moest super lang wachten... afijn daar wordt dan wel over gecommuniceerd, maar mijn bestelling werd ook niet binnen die tijd geleverd, na meermaals navragen, bleek "er iets mis te zijn gegaan" om het... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Leuke winkel voor kopen van sneakers maar bestel ze hier niet! Ik heb er ruim een maand geleden schoenen in de winkel schoenen besteld waar ik een betaallink voor zou krijgen. Deze is nooit gekomen du... Zobacz więcej
Helaas duurde het bijna 4 weken voordat ik mijn bestelde schoenen ontving. Zelf een mail gestuurd met de vraag waar de bestelde schoenen bleven. Had verwacht dat men contact met mij zou hebben dat de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wat begon als een passie is uitgegroeid tot een bruisende winkel in het hart van Leiden. Sinds 2022 zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van unieke, authentieke en exclusieve sneakers. Met trots hebben we al meer dan 5000 tevreden klanten mogen helpen. Bij The Golden Bean helpen we je graag het perfecte paar sneakers te vinden, of je nu op zoek bent naar de laatste trend of een zeldzaam paar. Heb je het niet gevonden op onze website? Geen probleem! Dien je aanvraag in en wij gaan voor je op zoek.
Dane kontaktowe
Haarlemmerstraat 15, 2312 DJ, Leiden, Holandia
- contact@thegoldenbeanleiden.com
- thegoldenbeanleiden.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 27% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Jammer dat je niet kan bellen
Jammer dat je niet kan bellen. En slechte reactie op mails er worden veel fouten gemaakt…

Odpowiedź od The Golden Bean
Alles verliep vlot en goed
Alles verliep vlot en goed. Mail gestuurd met een vraag, het uur erna antwoord.

Odpowiedź od The Golden Bean
Schoenen besteld die nergens meer te…
Schoenen besteld die nergens meer te verkrijgen waren. Binnen de termijn geleverd en precies wat ik ervan had verwacht.

Altijd attent
Ze denken mee over opties en zijn erg vriendelijk. Altijd warm welkom en goede service. Kortom top!!
Heel fijn geholpen!
Ik ben heel fijn geholpen. Bij mijn 1e bezoek aan de winkel niet direct kunnen slagen maar wel bij de eigenaar aangegeven naar welk type schoen ik op zoek was. Na 2 weken kreeg ik persoonlijk bericht van de eigenaar, hij kon mij op basis van mijn wensen een aantal paar zeer mooie sneakers voorleggen. Ik heb 2 paar gekocht! Superblij mee. Ook nog een mooi t-shirt kunnen scoren. Hele fijne winkel. Let op; openingstijden kunnen afwijkend zijn.
Reageren snel op de e-mail en schoenen…
Reageren snel op de e-mail en schoenen binnen 4 werkdagen in huis top
Alles was echt super goed te vinden op…
Alles was echt super goed te vinden op de webshop!! Lekker makkelijk mn essentials pakkie kunnen kopen! Echt een aanrader😉
Lang gezocht en bij GBL gevonden
Ik wilde graag een sneaker hebben maar ik heb een moeilijke maat. Online gezocht maar kon hem nergens meer krijgen. Via de Golden Bean kon ik ze bestellen en twee weken later had ik ze. Ben heel blij
leuke speciaal zaak voor sneakers
super leuke winkel in de Haarlemmerstraat waar je echt goed geholpen wordt! leuke vibe als je binnenkomt en achter de balie staan altijd vriendelijke mensen die een passie voor schoenen hebben en je graag willen helpen. ik krijg altijd complimenten over de schoenen die ik daar heb gehaald, echt een aanrader voor speciale sneakers waar niet iedereen in loopt!
Aanrader voor leuke sneakers
Ik ben super tevreden over de service van Golden Bean. Ik kreeg snel reactie op mijn vraag en daarnaast werden de sneakers erg snel geleverd. Zeker een aanrader!

Slecht en niet professioneel
Onderkant is duidelijk op gelopen. Stond ook nog een kaartje met bedankt “Maxim” voor je aankoop. Het was dus een retour en zonder te checken hebben ze het naar mij gestuurd. Product was trouwens ook niet op voorraad maar moest eerst besteld worden bij hun “leverancier”

Odpowiedź od The Golden Bean
Je moet even geduld alvorens je je…
Je moet even geduld alvorens je je bestelling ontvangt. Na een mail te hebben gestuurd binnen 24 uur antwoord. Dit was een duidelijke en begrijpelijke mail. En sneaker nog mooier qua kleur dan op foto.🩵🤍
Geen communicatie mogelijk geen reactie…
Geen communicatie mogelijk geen reactie van winkel en late levering
Prima service
Top service
Geweldig geholpen door de eigenaar! Was opzoek naar een Travis Jordan 1 maar helaas was deze niet beschikbaar in mijn maat. Vervolgens heeft The Golden Bean de schoen in mijn maat geregeld en kon ik hem een week later komen ophalen in de winkel.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.