Tickets waren mooi op tijd, goede zitplaatsen op de baan (red bull tribune). Enige punt wat beter kan, is de organisatie rondom de camping plekken, het toewijzen ervan, dat ging redelijk chaotisch.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alle afspraken zijn waargemaakt en alles liep op rolletjes. De begeleiding was prima, transfers geregeld, aan alles werd gedacht. Communicatie was helder dus de reiziger werd helemaal ontzorgd! Hot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afsluiten, communicatie en nakomen afspraken door tickettravel.nl is goed. Wat echt beter moet is de reisleiding. Bij de reis naar F1 Spanje werd door de reisleider eigenlijk alleen hetgeen al op papi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ticket+Travel - een label van EventTrips - is dé aanbieder van toegangskaarten en reizen naar alle Formule 1-races. Beleef de koningsklasse van de autosport vanaf het circuit. Ons aanbod is zeer breed: van losse F1-tickets tot compleet verzorgde reizen per bus of vliegtuig, en exclusieve VIP-arrangementen. Neem voor vragen contact op met onze ervaren klantenservice. EventTrips is sinds 2004 specialist in het aanbieden van reizen naar sportwedstrijden en lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanaf het begin van 2021 maakt het label Ticket+Travel onderdeel uit van EventTrips. We kijken ernaar uit om u als onze klant te verwelkomen en uw volgende reis naar uw favoriete race onvergetelijk te maken.
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP , Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Wij zaten bijna op de bovenste plek van de O tribune, beperkt zicht en eigenlijk te ver van de baan, rekening houdend dat de tribune ver achter de vangrail staat.
Tickets werden keurig geleverd met een koeriersdienst, andere jaren kregen we een keycord waarin de ticket kon. Vanwege de vele security posten, is dit wel een aanrader

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Losse tickets (2x2) besteld bij Ticket Travel voor de zaterdag en de zondag van de F1 Grand Prix van Monaco 2023.
Uitgebreide informatie op de website, duidelijke bestelprocedure en goede prijzen. Daarnaast goede en duidelijke communicatie via e-mail over het aangetekend verzenden van de fysieke tickets. Kan eigenlijk geen minpunten bedenken.
Conclusie: Ticket Travel is een uitstekende partij om F1 tickets te bestellen.

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Goede communicatie, goede service, snel en ontstane probleem snel opgelost (echt top!)

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Legitieme kaartjes, kwamen ruim op tijd van te voren binnen. Super goede plekken recht tegenover de pitstraat en dichtbij de baan (tribune T). Goed contact met bedrijf gehad, hield ons telkens op de hoogte over wanneer wij de kaarten zouden ontvangen etc. Tickets waren wel aan de prijs, maar dat is tegenwoordig met alle F1 kaarten zo. Voor Monaco en de plek waar we zaten viel het ons nog mee. We zullen hier voor races van volgend jaar zeker weer kijken. Aanrader!

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Tickets voor Monaco F1 2023 waren snel geleverd. Goede service!

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Singapore 2020 ging niet door ivm covid. 1600 euro voor 2 kaarten. Moet mijn geld nog terugkrijgen. Voor mij geen ticket+travel meer! 😡

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
We hadden kaarten van 750 euro per kaart voor de zaterdag en zondag. De plaatsen waren slecht. We hebben voornamelijk op een scherm de race moeten volgen. Zaterdagavond hadden we de pitlane-walk.
Er was geen rondleiding, we mochten zelf lopen, vrijwel alle pitstraten waren dicht. We waren er binnen 20 minuten doorheen. Zandvoort is prachtig, maar dit was zoveel geld absoluut niet waard!

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Geweldige ervaring. Niet teveel file en binnen geraken was snel. Sommige doorgangen waren wel nauw en kon je niet makkelijk door met iedereen. Ook de security keek niet echt deftig in u rugzak.
Fijne organisatie. Genoten van een goed hotel met dito ontbijt. Busreis keurig verzorgt en optijd. En zo 2 prachtige dagen op de circuit van Spa meegemaakt.
Chauffeur Kees die ook nog een uitstekende 'kok' bleek maakte het af!
Snel gekocht. Goede informatievoorziening en snel antwoord op vragen. Hulde!
Goede ervaring, perfect weekend gehad. Alles was duidelijk en goed geregeld!
Tickets mooi op tijd binnen, alles goed voor elkaar. Weekend was top!
Bedankt tickettravel!!
Alles was top, alleen duurt het erg lang voordat je je kaarten ontvangt.
Het was geweldig super geregeld !! Marjolein de reisleidster een TOPPER !
goede service, strakke tijdsplanning en keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar, misschien volgend jaar weer naar Spa 😉
Goed georganiseerd, duidelijke afspraken, netjes gecommuniceerd en alles goed op tijd geregeld!
De tickets waren optijd binnen in de mail en het was makkelijk ze op naam te zetten.zeker een aanrader
Max was uiteraard fantastisch. Prijs-/prestatieverhouding via Eventtrips vond ik zeer matig. Kaartje voor een standaard tribune plek was 900,-. Dat was 3 keer duurder dan normaal.
Onze trip naar de GP van Hongarije in Budapest was in één woord fantastisch! Alles perfect geregeld van vlucht tot hotel tot bustransfers naar het circuit en bovenal geweldige plaatsen op het circuit! Dit onder leiding van twee deskundige en zeer prettige reisleiders. Het was voor ons een onvergetelijke ervaring!