Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Oceniono na 4 z 5

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Teren spacerowy
  2. Wesołe miasteczko
  3. Usługa rozrywek firmowych
  4. Organizator turystyki
  5. Atrakcja turystyczna

Napisane przez firmę

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Gezellig en uitdagend Breda!

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadsels, wat maakt dat het voor eenieder toegankelijk is. De instructies/looproutes waren ook lekker duidelijk. We hebben inmiddels meerdere steden gedaan; op naar de volgende!

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Outsideescape

Dag Dyonne, wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de Outside Escape in Breda. Dank je wel voor deze mooie review. We zien jullie graag weer terug in een andere stad!

Oceniono na 5 z 5

Leuke route en leerzaam thema

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Outsideescape

Dank je wel voor deze mooie review, fijn om te horen dat deze nieuwe route leuk en leerzaam is.
We zijn altijd blij als deelnemers aan ons doorgeven als er iets niet (meer) klopt in de route, dan kunnen we daarmee aan slag.
Zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Geslaagde dag

Ontzettend leuke manier om een stad te ontdekken. Ik kom zelf uit Alkmaar, maar wist veel historische feitjes nog niet. Wij kozen voor de uitdagende versie en die was inderdaad lastig, maar vonden wij daarom juist extra leuk!! En fijn dat je het op je eigen tempo kan doen zodat je tussendoor ook gewoon kunt lunchen oid

10 września 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten van de uitdagende Escape.

Slechte escape room Valkenburg

Onduidelijke opdrachten. Merendeels door het bos. Niet echt gezellig. Slechts 2 opdrachten in Valkenburg en de rest daarbuiten.
We begonnen in Valkenburg en eindigde in Sint Gerlach. Heel veel gelopen. Dus aangekomen in sint Gerlach daar de trein genomen naar Valkenburg, wat ook nog eens €8,00 kostte. Deze escape room is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Na het plaatsen van bovenstaande review heb ik zeer snel een mail ontvangen van outside escape. Ze vonden het uiterst vervelend en hebben het gehele bedrag teruggestort. Dit is nog een service!!!! Hartelijk dank

30 sierpnia 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Hoi Wilma, ik vind het heel vervelend te horen dat onze escape niet was wat je ervan verwachtte. Ik heb het geld teruggeboekt.
Onze route in Valkenburg gaat inderdaad deels door de stad en vooral door de natuur tussen Valkenburg en Sint Gerlach. We hebben onze site aangepast, om mensen daar nog eens extra op te wijzen en te voorkomen dat we de verkeerde verwachtingen wekken. Mijn excuses dat we hier niet helder in zijn geweest.

Oceniono na 1 z 5

Reageren nergens op. Geld weg

De route kon niet gelopen worden vanwege evenementen in de stad. Zelfs met Hints kwamen er niet, dus ik wilde mijn geld terug.
Meermaals gebeld en gemaild, maar nul reactie de geld weg voor een activiteit die ik nooit heb kunnen doen

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Beste Mrs Doee, wat vervelend dat de outside escape niet naar wens is verlopen en u geen contact kon krijgen, dat is zeker niet de bedoeling. Zou u contact met ons willen opnemen via info@outsideescape.nl dan kunnen we dit samen oplossen.

Oceniono na 5 z 5

Leuke wandeling met leuke opdrachten

Leuke wandeling met leuke opdrachten. Je komt op leuke plekjes en de app werkte goed.

24 lipca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dag Mieke, Dank je voor je review. Leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape en dat alles goed werkte!

City escape scheveningen

Wij hebben de city escape in Scheveningen gedaan. Superleuke en afwisselende wandeling met uitdagende puzzels. Geen tijdsdruk, dus tussendoor hebben we nog lekker bij een strandtentje gezeten. Topuitje!

19 lipca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Hoi Floor, wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape in Scheveningen. Dank je voor deze mooie review!

Oceniono na 5 z 5

De outside escape was echt fantastisch

De outside escape was echt fantastisch!
Mijn zoon van 11 en ik hebben hem samen gedaan! Heel uitdagend en we moesten flink nadenken en puzzelen!
Een echte aanrader!
De audio stukjes maakte het voor mijn zoon extra spannend! Want oh jee.. je zult maar betrapt worden!

23 lipca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Hoi Linda, wat leuk dat jullie de outside escape als moeder/zoon uitje hebben gedaan. Fijn dat het zo goed is bevallen, misschien zien we jullie nog eens terug in een andere stad?
Dank voor deze mooie review!

Outside escape in Maastricht

Wij deden vandaag de Outside escape in Maastricht. Wat een geweldig ervaring was dit. We zijn op plaatsen gekomen waar we nog niet eerder geweest waren. De zoektocht zelf stak ook heel leuk in elkaar. Wij gaan dit zeker nog eens terug doen op een andere plaats.

