Jeres kebab har intet at gøre med den tyske scene. I så at det lykkedes for den originale importør af konceptet på Vesterbro og forsøgte at ride med på deres bølge, nul stjerner for at forsøge på at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virklig god service og mega god mad det smager himmelsk🤩 og der dressing er også virklige god det eneste der mangler er noget godt vejr🤩
Fin mad, smagte godt, bare ærgerligt at kun én af os fik mad da den ene döner indeholdt tomat som var frabedt og så var det lidt øv at blive opkrævet ekstra for feta som ikke var i. Vi har prøvet at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe oplevelse! Doaa gjorde virkelig en forskel! Mine to drenge er kæmpe fans af Doaa og hun tog sig tid til dem fra vi kom, til vi gik. Doaa, du er en stjerne! Drengene fik en fantas... Zobacz więcej
Vi er et sundere fastfood alternativ og går IKKE på kompromis med smag og kvalitet!
Frederiksberg Allé 41b, 1820, Frederiksberg, Dania
Det bare en dyre ripoff af Berlin döner.
Det døde sku også den først uge, det er der nok også en grund til

Odpowiedź od The Döner
Hej , jeg tænkte at tage på the doner en fredag klokken 20:30( der står det lukker 21).Så jeg kommer op til kassen og så siger manden at det lukket men lige bage efter tager han imod nogen andres bestillinger! Dybt skuffet efter 2 god omgang

Odpowiedź od The Döner
Jeg var forbi The Döner igår og wauw spiger jeg bare. Jeg overdriver ikke når jeg siger det var VERDENS BEDSTE döner. Min veninde og jeg var så positiv overrasket. Vi havde høj forventning til jeres Döner, men wauw det var langt over vores forventninger. Vi havde lyst til at gå tilbage for at sige disse ting til jer face to face, men vi aftalte istedet at komme tilbage snarest og rose jeres super gode mad og få købt en god döner. Det er nok blevet vores nye faste ynglings kebab sted.
Intet specielt. Opreklameret er alt hvad jeg har at sige

WOW!!
Som titlen siger, så må jeg tage mine ord i mig igen. Fuldstændig! Jeg gav The Döner en chance til. Denne gang med deres The döner kebab - og hold nu op hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Der var fuld smæk på alle smage og den ene mundfuld var bedre end den anden. Helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Det havde jeg alligevel ikke troet. Men der blev mit første indtryk fuldstændig gjort til samme. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal have en döner kebab! Tak til Doaa & The döner <3
*orginal tekst*
Endelig kom the döner på wolt! Og efter at at fulgt med på instagram, og set de vanvittige gode anmeldelser af maden så skulle jeg naturligvis også smage. Jeg bestilte derfor en döner box med kalvekød. ØV! må jeg bare sige. Risene var kolde, iceberg salaten var vandet og slatten, og kødet smagte ikke af specielt meget. Döner saucen smagte godt, men det var også den største succes oplevelse smagsmæssigt. Virkelig ærgerligt. Jeg håber inderligt at det bare var min portion der ikke var i top klasse.
Mvh A
Ekstrem dårlig oplevelse. Jeg gik op for at bestille en shawarma, også kaldte medarbejderen mig for et fedt dyr. Derefter slog hun ud efter mig og kastede kebab i hovedet på mig og sprøjtede dressing på mig. PLEASE LUK DET HER STED NED OMGÅENDE!!!!
Eksplosion af smage i munden! Dressingen er så god!
Tak til DJ for super god mad og service !
Bestille en döner med kebab og med det hele, men kødet var koldt, og det var alt for meget kød i forhold til salat og grønt. Det gjorde at det kun smagte af olie. De høje forventninger blev mødt af en kæmpe skuffelse. Men personalet var meget søde, så derfor gives der 2 stjerne, og ikke 1.

Odpowiedź od The Döner
Trods den lidt lange ventetid, var maden fantastisk, kan klart anbefales!
Har spist hundrede hvis ikke tusinde Döner i Tyskland..det har sine fordele at have familie i Hamborg.... da jeg hørte at der åbnede en “ny” rigtig Döner forretning på Frederiksberg var jeg skeptisk.. men hold nu op... alt fra brød til kød til dressing det hele spiller.. velsmagende og simpelt det er hvad det.. lækkert kan klart anbefales
Rigtigt god oplevelse her hos The Döner, som jeg fik i dag. Det var overordnet meget god mad og kundeservice var specielt godt. Der var rigtig meget fyld i, som jeg godt kunne lide! Men jeg må sige at 85 er lidt dyrt når konkurrenterne kan lave det billigere.

Odpowiedź od The Döner
Det smagte vanvitigt og service var klasse
Vi bestilte en box med kylling og en doner med kebab
Vores doner var kold, brødet og kødet var tørt.
Kombinationen ad en masse kød i bunden og grøntsager i toppen gør at man til sidst sidder med tørt kød.
I vores box var risen heldigvis varm men dækkede over halvdelen ad boksen. Kyllingen var meget kedelig og tør og vi fandt et hårdt stykke kylling i. Meget skuffende, når vi nu havde hørt så godt om stedet.

Odpowiedź od The Döner
Der var beskidt og maden var tørt og kedeligt smagt fint nok men ik 100kr værd for en döner og 1 dåse og alle de her anmeldelser i ser er folk som er venner eller bekendte med ejeren 👎🏽👎🏽

Odpowiedź od The Döner
Oplevelsen levede ikke op til forventningerne. Brødet var specielt fordi det var ristet, opbygningen af sharwarmaen med at de sætter kødet i bunden og grønsagerne ovenpå (helt forfærdeligt). Man starter med at spise grønsager med brød og så ender man med sharwarma med brød.
Sharwarmaen mangler krydderier og er meget plain og kedelig.

Odpowiedź od The Döner
Kedelig madoplevelse for den pris, alt for lidt kød og alt for meget salat.

Odpowiedź od The Döner
Super lækker doner i tilpas sprødt brød som var blødt indeni, saftigt og velsmagende kød som ikke var for krydret eller fedtet og virkelig lækre dressinger.
Prisen var ok.
Der lå desværre madrester på jorden og så var service lidt langsom - der var 2 foran mig i køen og det tog 15 til de fik deres mad. Jeg havde lidt travlt 😅
Jeg har forsøgt at kontakte jer adskillige gange uden svar. Jeg blev tiltrukket af jeres løfte om et "sundere alternativ", men jeg er usikker på, hvad der nøjagtigt er sundt ved jeres mad.
Svar på det her så alle kan blive klogere!!
Først og fremmest vil jeg gerne forstå, hvordan I nøjagtigt beregner kalorieindholdet for jeres produkter? Bruger I specifikke værktøjer eller metoder? Det ville også være nyttigt at få en opdeling af kalorieindholdet - hvor mange kalorier indeholder jeres brød, dressinger, og kød hver for sig?
Desuden er jeg også interesseret i at vide, hvad det er, der gør jeres doner til et "sundere alternativ". Er det valget af ingredienser, tilberedningsmetoden, eller noget andet?