Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Rekommenderar denna lampan! Perfekt på natten vid amning, lätt att tända och om du skulle somna så släcker den sig själv efter 15 eller 30 min. Det enda är att jag tycker den är lite för skarp i ljuse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En bästa vän här hemma, en kompis som lyser upp och ger en sån trygghet till min lilla två månaders bebis. Hon gillar inte alls mörker och jag vill gärna inte ha hela lägenheten upptänd. Tittut har... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla dzieci

Napisane przez firmę

Praktiska och stilfulla LED-nattlampor som är perfekt för både barn och föräldrar. Vi strävar efter sprida trygghet och glädje hos varje familj, göra nattamningen smidigare för alla fantastiska mammor och skapa en interaktiv upplevelse mellan barn och föräldrar. En pålitlig vän som kan underlätta familjerutiner för alla.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Perfekt nattlampa

Jag beställde Snigel-lampan och är supernöjd med mitt köp!
Min två-månaders bebis har fått den som present och kommer att användas av henne i framtida barnrum som tryggt sällskap.

Just nu använder jag/vi den vid nattliga måltider och den har perfekt ljusstyrka och den är dimbar!

Har länge letat (redan under graviditeten) efter en passande lampa som gör att man ser bra men samtidigt inte ”piggnar till”, men inte hittat någon i min smak.

Denna skulle jag varmt rekommendera!

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack för dina varma ord Amanda!🤩 Vi blir så glada att höra att du har hittat en nattlampa som passar dig och din bebis i smaken. Vi hoppas den fortsätter att vara till hjälp och skapa mysiga stunder för er.💚

En toppenprodukt!

Supernöjd med denna nattlampa, underlättat nattamning och uppvak enormt. De är också otroligt gulliga, design och funktion i sin bästa form!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack Felicia, det låter som att våra små vänner verkligen är en perfekt match för era behov och det vämer verkligen🥰 Hoppas den fortsätter att vara en stor hjälp för er!💚

Oceniono na 5 z 5

Så himla gullig och fin lampa

Så himla gullig och fin lampa! Och fiffigt att den går att tända och släcka så enkelt! Vår dotter kommer att älska den när hon snart flyttar till eget rum 🥰

Odpowiedź od titt-ut

Tack för ditt fina omdöme Maria! Vad roligt att höra att lampan kommer att bli en favorit i er dotters nya rum. Hoppas hon får många mysiga stunder med den! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Så söta och helt perfekta

Så söta och helt perfekta. Barnen älskar dem och jag ( mamman) likaså ❤️

Odpowiedź od titt-ut

Tack så mycket! Vi är glada att både barnen och du älskar dem! ❤️ Hoppas ni får mycket glädje av lamporna!

Helt underbara nattlampor

Helt underbara nattlampor. Köpte varsin lilla snigelnattlampa till mina barn och dom älskar sina lampor. Lyser fint, bra med dimmer och timer samt att lampan är säker.

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack så mycket för ditt omdöme Sandra🤍 Vi är så glada att barnen älskar sina snigelnattlampor. Hoppas de ger mycket glädje framöver! 🌟

Jättefin service

Jättefin service och produkt! Väntar ivrigt på att kaninen ska komma in i lager igen, för då ska den få bo hos oss.

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack Camilla, vi uppskattar verkligen ditt omdöme🥰 Det värmer att höra att du är nöjd med både service och produkt. Håll utkik, kaninen är på väg tillbaka i november! 🐰

Oceniono na 5 z 5

En så fin och mysig sänglampa för alla

En så fin och mysig sänglampa för alla. Dottern älskar den, go att bita på när det kliar i munnen 😅🙈 min man vill även köpa en till svamplampa så han kan ha den som sin sänglampa! 👌🏼

Odpowiedź od titt-ut

Tack för ett härligt omdöme Evelina! Vad roligt att dottern älskar lampan🍄‍🟫 Haha, ja, barn tuggar på allt, eller hur? Men kom ihåg att vara försiktiga – hälsa och säkerhet för våra kunder är väldigt viktigt för oss! ❤️

Oceniono na 5 z 5

Vi är supernöjda med våra lampor och…

Vi är supernöjda med våra lampor och kan varmt rekomendera dom till andra. Supersnabb o bra service om det skulle vara nått.

Odpowiedź od titt-ut

Stort tack för ert fina omdöme🌟 Vi är så glada att ni är nöjda med lamporna och servicen. Er rekommendation betyder mycket för oss! 💚

Björnen Sover

Fick hem denna otroligt söta lampa till vår dotter som är beräknad inom kort. Det är ett härligt varmt ljus som kommer passa perfekt som både amnings- och sovlampa för vår lilla tös!

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Vad spännande att er dotter snart är här! 💖 Hoppas lampan kommer till bra användning när hon kommer👶 Önskar er all lycka med den nya familjemedlemmen och tack så mycket för ditt underbara omdöme.

Oceniono na 5 z 5

Det finns ingen bättre nattlampa än…

Det finns ingen bättre nattlampa än denna, sonen älskar den och går och alltid och tänder den det första han gör när vi ska gå och lägga oss😍

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Vad härligt att höra! Tack för att du delar med dig av er upplevelse🌙 Det är så roligt att sonen har funnit sin favoritnattlampa. Hoppas den fortsätter att ge er en mysig stämning varje kväll! ❤️

Perfekt ljusstyrka 🔆

Vår dotter är en vecka gammal och vi köpte nattlampan björnen för att använda under amning på natten. Vi är så nöjda då den ger perfekt ljusstyrka som fortfarande ger en känsla av att det är natt så hon inte blir för pigg. Också lätt att tända eller släckas vilket uppskattas när man är trött mitt i natten. Hoppas dem senare görs i större storlekar för de kommer jag definitivt också köpa för att ha i hennes rum när hon blir gammal nog att sova själv.

Odpowiedź od titt-ut

Tack för ditt fina omdöme!🌟 Vad roligt att höra att våran Björnen Sover fungerar så bra för er under amningen. Vi strävar alltid efter att skapa produkter som gör livet enklare, särskilt under de tidiga dagarna. Vi uppskattar verkligen din feedback och håller tummarna för att vi kan erbjuda större storlekar i framtiden! Lycka till med er lilla tjej! ❤️

Oceniono na 5 z 5

Gav den här till min dotter och hennes…

Gav den här till min dotter och hennes man i present när de fött sitt första barn och vårat första barnbarn. De hade pratat om en nattlampa kvällen innan och blev så glada när de fick den här fina lampan i present till deras fina lilla kille!❤️

Odpowiedź od titt-ut

Vad underbart att höra Christina!✨Tack för att du delar med dig av er glädje. Det känns fantastiskt att lampan blev en perfekt present till ert barnbarn. Vi hoppas den skapar många mysiga stunder för den lilla familjen! 💚

Oceniono na 5 z 5

Varit på jakt länge efter en mysig…

Varit på jakt länge efter en mysig sovbelysning. Hade nästan gett upp hoppet men så hittade jag denna. Magisk!
Perfekt att kunna sätta timer o säga ”nu läser vi tills att björnen somnar” (lampan slocknar). Sen kunna tända igen ifall dottern vill ha det tänt på natten. Rekommenderar verkligen!!

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Wow, vad kul att höra!🤩 Det låter som en underbar rutin att läsa tillsammans tills björnen somnar! Vi älskar att lampan kan bidra till sådana mysiga stunder. Stort tack Frida, för din fina rekommendation🤍

Oceniono na 5 z 5

Har testat alla möjliga nattlampor men…

Har testat alla möjliga nattlampor men inget har fungerat för våran son, tills jag fick tag på ett av era nattlampor! WOW vilken kvalité och urgullig! Perfekt i storlek och hur mysig som helst, älskar att den är laddningsbar och på ett kläm så lyser den upp!
När sonen fick syn på den sittandes i spjälsängen så fastnade han med ögonen och tillslut somnade i tystnad. TACK!

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Stort tack för ditt fantastiska omdöme Sabina! Det är så härligt att höra att just våra nattlampor fungerar för er son och vi hoppas den forsätter att vara en storfavorit. TACK själv! 🌟💖

Oceniono na 5 z 5

Världens gulligaste och bästa…

Världens gulligaste och bästa nattlampa.
Hela familjen uppskattar dessa lampor och de är smidiga att ta med sig när man ska iväg med husvagnen, bo på hotell mm.
Lyser behagligt och perfekt att de är uppladdningsbara.
Snabb leverans.
Ett perfekt tips om ni letar doppresent.

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack Ulrika, dina ord värmer verkligen💚 Så kul att hela familjen uppskattar lamporna och att de är praktiska för era resor. Tack för tipset om doppresent – vi uppskattar det verkligen!☺️

Så fina nattlampor

Så fina nattlampor. Behagligt sken för en mörkrädd liten kille här hemma💕

Odpowiedź od titt-ut

Tack att du delar Lovisa och så mysigt att en av våra små vänner har kommit till nytta för er son💗

Helt underbar lampa

Helt underbar lampa, mjukt material och lätt att sätta på&av även för en 1åring.
Mitt lilla barnbarn fullkomligt älskar den fina kaninen🐰🐇❤️

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack för din härliga feedback! Vad roligt att höra att ditt barnbarn verkligen älskar kaninen! Hoppas den fortsätter att bli en mysig följeslagare! 🐰❤️

Björnen

Köpte björnen till mitt lilla barnbarn för att föräldrarna saknade en bra nattlampa när dom alla var och sov över. Dom blev så förtjusta i lampan så dom fick ta med den hem när dom åkte. Nu har jag beställt ytterligare en björn för att ha en hemma hos mig!

Odpowiedź od titt-ut

Tack för ditt fina omdöme Anette!❤️ Vad roligt att höra att björnen blev så populär. Hoppas den nya lampan blir en lika stor favorit hos dig 🐻

5 stjärnor!

Så bra bemötande och snabb, personlig service 🌟
Lampan är så fin och funkar toppen under nätterna ❤️

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od titt-ut

Tack för dina snälla ord Rebecka! Så kul att du är nöjd med både servicen och lampan, det värmer💚

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej