Tragiczna sieć, właśnie po raz kolejny nie mam internetu bez żadnego powodu. To się zdarza NAGMINNIE, a mieszkam całe życie w samym środku Warszawy - z żadnym dostawcą nie było takich problemów! Notor... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Operator sieci komórkowej
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
T-Mobile.pl: Poznaj naszą ofertę na telefony i abonament która przygotowaliśmy dla Ciebie. Korzystaj z promocji na telefony komórkowe i inne urządzenia.
05, Warsaw, Polska
- tmobile.pl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Od 1 do 10 zasięg 4
Od 1 do 10 zasięg 4. S
Powolny internet mimo pełnego zasięgu. Play przy 2 kreskach chodzi dużo szybciej, podobnie z połączeniami telefonicznym. Jeżeli chodzi o obsługę aplikacji czat- dramat. Bardzo długo trzeba czekać aż ktos odezwie się a jeżeli juz sie ktoś odezwie to zero jakiejś miłej obsługi i empatii.
330 MB wysyłane przez 7,5 godziny – i to w środku dużego miasta
„Kpina” to mało powiedziane. Internet osiąga maksymalnie 50 Mb/s, ale często nie dobija nawet do 1 Mb/s albo nie działa wcale. Pingi – tragedia. Upload – zaledwie 0,1 Mb/s. Film o wielkości 330 MB przesyłał się przez 7,5 godziny! A wszystko to w samym środku dużego miasta, a nie gdzieś na odludziu. Od tej firmy trzeba uciekać tam, gdzie pieprz rośnie, a najlepiej jeszcze dalej. Usługa tylko dla ludzi o wyjątkowo mocnych nerwach.
Internet telewizja
Usługa sprzedana ale wykonanie tragedia telewizja i internet 1,5 miesiąca czekania brak komunikacji z technikiem tylko przesuwanie terminu podłączenia i zerwałem umowę nie polecam
NAJBARDZIEJ NIEODPOWIEDZIALNA FIRMA W…
NAJBARDZIEJ NIEODPOWIEDZIALNA FIRMA W POLSCE, NIESŁOWNI, ZMIENIAJĄCY CO CHWILĘ ZDANIE. OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ I ZAWIERANIU Z NIĄ UMOWY. CO INNEGO MÓWIĄ TELEFONICZNIE A CO INNEGO WYSYŁAJĄ NA TELEFON. TOTALNY BAŁAGAN.
NIGDY T-MOBILE.
Skrajny brak szacunku do czasu klienta i organizacyjny chaos – omijajcie szerokim łukiem!
Zamówiłem internet światłowodowy w T-Mobile z usługą montażu. Firma najpierw aż 5 razy przypominała mi o terminie wizyty, więc wziąłem specjalnie dzień urlopu w pracy. W umówionym czasie dostałem SMS-a z informacją "nasz technik już do Ciebie jedzie". Dosłownie minutę później przyszedł kolejny SMS, informujący bez słowa wyjaśnienia, że termin został przesunięty o 3 dni! Totalna kpina z czasu klienta.
Natychmiast zrezygnowałem z umowy (na szczęście miałem do tego prawo w ciągu 14 dni). Okazało się jednak, że T-Mobile kompletnie nie panuje nad swoimi podwykonawcami. Mimo wysłanego odstąpienia od umowy, w poniedziałek pod moimi drzwiami zjawia się technik. Co gorsza, dzwonił z numeru prywatnego (zastrzeżonego), żeby absolutnie nie dało się do niego oddzwonić.
Kompletny bałagan w systemach, zero przepływu informacji między centralą a monterami i traktowanie klienta z góry. Szkoda waszego czasu i nerwów – polecam poszukać operatora, który traktuje swoje zobowiązania poważnie.
Kocham T-Mobile
Teutońskie ścier*o w Niemczech jest na krótkiej smyczy.
Tamtejsza federacja konsumentów wybiła T-Mobile
z głowy pomysły na ograniczanie dostępu do Internetu bezprzewodowego w zależności od rodzaju urządzenia końcowego Klienta (router / telefon, tablet).
W Polsce ścier*o robi, co chce.
Zastanawiam się, kiedy sprawą zainteresuje się Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
Na szczęście mam u szmaciarzy internet na kartę prepaid.
Przez rok (maj 2025 - maj 2026) net śmigał wybornie.
Aktualnie - developerka postawiła blok mieszkalny, który znajduję się idealnie pośrodku linii łączącej BTS (T-Mobile'a) i moje mieszkanie.
Do tego dziennie otrzymuję pierdyliard SMS-ów informujących, że usługa nie jest przeznaczona dla mojego routera.
Nawet po przestawieniu na tryb 4G net działa fatalnie.
W związku z tym mam dla teutońskiego ścier*a jedno przesłanie: obydwa środkowe palce w górę.
Mogą sobie wsadzić "nielimitowany" Internet w du*ę.
Podobnie krainę "Magenta".
Który marketingowy imbecyl wymyślił to pretensjonalne określenie ?!
Dla porównania, gdy router odpalę na karcie SIM Aero2
(PLUS GSM) sprzęt mało nie odleci - tak szybki jest transfer (w obu kierunkach).
Pewnie dlatego, że BTS-a widzę z okna :)
Różnica w cenie na poziomie złotówki (w Aero 150GB na miesiąc za 50,00 PLN / u szmaciarzy w ramach GOL 150GB za 49,00 PLN + iluzoryczne 9999GB w ramach "Rok Internetu za Darmo").
Nie wykorzystam tych 9999GB, ponieważ net u szmaciarzy g*wniany, do tego mają czelność decydować, co mogę podłączyć, a czego nie.
Dostęp do Internetu to dostęp do Internetu.
Dopóki nie łamię obowiązującego prawa śmierdzący
**uj obchodzi teutońskie ścier*o mój router.
Jeżeli kończy Wam się umowa lub nie jesteście uwiązani (korzystacie z karty SIM typu prepaid)
niezwłocznie zmieńcie operatora.
Pod koniec roku parchy zorientują się ilu klientów ubyło i zakwilą w boleści.
Nie ma lepszego bata (na każde Korpo) niż perspektywa utraty zysków.
SKANDALICZNA JAKOŚĆ USŁUG
Jestem klientem T-Mobile od niemal 10 lat i zawsze terminowo opłacam abonament, jednak to, co dzieje się od około pół roku, jest nieakceptowalne. Sieć regularnie się wyłącza, a ciągłe problemy z połączeniem i stabilnością internetu uniemożliwiają mi normalną pracę. Mimo że teoretycznie jestem w zasięgu sieci 5G, w rzeczywistości usługa działa tragicznie i rwie połączenie w najważniejszych momentach. Jako wieloletni i lojalny klient płacę za usługę, z której nie da się stabilnie korzystać. Poważnie rozważam zmianę sieci na stabilniejszą i adekwatną do dzisiejszych standardów. Nie polecam.
Najgorszy net
Nie da sie naprawic tego internetu on jest najgorszy w wszechczasach to juz ziemniak do anteny lepszy internet by produkowwal i to tyle zamnknijcie tą firme.
Słabe vifi zasięg sze wienczej…
Słabe vifi zasięg sze wienczej gigabajtów
Otrzymałem ulotkę z informacją
Otrzymałem ulotkę z informacją, że ich światłowód jest już dostępny w moim budynku. Kontakt: Marzanna Lipska. Zadzwoniłem dwa razy – za każdym razem poczta głosowa i rozłączenie połączenia.
Po jakimś czasie ta Pani oddzwoniła, dopytała o dokładny adres i zapowiedziała, że wszystko sprawdzi i do mnie oddzwoni. I tak oto mija już tydzień, a Pani wciąż „oddzwania”.
Świetna robota, po takiej obsłudze na pewno zostanę ich klientem.
Internet słaby,zmienia się co chwilę…
Internet słaby,zmienia się co chwilę zasięg,to on jest to jego nie ma. Porażka
Ostatnio lipiec '26 byla aktualizacja…
Ostatnio lipiec '26 byla aktualizacja aplikacji "Magenta TV". Mieliło przez p9ł godziny, wreszcie sukces! Jredyna różnica, jaką zawueażyłem, to ta, że ikonka "tv" na stronie głównej z białej zrobiła się czerwona. Brawo informatołki! A jak nie moglem nagrywać, nie mogę dalej.
Korzystam z internetu T-Mobile i…
Korzystam z internetu T-Mobile i niestety jestem bardzo rozczarowany. Mimo obietnic dotyczących szybkiego i stabilnego połączenia, w praktyce internet często zwalnia, szczególnie wieczorami. Zdarzają się również przerwy w działaniu oraz wyższe opóźnienia, co utrudnia granie online, oglądanie filmów i pracę zdalną. W miejscach, gdzie zasięg powinien być dobry, prędkość bywa znacznie niższa od oczekiwanej. W moim przypadku usługa nie spełniła oczekiwań i trudno mi ją polecić.
omijac z daleka tego operatora
Ocena: 1/5
Moje doświadczenie z T-Mobile prepaid jest skrajnie negatywne. Doładowałem konto najpierw za 10 zł, później dodatkowo za 5 zł, ponieważ potrzebowałem wysłać ważną wiadomość SMS w sprawie przesyłki. System potwierdził doładowanie konta, ale jednocześnie automatycznie aktywował pakiety GB, co już samo w sobie jest dla użytkownika nieczytelne.
Po sprawdzeniu salda miałem 5,56 zł. Następnie wysłałem jedną dłuższą wiadomość SMS. Po tej jednej wiadomości saldo spadło do 0,05 zł.
Dla zwykłego klienta w aplikacji telefonu wygląda to jak jedna wiadomość SMS. Jeżeli operator rozlicza taką wiadomość jako wiele segmentów SMS, to użytkownik powinien dostać bardzo wyraźne ostrzeżenie przed wysłaniem, ile dokładnie zostanie pobrane z konta. Brak takiej jasnej informacji uważam za skrajnie nieuczciwy i nieprzejrzysty.
Nie interesuje mnie tłumaczenie ukryte gdzieś w regulaminie drobnym drukiem, że dłuższy SMS może być liczony jako wiele wiadomości. Normalny użytkownik widzi jedną wiadomość i oczekuje jasnej informacji przed naliczeniem kosztu, a nie po fakcie, kiedy saldo już praktycznie znika.
W mojej ocenie taki sposób rozliczania usług prepaid jest nieprzyjazny klientowi i wprowadzający w błąd. Doładowanie konta powinno pozwalać korzystać z podstawowych usług w sposób przewidywalny, a nie powodować sytuację, w której po jednej wiadomości znika prawie całe saldo.
Po tym doświadczeniu rezygnuję z korzystania z T-Mobile. Oczekuję od operatora przejrzystości, jasnych kosztów i ostrzegania użytkownika przed naliczeniem opłat, szczególnie gdy jedna wiadomość widoczna w telefonie może zostać rozbita na wiele płatnych segmentów.
Nie polecam.
Montaż routera podłączenie telewizji…
Montaż routera podłączenie telewizji światłowodowej . W apartamencie do którego zrobiono przyłącze , monter zainstalował router stawiajac go na skrzynce w której umieszczono przewody które teraz wystają ze skrzynki , drzwiczek skrzynki nie można zamknąć . Szkoda że nie mogę zamieścić tu zdjęcia , jak fachowiec z usterki .
Nie polecam Tmobile
Nie polecam Tmobile. Trzeba bardzo dokładnie sprawdzać kazdą ofertę i każdy zapis bo bardzo łatwo stracić pieniądze.
W moim przypadku kazano mi doładować konto, aby zapewnić środki na odnowienie oferty. Po doładowaniu pieniądze zostały pobrane, jednak oferta i tak została zawieszona ponieważ jak się później okazało ,zabrakło zaledwie 5 zł do jej odnowienia. Zamiast umożliwić dopłatę brakującej kwoty kazano mi ponownie zapłacić pełną opłatę za wznowienie pakietu. Co więcej, srodki, które wcześniej doładowałam, w ciągu kilku dni zniknęły z konta.
Mój syn miał taką samą sytuację!
Najbardziej oburzające jest to, że nie otrzymałam żadnej informacji o brakującej kwocie. Gdybym została o tym powiadomiona od razu doładowałabym konto i uniknęła niepptrzebnych kosztów.
Mam wrażenie, że system jest skonstruowany w taki sposób, aby klient tracił pieniądze przez brak odpowiednich powiadomień. Takie podejście uważam za bardzo nieuczciwe i wprowadzające w błąd, ale ta sieć nie ma zwyczaju w ogóle tym się przejmować.
Internet porażka i loteria albo się…
Internet porażka i loteria albo się połączysz albo nie i masz brak dostępu do internetu rozłącza co chwila jeden wielki dramat te routery to do śmieci.
Pobrali mi 45.02zł za 57 MB internetu
Pobrali mi 45.02zł za 57 MB internetu, kiedy miałam aktywny pakiet. Złodzieje!
Stanowczo odradzam
Jakosc oferowanych przez nich uslug jest na bardzo niskim poziomie tak jak i pomoc ktora od nich otrzymasz, predzej moglbym ich porownac do zwyklych oszustow niz do powaznej firmy, zaczynajac od zaklamania wydajnosci i dostepnosci do internetu w moim regionie, przez głodowe predkosci internetu przez caly rok po obsluge ktora nigdy nie pomaga, a jedynie restuje nadajnik, internet 5g jaki zakupiłem i dostalem gwarancje ze odbiera znakomicie w moim obszarze, po podpisaniu umowy i otrzymaniu internetu okazalo sie ze jednak wcale tak nie jest i nic z tym nie zrobia. Pomijajac juz liczne zawiadomienia w skali calego roku, nie jestem typem ktory zachowywal by sie niemile w stosunku pracownika obsługi ale w tym przypadku wydaje mi sie ze jak najbardziej na to zasluguja. Zdecydowanie po zakonczeniu umowy przeniose sie na cos innego, najpewniej na starlinka gdzie jedynym problemem jaki napotkasz jest cena a internet sam w sobie chociaz dziala