Jeres kebab har intet at gøre med den tyske scene. I så at det lykkedes for den originale importør af konceptet på Vesterbro og forsøgte at ride med på deres bølge, nul stjerner for at forsøge på at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virklig god service og mega god mad det smager himmelsk🤩 og der dressing er også virklige god det eneste der mangler er noget godt vejr🤩
Fin mad, smagte godt, bare ærgerligt at kun én af os fik mad da den ene döner indeholdt tomat som var frabedt og så var det lidt øv at blive opkrævet ekstra for feta som ikke var i. Vi har prøvet at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe oplevelse! Doaa gjorde virkelig en forskel! Mine to drenge er kæmpe fans af Doaa og hun tog sig tid til dem fra vi kom, til vi gik. Doaa, du er en stjerne! Drengene fik en fantas... Zobacz więcej
Vi er et sundere fastfood alternativ og går IKKE på kompromis med smag og kvalitet!
Frederiksberg Allé 41b, 1820, Frederiksberg, Dania
👌Smager fantastisk👌 jeg bliver rystet over hvad nogle folk kan finde på at skrive. At de fik sprøjtet dressing over sig og kastet maden efter sig af personalet. Det tror jeg simpelthen ikke på.
Var der for 3 gang ved The Döner og den var lige som den skulle være godt med kød i kommer helt sikker igen personale den 22/3 var rigtig søde og gode til deres arbejde hilsen en glad kød elsker 👍👍👍
Jeg er fra Jylland og har hørt om The Döner gennem SoMe. Har i lang tid synes at der var fed energi bag det, og i øvrigt kan jeg også rigtig godt lide döner.
Dog var mine forventninger tårnhøje til både personale og maden. Blev mødt af en træls energi hvis jeg skal være helt ærlig. Kom 10 minutter før de lukkede (20:17, søndag d. 17) og der var 3 på arbejde. De sludrede højlydt omkring en dreng som en af de piger boede med. Synes helt ærligt det upassende og slet ikke hvad jeg forventede efter at havde set Doa på TikTok.
De ansatte kunne virkelig lære noget af Doas energi. Fordi det var slet ikke hvad jeg blev mødt af.
I øvrigt synes jeg virkelig det er upassende at kalde mild chili, for dansker chili. Men måske er det bare mig der er en sur jyde. Man kalder jo heller ikke hotwings for invandre-wings.
Maden var udemærket.
Da vi har fuldt med på på de sociale medier, tænkte vi nu skulle vi give det en chance, salatbaren var ikke særlig lækker vi blev faktisk lidt chokeret, de lime der lå i disken var halv brune resten var blandet godt sammen, samt at det ikke lignede der blev gjort så rent som der bliver vist på videoerne online. Vi fik uheldigvis meget tørt kød i vores doner så det var desværre ikke en god oplevelse og kunne slet ikke se at de to vi fik var næsten 200kr værd pga den oplevelse vi fik.. det er for mange penge at spilde på at prøve igen hvis vi får sammen resultat så den chance tager vi desværre ikke lige pt.

Odpowiedź od The Döner
Kan ikke lide dem bag det…
Maden var dårlig og det var ikke god service og maden var også kold anbefaler ikke det 🙃😪
Virkelige lækkert Döner super liga kvalitet
Friske grønsager Wow deres dressing så lækkert
Kan helt klart anbefales til at Döner elsker og ikke Döner elsker 👍
Doaa du har nogen virkelige smilende og imødekommende medarbejder
Glæder mig til at komme til kbh igen 🥰
Mad var god nok men fik ikke så meget kød med som som man kan ser på jers videoer på Tiktok lime saft den blev os glemt

Odpowiedź od The Döner
Jeg synes det var mega lækkert, og der var god service. Jeres pitabrød var mega lækkert var vild med det, og det der krydderi i putter oven på til sidst ved ik hvad det er, men det var lækkert og også med lidt limesaft. Kan kraftigt anbefale det sted😋👌🏼
Den bedste kebab i byen, ganske enkelt! Urtedressingen er så åndssvagt god, 5 * herfra!
En virkelig god döner, kan varmt anbefales. Jeg har været der flere gange og det er godt hver gang :-) Rigtig god service og søde, imødekommende medarbejdere.
Hvis jeg kunne give 10 stjerne,
Så ville jeg gøre det, jeg kender ikke ejeren (Doa) udover fra at have set hende på de sociale medier.
Men helt ærligt så troede jeg ikke, at en doner kunne være god, hvilket hendes doner er!
De er ikke nærig med dressing, kød osv.
De anbefaler endda alle 3, dressinger for den bedste oplevelse af deres doner.
Super god doner, beriget med smag og farver!
Derudover en sindsyg god service, både fra ejeren Doa, men også de andre som arbejder der,
Jeg er imponeret over, hun kan smile og være sød overfor alle sine kunder 😂 Waow. MashaAllah.
Også er de også søde overfor børn, samt de giver info omkring deres doner når man spørger dem indhold, kcal osv.
Som mange andre restauranter ikke kan svare på.
Tak for dig Doaa!
Det er helt åndssvagt, så godt deres döner smager. Det kommer altid bag på mig. Det er så rigeligt et måltid mad, fyldt med smæk på chilien, hvis det er det, man vil have, og lækkert kød. Fornuftigt med kål og salat. Jeg elsker det.
Hat eigentlich gut geschmeckt finde es nur Blöd das es nichts für Veganer gab, da mein Mann somit nichts essen konnte.
Hej. Jeg vil til at starte med at sige, at jeg godt kan lide jeres koncept og tanken bag jeres döner. Min mor og jeg prøvede den for 2 måneder siden, hvor vi var mega glade for den… men da min mor så kom hjem fra sin rejse, så havde hun vildt meget lyst til jeres döner. Jeg fik så købt hende og til jeg en…
Begge vores döner var sådan med lidt fyld i. Der var hverken så meget kød i eller grøntsager, selvom vi betalte 85 kr for det. Jeg har kunne forstå, at prisen er så høj på baggrund af “ekstra kød”, men vores döner indholdet virkelig lidt kød og fyld i.

Odpowiedź od The Döner
Brød kalvekød og det grønne var bare rigtig godt..
Maden var ikke god som jeg troede, jeg undre mig også over hvordan i beregner jeres kalorier i maden?
Puha, jeg har efterfølgende set TikTok hvor der er en knoglestykke i maden… det trækker ihvertfald ikke mig til jeres butik

Odpowiedź od The Döner
Smager godt frisk grønsger osv men alttt for saltet kød syntes jeg men venlig medarbejder 😊
Maden var god.
Desværre var Wolt forsinkede og vores mad var kold, ikke engang lun.
Wolt sørgede for at det en virkelig dårlig første oplevelse vi havde.
Wolt har en intern politik om godtgørelse af forsinkelse. Jeg fik at vide de ikke var nok forsinket så jeg kunne få godtgørelse. Det var nu heller ikke det der var problemet. Det var den kolde mad.
Så mit spørgsmål til The Döner, kan i gøre noget anderledes så når Wolt er forsinket er maden stadig varm når vi modtager den?
I havde allerede pakket det godt ind.
Vi kommer næste gang selv og henter maden😉
Har ventet på at smage en Döner hos jer i lang tid, da vi bor et stykke væk… Men i dag blev det og MMM !! Det har været ventetiden værd!!!! SUUPER lækkert! Og fantastisk smilende personale ! TAK for mad ! Vi kører gerne fra Holte en anden gang, indtil Wolt kommer og leverer The Döner til vores dør!
✨✨✨✨✨ Herfra!