Rekommenderar denna lampan! Perfekt på natten vid amning, lätt att tända och om du skulle somna så släcker den sig själv efter 15 eller 30 min. Det enda är att jag tycker den är lite för skarp i ljuse... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har testat alla möjliga nattlampor men inget har fungerat för våran son, tills jag fick tag på ett av era nattlampor! WOW vilken kvalité och urgullig! Perfekt i storlek och hur mysig som helst, älska... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En bästa vän här hemma, en kompis som lyser upp och ger en sån trygghet till min lilla två månaders bebis. Hon gillar inte alls mörker och jag vill gärna inte ha hela lägenheten upptänd. Tittut har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vår dotter är en vecka gammal och vi köpte nattlampan björnen för att använda under amning på natten. Vi är så nöjda då den ger perfekt ljusstyrka som fortfarande ger en känsla av att det är natt så h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Praktiska och stilfulla LED-nattlampor som är perfekt för både barn och föräldrar. Vi strävar efter sprida trygghet och glädje hos varje familj, göra nattamningen smidigare för alla fantastiska mammor och skapa en interaktiv upplevelse mellan barn och föräldrar. En pålitlig vän som kan underlätta familjerutiner för alla.
Dane kontaktowe
Szwecja
- info@titt-ut.se
- titt-ut.se
Otroligt söt lampa!
Otroligt söt och gosig liten snigel-lampa! Vår dotter på 1 år visade tycke för den direkt och somnade med den i famnen i bilen när vi var ute och åkte en mörk kväll. Kan se att det här kommer bli en favorit som får följa med överallt framöver.
Lagom ljus och fin lampa
Lagom ljus och fin lampa, perfekt för sonen som plötsligt velat ha nattlampa efter 3,5 år utan!
Så söta och underbara lampor!
Så söta och underbara lampor 😍 Den är liten och smidig! Perfekt att plocka med sig vid en resa eller att ha och tända i bedside criben vid sövningen och nattamning!
Sötaste lamporna
Sötaste lamporna! Fick en på min babyshower och vill ha en till!
I love my little mushroom lamp!
I love my little mushroom lamp! I bought it while pregnant with my first child and couldn’t stop myself from opening it and use it before my son arrived! It has lived on the bedside table for months now and is a perfect and useful company for nightly breastfeeds. I love it so much and it brings me and my son a lot of joy. 💕
Mitt barnbarn 7 månader
Mitt barnbarn 7 månader, älskar Björnen sover som är mjuk och bit-vänlig. Dottern säger att den är perfekt till amningen nattetid med sitt mjuka sken 😊
Tycker era produkter är tidlösa &…
Tycker era produkter är tidlösa & passar i varje hem oavsett stil eller tid. 🌸
Nöjd!
Så uppskattad kompis i mörkret när man ska amma på natten! Jättefin lampa
Smart och fin lampa
En otroligt fin lampa och söt inredningsdetalj men också så smart. Perfekt när man ska ge bebis mat eller titta till henne när hon sover.
Very happy about my little bunny lamp
Very happy about my little bunny lamp. Works great for our night rutine with our 8 week old baby who seems to fear the dark.
Den fungerar utmärkt i barnrummet.
Me and my kids absolutely love this…
Me and my kids absolutely love this cute little lamps. They are great when we have our bedtime routine. We have the little mushroom and the bunny and they are adorable 😍😍
Så så fin nattlampa
Så så fin nattlampa! Mjuk och lätt att tända. Så nöjd!
Nattlampan Kanin
Vi är så nöjda med vår lilla kanin. Just för att den är så lätt att tända/släcka kan sonen själv sköta den.
Lampan är så otroligt fin och klickar…
Lampan är så otroligt fin och klickar av och på precis lika smidigt som utlovat.
Smidig leverans och jättefin lampa som…
Smidig leverans och jättefin lampa som uppskattas så (köpt både till sonen och min brorsdotter)!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.