Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Zobacz więcej
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Zobacz więcej
Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik was op zoeken naar een screenprotector voor mijn telefoon. maar was niet zeker welke. na contact met klantenservice super vriendelijk geholpen. uiteindelijk de screenprotector gekocht.
ben geen held met screenprotectors maar het is me toch gelukt. nu netjes mijn telefoon beschermt.
ik zou dit bedrijf zeker aanraden. ze verkopen goeie producten.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
snelle levering, niet duur, prima bescherming (vooralsnog;-))

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Super super super services!
Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed geholpen!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Door mijn fout, toch in volledig vergoed. Goede service!!!!!!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Ik kreeg elke keer binnen een paar minuten reactie, waardoor mijn probleem binnen 15 minuten perfect opgelost was!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Dit is de duurste schermbeschermer die ik dusver heb gekocht en deze heeft het tevens het minst lang volgehouden! Heb 3 maanden geleden de schermbeschermer gekocht als onderdeel van een cadeau. Deze is 2 maanden in gebruik genomen en 2 dagen geleden barstte deze spontaan in het midden. De volgende dag scheurde deze uit en ontstond er een nieuwe scheur naast.
Heb contact opgenomen met Telefoonglaasje, ze vragen je foto's door te sturen om achteraf aan te geven dat er onvoldoende bewijs is van onschuld. Ik had zelf niet verwacht dat scheuren zo snel zouden doorzetten en had er daarom niet meteen een foto van genomen. Dit spreekt dus weer van de kwaliteit he.
Kortom, duur product, breekt spontaan, klant wordt niet gehoord en 0,0 resolutie!
Zoek maar beter door...
‐----------‐-------------------
Update: n.a.v. deze beoordeling wordt er een nieuw exemplaar toegestuurd. Met deze oplossing ben ik wel tevreden, echter vind ik het jammer dat ik hiervoor 2 klachten moest indienen om serieus genomen te worden. Ik neig naar 2 sterren, maar geef er 3 met de hoop dat men hier lering uit trekt...

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Goede producten voor goede prijzen. Ook nog eens razendsnel geleverd. Top!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
De screenprotector was snel geleverd.
Het aanbrengen ervan ging gemakkelijk en de comfortfit is voor mij goed genoeg in combinatie met mijn telefoonhoesje.
Het enige minpunt dat ik heb ontdekt, is dat de screenprotector geen uitsparing heeft voor de camera aan de voorkant.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snelle levering en goede kwaliteit producten!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered glass dan is mijn advies dat u dit bedrijf vermijdt. Ze beweren in de productomschrijvingen dat hun glaasjes optimaal werken. Dat is eerder wishful thinking dan een feit. Ik krijg dan ook sterk de indruk dat dit bedrijf geen kwalitatieve glaasjes levert maar wel die prijzen hanteert.
En mijn eerlijke 1 ster-review die ik achter heb gelaten op hun website registreren ze ook niet. Hebben ze waarschijnlijk verwijderd. Dan maar via Trustpilot toch? U bent gewaarschuwd in iedergeval.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snelle levering en een goed hoesje ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding goed. Het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat ik geen bericht kreeg wanneer het hoesje bezorgd was, hierdoor heeft het hoesje een dag in de brievenbus gelegen voordat ik erachter kwam dat hij bezorgd was!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snelle verwerking van je bestelling. Volgende dag al in huis.
Omschrijving en foto's van het bestelde artikel kloppen.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Blij met de goede bescherming van mijn scherm, wel merk ik dat er nu nog af en toe luchtbelletjes onder mijn telefoonglaasje komen. Stiekem wilde ik dat ik het eerder had aangeschaft!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Fijn hoesje, goede pasvorm en steviger dan een originele van Samsung. Daarnaast ook nog een stuk goedkoper.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Mooie screenprotector (edge to edge). Door de zwarte rand zie je hem bijna niet zitten. Makkelijk aan te brengen met de aanbrengtool en een snelle levering.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Na de bestelling heb ik een bevestigingsmailtje gehad met de datum van verzending en ontvangstname. Deze klopte volledig. Alles was in orde met het ontvangen pakketje en heel goed ingepakt. Ook een duidelijke mail met contactgegevens indien er vragen mochten zijn. Beter dan dit kan het niet! Goed bezig !