Ticket+Travel | Powered by Eventtrips Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Tickets waren mooi op tijd, goede zitplaatsen op de baan (red bull tribune). Enige punt wat beter kan, is de organisatie rondom de camping plekken, het toewijzen ervan, dat ging redelijk chaotisch.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Alle afspraken zijn waargemaakt en alles liep op rolletjes. De begeleiding was prima, transfers geregeld, aan alles werd gedacht. Communicatie was helder dus de reiziger werd helemaal ontzorgd! Hot... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Afsluiten, communicatie en nakomen afspraken door tickettravel.nl is goed. Wat echt beter moet is de reisleiding. Bij de reis naar F1 Spanje werd door de reisleider eigenlijk alleen hetgeen al op papi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Legitieme kaartjes, kwamen ruim op tijd van te voren binnen. Super goede plekken recht tegenover de pitstraat en dichtbij de baan (tribune T). Goed contact met bedrijf gehad, hield ons telkens op de h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia
  2. Agencja wyjazdów sportowych
  3. Organizator turystyki
  4. Biuro podróży
  5. Agregator turystyczny

Napisane przez firmę

Ticket+Travel - een label van EventTrips - is dé aanbieder van toegangskaarten en reizen naar alle Formule 1-races. Beleef de koningsklasse van de autosport vanaf het circuit. Ons aanbod is zeer breed: van losse F1-tickets tot compleet verzorgde reizen per bus of vliegtuig, en exclusieve VIP-arrangementen. Neem voor vragen contact op met onze ervaren klantenservice. EventTrips is sinds 2004 specialist in het aanbieden van reizen naar sportwedstrijden en lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanaf het begin van 2021 maakt het label Ticket+Travel onderdeel uit van EventTrips. We kijken ernaar uit om u als onze klant te verwelkomen en uw volgende reis naar uw favoriete race onvergetelijk te maken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

mijn geld geaccepteerd voor tickets…

mijn geld geaccepteerd voor tickets oostenrijk 2020....die kon niet doorgaan in 2020 ivm geen publiek...dan gaan ze failliet en krijg je niks en nu gaan ze gewoon weer een mail sturen of ik kaartjes wil kopen...mensen koop er niks want ze steken al het geld eerst in eigen zak....klanten staan achteraan en krijgen niks...

zo op 13 jan 2022 een formeel nietszeggend antwoord....ze zouden maar eerst geld teruggeven..achter de schermen waar we niet kunnen kijken is alles allang bekokstoofd....de curator waar mijn claim ligt laat ook nog steeds niks horen en hun starten vrolijk door...heb nooit een mail gehad of ze wat mochten gebruiken....jaja ...leuuk verhaal van hun kant en bij iedereen hetzelfde.....zelfs de medewerkers die mij uit naam van de nieuwe zogenaamde firma een mail stuurden voor nieuwe tickets te kopen was in dienst van het failliete bedrijf...of toevallig allemaal mensen met dezelfde naam...wat een fake zooitje

8 lutego 2021

Bedankt voor uw reactie op Trustpilot.
Hiervoor geldt het volgende. Op 10 september 2020 is het bedrijf Sport Travel Office B.V. failliet verklaard met daarbij Ticket Plus Travel Sporttouropator. De curator heeft vervolgens rond deze datum en de periode daarna de betrokken klanten hierover ingelicht.

Eventrips heeft de merknaam Ticket+Travel verkregen via de curator en voert deze nu ook. Voorts is het klantenbestand via de curator per mail op de hoogte gesteld van het eigendom van het merk Ticket+Travel door Eventtrips. Eventtrips wil benadrukken dat er een geen sprake is van een doorstart. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden met de eigenaars van Sport Travel OfficeB.V. Eventtrips is niet verantwoordelijk voor en heeft geen kennis of inzicht in boekingen die voor
10 september 2020 zijn gemaakt via Ticket Plus Travel Sporttouropator. De curator beheert de administratie van Sport Travel Office B.V. en voor eventuele vragen over boekingen voor 10 september 2020 verzoeken wij je dringend contact op te nemen met de curator via insolvency@houthoff.com.

Helaas konden we niet eerder reageren op uw bericht aangezien we pas nu de toegang hebbentot deze Trustpilot en verwachten je hiermee duidelijkheid te hebben gegeven.

Oceniono na 1 z 5

ze zijn gewoon weer online

ze zijn gewoon weer online! laat je niet oplichten door deze boeven. een hoop geld geincasseerd, daarna failliet laten verklaren, en nu vrolijk weer verder met besodemieteren van mensen.

5 lutego 2021

Vuile oplichters

Ik had 16 kaarten voor de f1 van Oostenrijk geboekt en heb er wel 30 x achteraan gebeld. Maar niets meer dan 2000 euro pleite en alleen maar smoesjes. Nu maar hopen dat die curator nog wat geld boven water kan krijgen.
NOOIT MEER BESTELLEN BIJ DEZE SITE!!!
Wanneer je er naartoe belt krijg je nu één of andere vage engelse touroperater aan de lijn.

19 stycznia 2021

Oceniono na 1 z 5

Lang aan het lijntje gehouden

Ticket plus Travel heeft mensen bijzonder lang aan het lijntje gehouden na de eerste Covid 19 perikelen en claimde in gesprek te zijn met organisatoren van diverse grand prix. Waar andere organisaties er vrij snel uit waren (kaarten omzetten naar volgend jaar of geld terug) was het het bij Ticket plus Travel iedere keer weer een ander verhaal waarom klanten die optie nog niet was geboden.

Uiteindelijk kwam er nieuws over een aantal Gran Prix maar niet degene waarvoor ik kaarten had besteld. Na nog een aantal belletjes richting Ticket plus Travel en weer een hoop ontwijkende antwoorden (als je ze überhaupt al aan de lijn kreeg) besloten een dag voor het verlopen van de verzekering door mijn creditcard de "geld terug service" te starten en via die weg het geld terug te halen.

Vandaag bericht dat de creditcard maatschappij het geld onder voorbehoud heeft terug gestort, ik verwacht weinig tegenspraak meer van Ticket plus Travel aangezien ze failliet zijn maar het is zuur voor de mensen die via iDeal of andere betaalwijze betaald hadden.

Ticket plus Travel had misschien wat eerder openheid van zaken moeten geven, een faillissement gun je niemand maar hier heeft het bedrijf zelf toch de nodige steken laten vallen.

15 września 2020

TICKET PLUS failliet

Ik net vernomen van mijn rechtsbijstandverzekering dat de firma Ticket plus Travel bv faillissement is uit gesproken door de rechtbank en we zouden het netjes afhandelen en maar zeggen we hebben nog niks van de promotor ontvangen .
Ik voel mijn echt aan het lijntje je houden en nu flink genaait door Ticket plus Travel

14 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Wederom hebben jullie niet voldaan aan…

Wederom hebben jullie niet voldaan aan het verzoek om ONS geld terug te storten.
Er zit niets anders op dan jullie net zo lang met één ster te beoordelen tot we het bedrag retour hebben.
Het is dus aan Ticket travel hoe dit afloopt maar er zal nog wel een slap excuus of twee in de kast staan bij dit bedrijf....

13 września 2020

Niks nada noppes

Ondanks mail contact, op het laatst gehad eind juli/begin augustus. Nog steeds geen verdere duidelijkheid.
Heb voor 5 personen tickets gekocht voor de GP van België. Wij hebben er ook hard voor moeten werken en wij hebben ook last van de crisis. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Vind het zeer vervelend dat er geen normaal contact is en dat je aan het lijntje wordt gehouden. Ik ga eens kijken of we er juridische hulp voor kunnen krijgen, wordt best irritant zo.

13 września 2020
Oceniono na 4 z 5

Momenteel vallen er veel bedrijven om.

Momenteel vallen er veel bedrijven om.
Zo ook ticket+travel. Doet pijn en ik snap dat het vervelend is dat je (nog) geen geld hebt....
Maar wat er met de wereld gebeurd had niemand voor zien.... Altijd naar volle tevredenheid met ze gereisd.
Sterkte!!!!

misschien biedt het garantie fonds uitkomst..
STO Garant

12 września 2020

Een ster is nog te veel.

Een ster is nog te veel.
Net als vele worden wij al maanden lang aan het lijntje gehouden ivm terug betaling Gp Oostenrijk.

Wij pikken het niet langer meer. Op Facebook is er een groep begonnen om zo de krachten te bundelen en uiteindelijk faillissement aan te vragen.

Mocht je ook mee willen doen dan stel ik voor om ook deel te nemen aan deze groep.

De organisatie kan wel reageren hieronder maar dat is helaas enkel voor de beeldvorming. Er gebeurd helemaal niks.

9 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Ondanks toezeggingen nog altijd geen…

Ondanks toezeggingen nog altijd geen oplossing. Trap er niet in bij dit bedrijf. Gptours, ticketplustravel. Je bent je geld gewoon kwijt..