25 lipca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dag Dolores, super om te horen dat jullie hebben genoten van de Outside Escape in Maastricht en daar nieuwe plekjes hebt ontdekt. Dank je wel voor de mooie review, zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Oceniono na 1 z 5

Really stupid questions which have…

Really stupid questions which have nothing to do with history whatsoever.

12 lipca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

We're sorry the Outside Escape didn't meet your expectations. Could you please contact us at info@outsideescape.nl so we can find a solution together?

Oceniono na 5 z 5

Super leuke outside escape gedaan in…

Super leuke outside escape gedaan in Eindhoven met kinderen van vrienden van ons. Leuke zoekopdracht en leuke weetjes over de stad. En ook uitdagend. De instructies waren heel duidelijk en werkt makkelijk met je telefoon.

12 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dag Floor, wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape in Eindhoven. Dank je wel voor de mooie review!

Verrassend!

Het was een leuke escape, uitdagend genoeg! We zijn wel vaker in Maastricht geweest, maar nu kwamen we toch op nog onbekende plekjes terecht, heel verrassend!

9 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Wat leuk dat jullie met de outside escape nieuwe plekken hebben ontdekt in Maastricht, vaak zijn er net buiten het centrum veel leuke plekken te vinden.
Dank je voor deze mooie review

Oceniono na 5 z 5

We hebben een hele leuke dag gehad in…

We hebben een hele leuke dag gehad in Utrecht, met de Outside Escape Singel. We kwamen op plekjes waar je normaal niet zo snel komt en werden uitgedaagd om samen goed en outside the box na te denken.

7 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Samenwerken en outside the box denken is wel the key to succes bij outside escape.
Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van jullie dag in Utrecht.
Dank je voor het achterlaten van deze mooie review.

Oceniono na 5 z 5

Met het gezin de Outside Escape in Den…

Met het gezin de Outside Escape in Den Haag gedaan. Het is een leuke manier om een stad op een andere manier te bekijken en wat te leren van de geschiedenis. Wij gaan zeker nog een Outside Escape doen in een andere stad(sdeel). Voor iets meer competitie zou ik overwegen de tijdsduur als optie toe te voegen.

9 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape. Dank je voor deze mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Leer de stad kennen op een leuke manier

Inmiddels al verschillende steden ontdekt met Outside Escape. Super fijne manier om de stad te ontdekken. Leuk opdrachten, fijne routes en je kan ondertussen een terrasje pakken, want geen tijdlimiet.
Echt een aanrader

7 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dag Claudia, leuk om te horen dat jullie al meerdere routes hebben gedaan. Dank je wel voor deze mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Hele leuke middag in Arnhem!

Outside escape gedaan afgelopen weekend in Arnhem. Gestart met de basis en overgestapt naar de uitdagende. Dat hebben we geweten! We kwamen vaak een heel eind maar net het laatste stukje niet. Waardoor we dan helaas vaak 2 hints moesten "kopen" omdat de 1e hint geen hint meer voor ons was omdat we dat dan door hadden maar net niet verder kwamen. We hebben een hele leuke dag gehad! Middag vullend programma met genoeg eet en drinkt stops ;-). Tipje aan de mensen, neem een powerbank mee!

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dank je wel voor deze mooie review Ilse. Leuk om te horen dat de uitdagende versie ook echt uitdagend was. Extra "power" voor je telefoon kan dan inderdaad handig zijn, goede tip! Zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Super leuke middag gehad

Erg leuke activiteit om samen met familie of vrienden te doen. Ik was met Deventenaren op stap maar die waren op een aantal plekken ook nog nooit geweest en veel info was voor hun ook nieuw. Wandeling goed te doen, route makkelijk te vinden. Voor de bonuspunten moet je wel goed opletten. Wij hebben ze niet allemaal kunnen pakken.
Mocht je dit nog niet (veel) vaker hebben gedaan en je twijfelt tussen de basic of uitdagende versie kies dan voor de basic variant. Die is soms al uitdagend genoeg.

21 kwietnia 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de Outside Escape in Deventer. Bedankt voor de mooie review!

Outsideescape Den Burg

De outsideescape Den Burg was geweldig. Je wordt rondgeleid door de oude binnenstad waar je veel uitgaansgelegenheden vindt voor na de escape. Het verhaal van de escape is leuk en de vragen zijn goed te doen. Advies om een paar dagen te blijven, Den Burg is te mooi voor zomaar een dagje weg.

6 marca 2025

Odpowiedź od Outsideescape

Dank je wel voor jullie mooie review. Gelijk een vakantiegevoel zodra je van de boot stapt. Fijn dat jullie hebben genoten.

Trio Ermen

we hebben met enkele familieleden de escaperoute in Breda gedaan. Geweldig leuke manier om bekende plekken en verborgen hoekjes van de stad te ontdekken. De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend en de ontknoping verrassend. Erg van genoten!

24 listopada 2024

Odpowiedź od Outsideescape

Dank voor deze mooie review. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad in Breda

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej