Tragiczna sieć, właśnie po raz kolejny nie mam internetu bez żadnego powodu. To się zdarza NAGMINNIE, a mieszkam całe życie w samym środku Warszawy - z żadnym dostawcą nie było takich problemów! Notor... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Operator sieci komórkowej
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
T-Mobile.pl: Poznaj naszą ofertę na telefony i abonament która przygotowaliśmy dla Ciebie. Korzystaj z promocji na telefony komórkowe i inne urządzenia.
05, Warsaw, Polska
- tmobile.pl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Najgorsza sieć z jakiej kiedykolwiek…
Najgorsza sieć z jakiej kiedykolwiek korzystałam. Najpierw okradają ludzi a później blokują numer żeby ponownie wyłudzić pieniądze.
lagi
T-mobile jest najgorszą siecią oferującą internet mobilny z jaką miałem nieprzyjemność współpracować, wieczne problemy z połączeniem, niestabilność oraz lagi. Z każdym telefonem przez 3 lata umowy spotykam się z odpowiedzią, że akurat jest modernizacja nadajnika i są chwilowe problemy dostając dokładne daty końca modernizacji w których nic się nie poprawia.
Tragiczna firma
Tragiczna firma, załatwienie czegokolwiek to miesiące, pracownicy grzeczni, ale olewają wszytsko, trzeba każdej rzeczy za nich pilnować. Przez pół roku nie wystawili ani jednej dobrej faktury (oczywiście zawyżane). Uciekać, nie przechodzić tam!!!!!!!!!!
Najgorsza możliwa sieć w Polsce
Najgorsza możliwa sieć w Polsce, życzę szybkiego upadku i zamknięcia działalności bo ta sieć to jeden wielki żart
NEGATYWNIE!Jak mało gdzie!
Prosi się o dosadny opis, niestety większość opinii musiałaby być niecenzuralna. W skrócie Próba przeniesienia numeru do innej firmy po zakończonej umówie z powodu głównie braku zasięgu w miejscu użytkowania zakończona kara w wysokości kilkumiesięcznej opłaty...Kara ponoć naliczana indywidualnie. Moja rada - Z daleka od tego typu firm.
Beznadziejny zasięg ki
Beznadziejny zasięg kiedy moi rówieśnicy mają 5 kresek zasięgu i swobodnie mogą serfować po internecie ja tymczasem mam 1 kreskę i walczę o każdy KB. Nawet w domu na kiblu neta nie mam masakra. Nie polecam
Internet od t mobile jest tragiczny
Internet od t mobile jest tragiczny w porównaniu do mojego starego internetu tp link ktorego około 10 lat miałem to nie było wielkiej rożnicy ale w porównaniu do niego ten od t mobile rozlącza co 5 sekund internet. Nie polecam
Internet tak zły że gorzej się nie…
Internet tak zły że gorzej się nie dało, 1 chmura na niebie wyjdzie to już zasieg zerowj, internet zacina nic się zrobić nie da
Zalecam omijanie tej sieci mam internet…
Zalecam omijanie tej sieci mam internet który niby ma 900mb/s chodzi tragicznie strony otwierają się po 2 minutach dzwoni się na dział techniczny mówią że wszystko jest wporzadku mało tego dają używane sprzęty do których nikt nie chce przyjechać żeby zobaczyć co się dzieje tylko każą jakieś debilne testy robić zalecam omijać ta sieć
Dlaczego 3 gwiazdki?
Dlaczego 3 gwiazdki? Bo to średnia ocena za internet i tv. Internet śmiga że hej. W telefonie mam co najmniej 500, a po kablu 600. A telewizja - pożal się Boże. Czekam tylko do końca umowy i zmienię. Od początku mam problemy z dekoderem, który albo się resetuje w czasie oglądania, albo pokazuje brak internetu, który jest i na telefonie mogę sobie MagentaTv oglądać, albo się zacina i co chwilę pokazuje kręcące się kółeczko. Jak dzwonię na infolinię, najpierw muszę 5 razy głupiemu botowi powiedzieć, żeby mnie połączył z konsultantem, a ten zawsze to samo: proszę zresetować dekoder, modem, proszę poczekać - sprawdzę - wszystko jest dobrze. Prosiłem: wymieńcie mi ten dekoder! Nic z tego! Wytrwam do końca umowy i rezygnuję. No i te cholerne ograniczenia aplikacji: można zaprogramować nagrania, ale oglądać tylko na dekoderze, można oglądać tv w telefonie, ale tylko w zasięgu sieci t-mobile. Bez sensu.
Spadam z t-mobile jak tylko mi się skończy umowa.
rozdajecie darmowy internet emerytom a…
rozdajecie darmowy internet emerytom a odbiorników nie postawicie żeby zasięg był lepszy. prędkość internetu jest jak przepływ ścieków wolny i nic nie warty a jeszcze to ludziom wciskacie i pitos za to gromadzicie
Od roku czasu w miejscowości Kępno w…
Od roku czasu w miejscowości Kępno w centrum miasta jest problem z zasięgiem, nikt w tej sprawie nic nie robi mało tego jak się dowiedziałem przed chwilą nie wiedzą kiedy ktoś przyjedzie to naprawić . Na tą chwilę moim zdaniem najgorsza sieć ....Dzwoniliśmy przez rok i za każdym razem opowiadali inną historię. Uwaga na oszustów !!!
T-mobile to sk...y syny i córki
T-mobile to sk...y syny i córki. Takiego oszustwa,złodziejstwa, kłamstwa więcej nie ma na świecie.
Troche plus own troche minusow
Witam
Chcialabym powiedziec ,ze Pani Daria z T-mobile ze Swidnika(Venus)zasluguje na podwyzszke.
Daria jest bardzo pomocna I konkretna.
Mialam problems ja jak rowniez moja mama z t-mobile I tylko dzieki Pani Dari z T-mobile moglam znowu uzywac telefonu.
Wspomne ,ze T-mobile wymaga polepszenia.
Zastanowcie sie szczegolnie ci na zarzadzajacy ta siecia.
Czas na zmiany/ulepszenia.
Wglad w tak negatywne komentarze jakie dostajacie powinny zmusic was do myslenia.
Dziekuje Pani Dari z TMobile Swidnik za pomoc.
Iwona
Od dluzszego czasu zglaszam brak…
Od dluzszego czasu zglaszam brak mozliwosci laczenia sie z siecia firmowa za posrednictwem TMobile. Stacjonuje w dzielnicy Kolo/Wola w Warszawie. Konsultanci zbieraja zgloszenia i nic z tym nie robia. ODRADZAM korzystanie z tej sieci.
Przeniosłam numer z dawnej sieci
Przeniosłam numer z dawnej sieci, która była super, tyle że T-mobile zaproponowało polaczenie usługi Internetu, która mam u nich wykupioną, z telefonem. Załuję bardzo od pierwszych dni, nic sie nie da z nimi załatwić, karta się sama blokuje, na czacie nie odpowiadają na pytania albo dają absurdalne rady, które nie mają sensu. Powrót do starej sieci jest niemożliwy, bo wiąże się z karą 1650 zł. Do tego połączenie dwóch usług miało być korzystne finansowo, ale w końcu okazało się, że kwota na fakturze jest większa niż mi obiecywano.
Miła obsługa Magenta Team
Miła, kompetentna, profesjonalna obsługa Pani Małgorzata Jarnicka z Magenta Team. Polecam 😊
Katastrofa
Katastrofa. TV magenta? Całe święta wielkanocne oglądałem kręcące się kółeczko. Gratuluję i dziękuję za wiele lat rzetelnego bycia waszym klientem. Umówiony na konkretną godzinę technik nie dojechał, a ja specjalnie wybrałem urlop. To jest nieodpowiedzialne. Dno
Dziadostwo!
Dziadostwo!! Ciągle brak internetu a jak jest to przerywa