The Golden Bean Recenzje 58

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

super leuke winkel in de Haarlemmerstraat waar je echt goed geholpen wordt! leuke vibe als je binnenkomt en achter de balie staan altijd vriendelijke mensen die een passie voor schoenen hebben en je g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami

Napisane przez firmę

Wat begon als een passie is uitgegroeid tot een bruisende winkel in het hart van Leiden. Sinds 2022 zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van unieke, authentieke en exclusieve sneakers. Met trots hebben we al meer dan 5000 tevreden klanten mogen helpen. Bij The Golden Bean helpen we je graag het perfecte paar sneakers te vinden, of je nu op zoek bent naar de laatste trend of een zeldzaam paar. Heb je het niet gevonden op onze website? Geen probleem! Dien je aanvraag in en wij gaan voor je op zoek.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Koop hier niet!!!

Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan, wat een waardeloos bedrijf.

Zaterdag 9 mei schoenen besteld voor 200 euro (Vans pearlized blue in maat 42) Na een radiostilte van 12 werkdagen (bestelling gewoon bevestigd en meerdere geautomatiseerde mails met "bedankt voor je aankoop" en dergelijke) krijg ik vandaag na een mail die ik zelf heb moeten sturen het bericht dat het paar toch maar even niet leverbaar is.

In de tussentijd bieden ze hetzelfde paar nog steeds aan op hun website voor €335 (!!!!!!!), kortom - paartje besteld, wachten met opzet lang met verzenden omdat de prijs nog kan fluctueren en als de prijs omlaag gaat/hetzelfde prijs word het lekker verzonden. Gaat de prijs omhoog daarentegen, kijk je uit naar je paartje die je voor "een goede deal" gescoord hebt om je bestelling vervolgens gecancelt te zien worden op de laatste dag van de 12 werkdagen termijn om zo lekker 2 weken uit te kijken naar je nieuwe paartje die niet komt!

Ontzettend slecht bedrijf, slechte communicatie, slechte service - mensen bestel hier niet je sneakers. Mocht u overwegen hier toch te bestellen, stuurt u mij dan een bericht en ik zal u helpen met het vinden van het juiste paartje voor een goede prijs bij een winkel die daadwerkelijk levert wat ze beloven. Zonder er extra geld voor te rekenen - het gaat mij er meer om dat deze winkel niet op zo'n basis mag werken en ik ze geen andere klant meer gun. Want werken op deze basis is geen zalen doen. Een bestelling cancellen is één ding, maar met opzet zonder pro-actieve communicatie te wachten op de 12 wekrdagen verzendtermijn om te kijken of de prijs omhoog gaat - én de schoenen nog steeds blijven aanbieden op de site voor 150% EXTRA terwijl je claimt in de mail ze niet te kunnen leveren is in mijn ogen een scam.

Nogmaals KOOP HIER NIET!

27 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Mijn bestelling van 9 april is nooit…

Mijn bestelling van 9 april is nooit geleverd en de klantenservice reageert niet. Ik heb meerdere keren gemaild, maar kreeg alleen twee keer antwoord van Riverty (hun betaalpartner) en geen enkel bericht van The Golden Bean zelf. Koop hier niets, dit zijn oplichters en ik bestel hier nooit meer!

9 kwietnia 2026

Levering duurde lang.…

Helaas duurde het bijna 4 weken voordat ik mijn bestelde schoenen ontving. Zelf een mail gestuurd met de vraag waar de bestelde schoenen bleven. Had verwacht dat men contact met mij zou hebben dat de bestelling wat langer duurde.

6 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Te lange levertijd en slechte communicatie.

Ik zit al bijna een maand op mijn sneakers te wachten. Heb na ruim 3 weken zelf contact opgenomen want was niet tussentijds geïnformeerd. Toen werd mij verteld dat ik snel een track and trace code zou ontvangen maar ik heb nu een week later nog steeds geen informatie over de verzending ontvangen. Ik hoop dat dit nog goed gaat komen maar weet 1 ding zeker: ik bestel hier nooit meer!

23 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte service ze laten niks weten dit…

Slechte service ze laten niks weten dit is de tweede keer dat ik hier bestel maar ook echt de laatste keer de eerste keer heb ik bijna een maand moeten wachten op me schoenen en nu weer bijna 2 weken voor een traningspak slecht bedrijf🤣🤣🤣

23 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Bestel hier geen schoenen!

Leuke winkel voor kopen van sneakers maar bestel ze hier niet! Ik heb er ruim een maand geleden schoenen in de winkel schoenen besteld waar ik een betaallink voor zou krijgen. Deze is nooit gekomen dus ik heb de schoenen een week later alsnog direct via de website besteld. Binnen 5 dagen zouden ze geleverd worden. Nadat ik er een aantal keer achteraan had gemaild en langs ben gegaan (ze hebben geen telefoonnummer om te bellen), kreeg ik vandaag eindelijk door dat de schoenen niet meer leverbaar zijn en ik mn geld terug krijg. Erg jammer; geen schoenen en geen klantcommunicatie.

22 kwietnia 2026

Slecht bedrijf

Op 09-03-2026 besteld en nog steeds niet mijn bestelling ontvangen. We zijn al ruim 5 weken verder. Mail contact is ook slecht. Ze gaven aan dat de order helaas was vertraagd en dat ik kon kiezen om opnieuw te wachten met maximale verzendtermijn. Dit heb ik dan ook gekozen en daar zijn ze nu alweer overheen gegaan. Er wordt ook gewoon geen compensatie aangeboden niks. Na weken gewacht te hebben kan ik nu mn geld terug krijgen of nog langer wachten op schoenen die ze nooit zullen leveren!!!! Ik verwacht dat jullie hier nog iets mee gaan doen.

21 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Slechte service

De levering duurde bijna 2 weken zonder enige update, ook niet nadat ik gevraagd had waar mijn pakket bleef. Pas 1 dag voor de levering hoorde ik dat hij de volgende dag bezorgd werd

24 lutego 2026
Logo The Golden Bean

Odpowiedź od The Golden Bean

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u de communicatie rondom uw bestelling als onvoldoende heeft ervaren. Hoewel uw bestelling binnen onze aangegeven verzendtermijn is geleverd, begrijpen wij goed dat het ontbreken van tussentijdse updates niet prettig is.

U geeft aan dat u eerder contact met ons heeft opgenomen over de status van uw pakket. Helaas hebben wij dit bericht niet in ons systeem kunnen terugvinden. Dat neemt echter niet weg dat wij uw feedback serieus nemen.

Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze communicatie en service verder te verbeteren, zodat wij onze klanten in de toekomst beter en proactiever kunnen informeren.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej