køge eget serviceværksted og support. Under Gorunner markedsføres el-løbehjul, segboards/balanceboards, mini cykler, skateboards, massagepistoler samt Stand Up Paddleboards (SUP). OM TOURGEAR: Tilbage i 2011 greb vi modigt iværksætter-chancen og startede TOURGEAR med varemærkerne Atera og Hauck som de primære agenturer. Siden er det gået rigtigt stærkt – og i dag står vi med en meget bred pallette af mærkevarer, som takket være vore forskellige og brede afsætnings-kanaler, distribueres bredt og dækkende over hele landet. Egne varemærker: I 2012 producerede vi de første Park-n-go p-skiver, og serien er siden udviklet med trendsættende solcelleteknologi og vi kan brøste os med at have markedets bedste stabilitet. Et sjovt følgeprodukt er Grill-n-go, som er en serie af stegetermometere, som kom til i 2014. TourGo er vort brede private label varemærke, som vi bruger til egne produktioner i udlandet målrettet det danske marked. PowerTrend er vor seneste varemærke, som er gaveartikler, mobiltilbehør og anden nytænkende elektronik Markedsføring via stort forhandlernetværk (BtB). Vi er et import-/handelselskab med salg til forhandlere, grossister i flere brancher samt via partner-distributører. “Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil” Vi bestræber os på at udvikle og være på forkant med nye tendenser indenfor vore ekspertområder transportudstyr og innovativ elektronik. Dette sammenholdt med vore store passion og interesser inden for netop aktiv livsstil, gør, at vi arbejder engageret med vort motto “Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil”. Igennem årene har vi været på forkant med produkter som anhængerbokse, anhængertræk til mikrobiler, elektroniske p-skiver, trafikalarmer og innovative husholdningselektronik. Sidste nye er e-mobilitet med varemærkerne Vi arbejder målrettet med hvert af vore varemærker. Vi har sjælen og lidenskaben med i hvert eneste produkt vi arbejder med. Vi gennemtester gerne inden produktlanceringer, så vi er stolte af af produktet og står inde for det. En engageret distributør, kalder flere leverandører os. En partner, som de synes formår, at få deres brands til at vokse på et konkurrencepræget marked. Logistik: Vi lagerfører et yderst bredt sortiment og har unikke opslagsværker på vores BtB-online shop. Vi samarbejder med GLS og Danske Fragtmænd og tilbyder vore forhandlere fordelagtige fragtkonditioner. Vi leverer fra dag til dag. Vor lagerkapacitet er nu på 1200 pallepladser. Hvem er vi så og hvad står vi for Vi vil gerne opfattes som dedikeret i det vi gør og tilbyder. Vi vægter desuden bløde værdier højt. Varer er som tidligere nævnt udvalgt med omtanke, det foregår ved at vi researcher og analyserer, samt lytter til markedet for at kundesegmentere korrekt. Vi tænker grønt: Vi arbejder på at levere miljøvenlige produkter til de danske forbrugere, bl.a. vor solcelle baserede p-skiver, med ingen batteriudskiftninger, en stor miljøvenlig bilplejeserie fra Michelin, som er bionedbrydeli, og det sidste nye er vores voksende serie i e-mobilitet, heriblandt el-løbehjul, el-cykler, samt segboards.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun bedømme den hjælm som jeg…

Jeg kan kun bedømme den hjælm som jeg har købt. Men jeg synes den er udmærket og har både for og baglys. Og er anbefalet til outdoor, cykling, løbehjul og skateboard m.m. Og jeg fandt den til en god pris. Og deres kundeservice er god!

27 listopada 2025
Oceniono na 3 z 5

Forfærdeligt kinesisk produkt

Har givet min datter et segboard hummer 4.0.
Må mildest talt sige, at jeg er lidt skuffet prisen taget i betragtning.
Komplet ubrugelig app. Når man langt om længe får forbindelse, er den næsten ikke til at navigere i, ihvert fald ikke på en Android med ikoner i navigationslinien. Den kaster også en videre til Facebook uden man har trykket på noget, og popper frem med tilbud. Jeg vil bare gerne have en app til at indstille mit produkt med.
Hvad være er, at de ting man indstiller, ikke gemmes i boardet, og den nulstiller efter at have været slukket.
Træls er det også, at den bipper konstant når hun kører på det. Sikkert fordi hun kører "for stærkt". Men altså, hun kan jo ikke kører stærkere end den er lavet til anyway.
Havde forventet et bedre produkt end dette.
Update: Det lykkedes i 10 sekunder at holde forbindelsen, hvilket gjorde jeg kunne nå at ændre hastigheden til max. Det fjernede bipperriet. Så 3 stjerner i stedet for 2.

9 listopada 2025

Fremragende service

Fremragende service!
RoGunner/TourGear hjalp med hurtig vejledning, og hjælp til køb af et segboard. De var fleksible og effektive og har givet verdens bedste service. Vil anbefale dem til alle :)

29 października 2025
Logo Gorunner

Odpowiedź od Gorunner

Tusinde tak for den skønne anmeldelse- det luner virkelig meget her på kontoret

Købte sjov cykel

Købte en cool og sjov cykel, det i sig sig selv, er jo fint, men servicen, når man ringer med spørgsmål, er endnu bedre, og der bliver entusiastisk (og tålmodigt) svaret på alle spørgsmål, (selvom man som mig har flere spørgsmål henover dagen). Det er above-and-beyond.
det skal også siges, at cyklen ankom dagen efter det blev bestilt
Kan på det varmeste anbefale Gorunner.dk

17 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig service og mega flinke.

Super hurtig service og mega flinke.
Afleverede vores elløbehjul fredag eftermidag, og mandag eftermiddag var det allerede klar til afhentning.
Super informerende om hvad der skulle laves og priser på dette, så vi kunne vurdere om det var noget vi ville have lavet eller ej, samt prisleje. :)

22 września 2025

Super kundeservice!

Super kundeservice!
Jeg skulle bestille et nyt bremsekabel til mit ældre el-løbehjul og fandt frem til at jeg skulle bestille hele håndbremsen på hjemmesiden.
Da min pakke ankom fandt jeg desværre ud af at selve kablet åbenbart ikke er med i sampakningen. Jeg tog fat i kundeservice for hvad jeg så skulle gøre, og her fik jeg hurtigt hjælp af Marianne, der simpelthen gav mig en helt fantastisk service!
Hun fik styr på det hele, og nu kan jeg se frem til at pakken kommer inden for få dage.

15 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Vi har købet Segboard Hummer 2,0

Vi har købet Segboard Hummer 2,0
Vi har fået det lavet en gang, nu er det gået i stykker igen.
GoRunner vil ikke forholde sig til det, de er blevet rekonstrueret og kan derfor ikke længere give garanti. men sjovt nok kan de tilbyde at lave vores segboard selvfølgelig mod betaling.
Finde et andet sted at handle, det er super dårligt produkt de sælger. Vores har ikke kørt 20 time og den ene motor er nu stået af igen. samme fejl som på det første

Kan ikke anbefale at handle hos GoRunner, produktet er dårlig kvalitet, og virksomheden tager desværre ikke ansvar for det.

15 września 2025
Logo Gorunner

Odpowiedź od Gorunner

Hej Casper,
Vi forstår din frustration, og åbner op for løsninger på varer købt af den forrige importør. Du er meget velkommen til at tage fat i os på support@tourgear.dk

Din vare har du købt hos Innoliving ApS i april 2024. Dette selskab er opløst og har intet med os at gøre.
Vi TOURGEAR ApS har købt rettighederne til brandet Gorunner i foråret 2025, men retmæssigt ikke overtaget forpligtelserne af Innolivings færden.

Vi har heldigvis forskellige stumper liggende til denne udgåede model og hjælper gerne per kulance til fordelagtig pris.
Grip fat i os

Mvh TOURGEAR

God oplevelse :-)

Jeg købte 4 slanger til løbehjul hos GoRunner, og jeg er virkelig tilfreds med mit køb! Slangerne er af høj kvalitet, og de passer perfekt til mine hjul. Leveringen var hurtig, og servicen var rigtig god. Kundeservicen var særlig hjælpsom, og det gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre. Jeg kan klart anbefale GoRunner til andre, der leder efter pålidelige dele til deres løbehjul.

2 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Har handlet el løbehjul, Model Cruice hos Gorunner til min søn i maj, og han er stadig vild med det. På første tur var han så uheldig og ødelage håndbremsen. Jeg kontakte Gorunner , de sendte en nyt greb uden beregning, service i verdens klasse. Kan varmt anbefales deres løbehjul og service. 👍

30 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej