Tickets waren mooi op tijd, goede zitplaatsen op de baan (red bull tribune). Enige punt wat beter kan, is de organisatie rondom de camping plekken, het toewijzen ervan, dat ging redelijk chaotisch.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alle afspraken zijn waargemaakt en alles liep op rolletjes. De begeleiding was prima, transfers geregeld, aan alles werd gedacht. Communicatie was helder dus de reiziger werd helemaal ontzorgd! Hot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Afsluiten, communicatie en nakomen afspraken door tickettravel.nl is goed. Wat echt beter moet is de reisleiding. Bij de reis naar F1 Spanje werd door de reisleider eigenlijk alleen hetgeen al op papi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Legitieme kaartjes, kwamen ruim op tijd van te voren binnen. Super goede plekken recht tegenover de pitstraat en dichtbij de baan (tribune T). Goed contact met bedrijf gehad, hield ons telkens op de h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ticket+Travel - een label van EventTrips - is dé aanbieder van toegangskaarten en reizen naar alle Formule 1-races. Beleef de koningsklasse van de autosport vanaf het circuit. Ons aanbod is zeer breed: van losse F1-tickets tot compleet verzorgde reizen per bus of vliegtuig, en exclusieve VIP-arrangementen. Neem voor vragen contact op met onze ervaren klantenservice. EventTrips is sinds 2004 specialist in het aanbieden van reizen naar sportwedstrijden en lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanaf het begin van 2021 maakt het label Ticket+Travel onderdeel uit van EventTrips. We kijken ernaar uit om u als onze klant te verwelkomen en uw volgende reis naar uw favoriete race onvergetelijk te maken.
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP , Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Echt schandalig januari al betaald voor tickets voor Oostenrijk wat helaas niet door kon gaan voor publiek.
Maar had ook nog steeds geen tickets gekregen dus gevraagd hoe nu verder, werd me verteld dat we moesten wachten. Waarop? op de bus of zo. verschillende mails gedaan maar ze reageren nergens meer op. Er zit denk ik niets anders op om hogerop te gaan.
ik denk aan rechtsbijstand kijken of zij wat voor elkaar krijgen.

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Ook op mail verzoek geen andere reactie als: Wacht u aub. Alleen tickets gekocht, geen pakket reis. Daar is geen moeilijke regeling voor. Ondanks dat, dus gewoon geld kwijt kennelijk. Aangifte doen wordt de volgende stap.

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Ook voor ticket travel is dit een vervelende periode, maar niet communiceren is natuurlijk een doodsteek voor een bedrijf. De F1 GP van Barcelona 2020 zou bijna twee maanden geleden plaatsvinden, echter hebben wij niets meer vernomen van jullie. Nadien jullie gebeld op eigen initiatief en werd ons verzocht de tickets terug te sturen op eigen kosten. Vervolgens zijn we weer 4 weken verder zonder dat jullie ons ook maar iets hebben laten weten. Wij zijn opzoek naar een passende en adequate oplossing en wensen niet meer aan het lijntje te worden gehouden. We kijken dan ook rijkhalzend uit naar jullie oplossing aangezien het aankoopbedrag van 1274€ meer dan aanzienlijk is.
Ik begrijp dat het een hectische en vervelende periode is, echter geldt dit voor iedereen. Als bedrijf zijnde dien je de klanten toch beter te informeren. Na het retour sturen van de (fysieke) tickets heb ik niks meer van jullie vernomen! Erg spijtig aangezien het om een behoorlijk bedrag gaat. Ook na mailcontact & telefonisch contact wordt er geen duidelijk antwoord gegeven. Wel wordt er telkens gezegd dat jullie op zeer korte termijn met een oplossing komen? Het blijft onduidelijk.

Odpowiedź od Ticket+Travel | Powered by Eventtrips
Het is te begrijpen dat het voor iedereen een moeilijke en onzekere tijd is. Maar dat haalt niet weg dat je kunt communiceren met je klanten. Iets wat deze firma helaas verzuimd. De GP van Barcelona had inmiddels al enige tijd geleden gereden moeten worden, maar over onze tickets is tot op heden nog niets duidelijk(er) geworden.
Zeer beroerde klantenservice. De formule 1 van Barcelona 2020 is niet door gegaan en 1,5 maand nadat de race zou plaatsvinden is er geen enkele communicatie geweest over de status / terugbetaling van de tickets. Het is duidelijk dat het klantenbelang hier niet voorop staat.
They selll tickets for highly popular seats that cannot be delivered... even when other sites say that certain tickets are no longer available.
TicketTravel send you an email a few weeks later telling you the tickets cant be delivered and if you would like to select other tickets.only more expensive seats are available...
Donot order with this company!
Wij zijn al bijna 20 jaar klant bij Ticket Travel.
Als er een vervelend voorval is prive, dan is deze firma altijd bereid om te helpen met een oplossing!
Ook de flexibeliteit valt zeer op tijdends arrangementen!
Ik ben zeer tervreden en altijd geweest!
Ik bestel al vanaf 1995 kaarten bij jullie en ben vanaf die tijd zeer tevreden over de service.
Het enige puntje van verbetering, ik vindt het jammer dat je de racemiles alleen kunt gebruiken voor arrangementen en niet bv voor korting op campingkaarten. Misschien een idee? Mvg marcel
Eerdere jaren eigenlijk zonder problemen alles kunnen regelen. Afgelopen jaar ging het helaas mis. Ik heb na een aanvraag om op de hoogte gehouden te worden voor de MotoGP vip in Mugello niets meer vernomen ook niet nadat ik nog een mail heb gestuurd met de vraag over dat weekend. Erg jammer, een concurrent heeft het daarna wel goed verzorgd.
Een tip is dus wel om altijd op zijn minst een reactie te geven.
Alles was goed geregeld voor onze trip naar de Red Bull Ring in Oostenrijk. We hadden hele mooie tribune plaatsen en hebben genoten van het F1 race spektakel. Transfer van hotel naar circuit was top. Gezellige en enthousiaste reisleiding. Hartelijk dank voor alles!
Punten ter verbetering:
Naast ons hotel was alleen een Burger King. Het zou fijn zijn om wat meer keuze te hebben qua restaurants, dichtbij het hotel.
Na de race op zondag hadden we verwacht dat we direct terug gingen rijden naar Nederland. Echter zat er nog een andere groep in onze bus die we in Graz af moesten zetten bij hun hotel. Heel onpraktisch en voor ons betekende dit heel wat uur extra reistijd.
Bestel elke keer de kaarten bij jullie om dat het mij vertrouwd is .
En van andere gehoord die ook bij jullie bestellen 👍🏼
Zeer te spreken over de zaak wor altijd goed afgewerkt
Betrouwbare en voordelige F1 ticket leverancier. Al zo'n 20 jaar bestel ik hier naar tevredenheid mijn tickets. Nog nooit iets fout gegaan met de levering. De zitplaatsen zijn meestal relatief gunstig gelegen op de tribune.
ik heb alleen betaald en nog niets ontvangen,hoe wil ik dan een beoordeling doen??