The Döner

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeres kebab har intet at gøre med den tyske scene. I så at det lykkedes for den originale importør af konceptet på Vesterbro og forsøgte at ride med på deres bølge, nul stjerner for at forsøge på at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Virklig god service og mega god mad det smager himmelsk🤩 og der dressing er også virklige god det eneste der mangler er noget godt vejr🤩

Oceniono na 2 z 5

Fin mad, smagte godt, bare ærgerligt at kun én af os fik mad da den ene döner indeholdt tomat som var frabedt og så var det lidt øv at blive opkrævet ekstra for feta som ikke var i. Vi har prøvet at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe oplevelse! Doaa gjorde virkelig en forskel! Mine to drenge er kæmpe fans af Doaa og hun tog sig tid til dem fra vi kom, til vi gik. Doaa, du er en stjerne! Drengene fik en fantas... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kebab

Napisane przez firmę

Vi er et sundere fastfood alternativ og går IKKE på kompromis med smag og kvalitet!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Tag et ansvar, bare et lille et

Deres mission er smag, kvalitet og sundhed - smagen har de ramt, og deres falafler er ret gode. Om det er sundt - det kan diskuteres - nok ligeså sundt som alle andre steder ligesom dem. De lefler for individet og glemmer bæredygtighed. De siger kvalitet - men intet ord om økologi - hverken kød eller grønt, så økologi det er der nok ikke meget af. Er det sundt at spise ikke-økologisk? Ikke udpræget. Tag et ansvar, bare et lille et - det ville klæde jer.

24 sierpnia 2023

Kaninmad

Den her Döner er det perfekte eksempel på at når man er kendis og der er lidt hype, så kan man sælge tun i dåse og folk vil stadig give den 10/10. Den smagte okay, men det der trækker den ned er at den koster 85 kr. og der nærmest er intet kød i. Der var mange bidder jeg tog, hvor der kun var salat, så der gik lidt kaninmad i den. Til den pris, forventer man mere.

11 sierpnia 2023

Döner

Jeg har aldrig spist sådan en Döner før!
Hold kæft den var SINDSS💪🏽💪🏽
Hvis jeg ku give 10 stjerner havde jeg gjordt det! For det fortjener de❤️💪🏽

8 sierpnia 2023

DK’s bedste Döner

ALDRIG i mit liv har jeg smagt SÅ smagfuldt en Döner og så fantastisk personale samt ekspedition. Lækker saftig Döner med det bedste kød og de mest friske varer og lækker dressing. Man går ALDRIG galt i byen når man først har været hos The Döner.

18 lipca 2023

Fantastisk sted!

Doaa er den perfekte ejer! Hun knokler hårdt for at kunderne føler sig mødte og glade. Aldrig mødt et menneske der tager sig SÅ godt af sine kunder, og udstråler så meget glæde og humor.
Hun har bragt den berlinske Döner vi alle kender og elsker til DK! Det er fantastisk og nostalgisk. Hendes brød, hendes hjemmelavede dressinger(hun for øvrigt selv har tilsmagt PÅ TRODS af at hun selv hader dressing), hendes tilbehør og så selvfølgelig det kød, alt er så godt ramt og perfekt! Virkelig et besøg værd, men jeg må advarer! Du bliver afhængig, så træd varsomt 🙈

3 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg må indrømme at jeg aldrig har været…

Jeg må indrømme at jeg aldrig har været den stor tilhænger af kebab.

Når det så er sagt - ligger jeg mig fladt ned og siger wawu det er jeg så nu!
For hos The Döner får man smagen af friske råvarer og saftigt kød.
Jeg er vildt imponeret - og ja selvfølgelig kommer jeg igen.
Alle der elsker kebab ❤️ må besøge stedet og til jer som ikke elsker kebab - gi' det en chance.

God service og lækker mad!!

23 lipca 2023

En Eksplosion af Smag

5 stjerner ⭐️ Velsmagende döner, venligt personale og god værdi for pengene. Kan anbefale The Döner til alle, der ønsker en autentisk, velsmagende og prisvenlig madoplevelse.
Kommer helt sikkert tilbage !!

6 sierpnia 2023

10/10

Danmarks bedste döner uden tvivl! Alt var friskt og hver döner blev lavet med kærlighed! Jeg kom forbi to dage i streg - og det skal lige siges at der var kø begge dage.

2 sierpnia 2023

DAMMARKS BEDSTE DÖNER

Den bedste döner jeg nogensinde har smagt, friske grønsager og ikke nok med det, de har tre forskellige smagsfulde dressinger. De giver din döner ekstra smag. Det fedeste ved konceptet er at man kan spise sin döner med god samvittighed uden at tænke over kalorierne. SÅDAAAAN DOA 👏🏻👏🏻

28 lipca 2023

Fantastisk service

Stabil Döner og en af de bedste jeg har smagt i Danmark. Det bedste var helt klart servicen som var i TOP fantastisk humør og service 🙏🏼

4 sierpnia 2023

En Ekstraordinær Döner Oplevelse

Jeg havde fornøjelsen af at smage på den fantastisk döner hos "The Döner". Ejeren's dedikation til at levere en autentisk smagsoplevelse skinner virkelig igennem. Kødet var saftigt, grøntsagerne friske, og stemningen var fyldt med energi. En sand perle for döner-elskere!

21 lipca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej