Rekommenderar denna lampan! Perfekt på natten vid amning, lätt att tända och om du skulle somna så släcker den sig själv efter 15 eller 30 min. Det enda är att jag tycker den är lite för skarp i ljuse... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har testat alla möjliga nattlampor men inget har fungerat för våran son, tills jag fick tag på ett av era nattlampor! WOW vilken kvalité och urgullig! Perfekt i storlek och hur mysig som helst, älska... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En bästa vän här hemma, en kompis som lyser upp och ger en sån trygghet till min lilla två månaders bebis. Hon gillar inte alls mörker och jag vill gärna inte ha hela lägenheten upptänd. Tittut har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vår dotter är en vecka gammal och vi köpte nattlampan björnen för att använda under amning på natten. Vi är så nöjda då den ger perfekt ljusstyrka som fortfarande ger en känsla av att det är natt så h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Praktiska och stilfulla LED-nattlampor som är perfekt för både barn och föräldrar. Vi strävar efter sprida trygghet och glädje hos varje familj, göra nattamningen smidigare för alla fantastiska mammor och skapa en interaktiv upplevelse mellan barn och föräldrar. En pålitlig vän som kan underlätta familjerutiner för alla.
Dane kontaktowe
Szwecja
- info@titt-ut.se
- titt-ut.se
En fantastisk liten nattlampa som…
En fantastisk liten nattlampa som gjorde sonen väldigt glad och trygg. Snigeln är lätt att använda och mjuk vilket gör den lätt att ha i sängen. Plus är dimmer-effekten!!

En bästa vän här hemma
Tittut har verkligen hjälpt oss så både mamma och lillan kan få sova gott på nätterna.
Genialisk idé med hängande öron så jag kan hänga kabinen på sängkanten. Älskar 😍

Perfekt nattlampa!
Perfekt nattlampa! 💡 Vi är så nöjda med Titt-ut, sån himla bra produkt! Beställde skogssvampen som är så fin och söt men praktiskt, så är det exakt vad jag behövde för mitt i natten istället för mobilskärmen!
Passar väldigt fint hemma 🫶🏼

Odpowiedź od titt-ut
En väldigt söt & hjälpsam nattkompis!
Åh vad jag rekommenderar detta företaget och deras fina små lampor!
Med denna söta lilla kompisen inne på rummet har det blivit lättare för vår dotter att somna då den ger henne extra trygghet i nattmörkret. Det som också är så bra är att det är så enkelt att bara trycka på lampan så tänds den!

Lilla snigel
Levererades redan dagen efter min beställning. Är otroligt nöjd med lilla snigel som vi använder vid nattliga blöjbyten och amning. Väldigt behagligt ljus och perfekt att den är dimbar.
Den söta lampan har även blivit en uppskattad leksak för min 3-månaders bebis när jag vill ligga kvar lite längre i sängen på morgonen.

Jättegullig & smidig lampa
Lamporna är så gulliga. Jag köpte skogssvampen direkt när den släpptes och är så nöjd. Den är jättesnurrig att tända och släcka och så bra med timer och olika ljuslägen. Ett favoritköp till bebis som kommer vilken dag som helst.

Odpowiedź od titt-ut
Mysigaste nattlampan med så bra…
Mysigaste nattlampan med så bra funktioner! Smidig leverans dessutom.

Odpowiedź od titt-ut
Så fina lampor som ger ett behagligt…
Så fina lampor som ger ett behagligt sken. Perfekt att ha i badrummet på natten för att slippa tända upp ordentligt

Köpt två stycken lampor
Köpte två lampor som jag använder vid amning och blöjbyte för att inte jag och bebis ska vakna till 100% varje gång. Perfekt att kunna välja två olika ljusstyrkor samt att dem är flyttbara så de kan tas med när man åker bort. Den ena av lamporna glappar lite vi byte av styrka därav 4/5 stjärnor men annars är dem grymma! Tror verkligen de kommer användas flitigt många år av lillen sen när han får eget rum.

Riktigt fin nattlampa
Riktigt fin nattlampa, använde den under husvagnssemester. Eftersom dottern vill ha lite ljus innan hon somnar. Hon älskar den.

Odpowiedź od titt-ut
Har bf med mitt första barn 19…
Har bf med mitt första barn 19 september och hittat dessa fantastiska nattlampor!
Perfekt att ha när bebis ska sova och även när man går upp för byten av blöja och amning på natten. Super söta och verkar vara bra kvalite!❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- julia

Mina barn ÄLSKAR den här
Mina barn ÄLSKAR den här! Nattningen går så mycket snabbare nu och jag vill defentivt beställa hem en till!!

Väldigt nöjd
Snabb leverans! Fantastisk lampa som har underlättat amningen nattetid med lagom starkt sken. Fin och funktionell. Smidig att trycka igång och bära med sig vart man än behöver den. Storebror älskar också lampan. Mysig att ha med vid nattning och enkel att hantera för honom. Väldigt nöjd med mitt köp!

Odpowiedź od titt-ut
I love my little mushroom
I love my little mushroom! My cat has even learned to use it🤍

Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans! Lampan jag beställde är enkel att använda och ger ett mysigt sken. Perfekt som nattlampa till 2-åringen och som amningslampa.

Små vänner att lita på
Köpte kaninen och björnen till mina barn och så fort vi fick hem dem så har de fått vara med överallt. De är lätthanterliga för de små och ger ett mjukt behagligt ljus om natten som inte sticker i ögonen. Ljuset är dessutom centrerad till där den befinner sig och tar inte över ett helt rum. De är lätta att ta med då de är lagom stora, mjuka och väger ingenting. Blev glatt överraskad över hur bra de var att ha på nattåg!
3 åringen upplevs mycket tryggare och väcker oss väldigt sällan på nätterna numera. Kan rekommendera lamporna till alla.

Odpowiedź od titt-ut
Mina barn fick lampan av sin mormor och…
Mina barn fick lampan av sin mormor och fullkomligt älskar den ! Så himla mysig !

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.