25 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Beste Roel, Niemand is zijn geld kwijt. Wij zullen alles voor iedereen netjes oplossen, dat garanderen wij u. Zou je ons s.v.p. je boekingsnummer of achternaam kunnen geven?

waardeloze organisatie TICKET PLUS TRAVEL

graag wil ik mijn mening uiten over ticket plus travel ....
wat een waardeloze organisatie is dat. Heb 3 weekend tickets besteld in februari voor de GP van Hongarije wat uiteraard niet door heeft kunnen gaan ivm covid-19. ik ben hier al maanden mee bezig om mijn geld terug te krijgen, maar je word constant aan het lijntje gehouden met" we zijn ermee bezig , we wachten op de promoter van de GP ''. ik heb ze net nog meerdere malen proberen te bellen maar nr is niet meer in gebruik !?? op mijn mails word niet gereageerd !!! en facebook ligt er ook uit ...... ik ben eigenlijk nu wel bereid om verdere stappen te gaan ondernemen.

25 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Geachte heer Wijnen, Wij zitten momenteel in een verhuizing naar een kleiner pand. Wij houden u zeker niet aan het lijntje. Wij zullen voor al onze klanten alles netjes oplossen, helaas duurt het allemaal wat langer dan ook wij voorzien hadden. U krijgt bij deze van ons de garantie dat wij alles netjes zullen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Geduld en vertrouwen raken op…

Ten eerste heb ik alle begrip dat het anders gaat dan anders met deze corona toestanden. Maar de communicatie is bar uit slecht te noemen. Op 1 mailtje na van "we zijn er mee bezig" horen we niks. Ja een keer reactie op een mail of telefoontje van zeer binnenkort hoort u van ons, wees gerust het wordt netjes afgehandeld. Het vertrouwen in dit bedrijf zakt steeds verder de grond in. Telefoonnummer was zojuist niet te bereiken. Facebookpagina is verwijderd en het kantoor is leeg. Het was mijn eerste boeking.....

24 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Beste Laurens, Mail ons s.v.p. en wij zullen je binnen 24 uur terug mailen. Alvast bedankt!

Oceniono na 1 z 5

Ik wil hier toch even reageren ik koop…

Ik wil hier toch even reageren ik koop al jaren bij deze organisatie mijn kaarten voor spa (hoofdtribune) nooit geen probleem gehad alleen nu krijg ik net als de rest maar weinig info hoe het nu verder gaat ben mij volledig bewust van de situatie maar men moet begrijpen dat kaarten niet goedkoop zijn en het voor mij ieder jaar mijn vakantie is dus is het een beetje dubbel.
Ik begrijp best dat ticket travel in een moeilijk pakket zit maar probeer wat meer open te zijn naar de mensen dan krijg je ook meer respect terug.
Voor iedereen hoop ik dat we snel een uitslag krijgen over hoe in wat.
Het is mijn passie en om dat dit jaar te moeten missen is al erg genoeg dus ik hoop op een goede oplossing .
M.v.g een jaren lange tevreden klant

TOT MIJN VERBAZING LEES IK NET DAT ZE FAIILLSEMENT HEBBEN AANGEVRAAGT BEDANKT TICKET PLUS TRAVEL

18 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Beste Rob, Momenteel zijn wij druk bezig om alles netjes af te handelen en ook jouw order zullen wij netjes afhandelen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen hebben zou je dan zo vriendelijk willen zijn om ons een mail te sturen? Alvast bedankt!

Teleurgesteld

Formule 1-reis naar Monaco geboekt. Dit werd geannuleerd door corona. We kregen de keus; een voucher of 80% van de reissom terug. We hebben gekozen voor een voucher en dit werd begin mei bevestigd. Daarna is nog twee keer schriftelijk de voucher toegezegd. Tot op heden niets ontvangen en niets van deze organisatie vernomen. De afgelopen week waren ze telefonisch onbereikbaar. Ik heb een aangetekende brief verstuurd en deze is niet in ontvangst genomen, want ik kan achterhalen dat de brief bij een filiaal van van Post.nl is afgeleverd. Hun Facebook-pagina lijkt te zijn verwijderd...
Ik ben ernstig teleurgesteld in deze organisatie en begrijp niet dat ze hun reputatie zo te grabbel gooien.
Ik heb geen zin in een juridische strijd, maar het gaat het steeds meer op lijken dat het die kant op zal gaan.

Inmiddels heb ik mijn (voorlopige) voucher dan ontvangen, een paar dagen na het plaatsen van een review.

16 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Goedemorgen David, Zou je zo vriendelijk willen zijn om te mailen naar info@tickettravel.nl onder vermelding van je ordernummer? Ik beloof je deze week je dossier volledig af te handelen. Als je vandaag nog mailt zal mijn collega je uiterlijk dinsdag het voucher mailen. Excuses voor de vertraging maar al onze medewerkers zijn druk bezig om het voor alle klanten netjes af te handelen.

Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben voor €1100,- kaarten…

Ook wij hebben voor €1100,- kaarten voor de GP Oostenrijk gekocht, waar nog steeds geen oplossing voor is. Men verschuilt zich achter een directie en achter het voorfinancieren van de kaarten waardoor ze geen restitutie kunnen doen. Heb de druk er inmiddels vol op staan en wil gewoon een dezer dagen een oplossing en ben inmiddels bezig om via andere wegen (evt derdenbeslag) spoedig het geld terug te krijgen

15 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Geachte heer Brookman, onze medewerkers verschuilen zich nergens achter en zijn druk bezig met het oplossen van alle gevallen. Mijn medewerker heeft u inmiddels afgelopen vrijdag een mail gestuurd dat wij uw dossier deze week zullen afhandelen.

Oceniono na 1 z 5

Al vanaf Mei aan het lijntje gehouden.....

In Mei maar eens gebeld wat de status van de GP tickets van Oostenrijk was, binnenkort krijgt u bericht werd er belooft. Ondertussen nog vele malen gebeld en gemaild en telkens moet ik 2 weken of 10 dagen geduld hebben. Ze zijn aant wachten op antwoord van de promotor word er gezegd. Deze week is mij gemeld dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn ivm de verhuizing van hun kantoor maar de promotor toegezegd heeft geld over te maken naar TT. Beetje vreemd wel dat er geen datum aan hangt dan. Ik ben het vertrouwen in deze organisatie volledig kwijt en ga Maandag de rechtsbijstand inschakelen om zo te proberen het geld waar ik recht op heb terug te krijgen.

14 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Beste Bart, zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een mail te sturen? Wij zullen u mail dan aanstaande maandag behandelen. Wij zullen voor alle klanten alles netjes oplossen.

Oceniono na 2 z 5

Iemand schadeloos gesteld?

Hmm 21 juni onderstaande mailtje ontvangen, maar vraag me serieus af of er überhaupt mensen zijn, die die keuze of schadeloosstelling gekregen hebben?
***********
Ondertussen hebben velen een e-mail ontvangen waarin we de keuze hebben geboden tussen een restitutie, een voucher of het “meenemen” van de tickets/reizen naar het 2021 seizoen. Veel klanten zijn naar tevredenheid geholpen en hebben
hierin een keuze gemaakt.
********
Iemand?

10 sierpnia 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Geachte heer Stekker, Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te mailen, wij zullen uw mail aanstaande maandag meteen behandelen.

Oceniono na 1 z 5

Helaas worden ook wij aan het lijntje…

Helaas worden ook wij aan het lijntje gehouden , kaarten voor GP Oostenrijk gekocht voor totaal 800 euro !nog steeds krijgen wij te horen : geduld....mijn geduld is op onderhand en ik wil duidelijkheid, ook ik heb salaris moeten inleveren en ben geen kapitalist oid, ik ga kijken wat voor stappen er nodig zijn om mijn geld terug te krijgen ! Of misschien radar inschakelen .....Gr Gerard

29 lipca 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Geachte heer Willemstein, Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te mailen, wij zullen uw mail aanstaande maandag meteen behandelen, wij gaan alles netjes voor u oplossen!

Oceniono na 2 z 5

Dramatische afhandeling F1 reservering...

Ook ik hen kaarten besteld voor Oostenrijk na het zien van vele positieve reacties. Maar de afhandeling van de gecancelde race is ronduit slecht.
Ook ik begrijp de lastige situatie maar krijg alleen maar standaard mails terug als ik iets vraag en nooit concrete antwoorden.
Alles wat ze doen is je aan het lijntje houden...

28 lipca 2020

Beste Hans,
Zou je zo vriendelijke willen zijn om ons een mail te sturen met je info, wij zullen alles netjes behandelen en oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Tickets besteld voor de oostenrijkse gp…

Tickets besteld voor de oostenrijkse gp van dit jaar. Kon helaas niet doorgaan voor publiek. Na niks te horen en geen informatie krijgen maar een mail gestuurd waarin werd gezegd dat ik het nog even moest afwachten. bijna 2 maanden en 8 mails verder en ik wordt nog steeds aan het lijntje gehouden met steeds weer hetzelfde antwoord. Als ik binnen 2 weken geen concreet duidelijk antwoord krijg dan ga ik hogere instanties inschakelen, het is helaas niet anders.

26 lipca 2020

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Beste DT, Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te mailen, wij zullen uw mail aanstaande maandag meteen behandelen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej