Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Zobacz więcej
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Zobacz więcej
Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fijn glaasje voor op mijn Apple Watch gekocht. Moeilijk om er zelf op te plakken en er blijven veel luchtbelletjes onder zitten. Gelukkig kan je deze er met het doekje ‘uitvegen’.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering.
Ook al is je bestelling beschadigd bij levering door transport dan krijg je snel nieuw artikel toegestuurd.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snelle levering en voldoet volledig aan mijn wensen.
Past ook goed.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Makkelijk te bevestigen met de tool die er bij zit!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Snel bezorgd en prima product met duidelijke instructies voor het aanbrengen. Mijn telefoon ziet er weer als nieuw uit!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Prima website. Ik bestel hier altijd sinds ik ze ken. Goede prijzen, hoge kwaliteit. Nog nooit een scherm stuk gegaan bij een val, hooguit het telefoonglaasje dat erop zit.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
screenprotector besteld. Voordelig en snel in huis. Goede kwaliteit.

Makkelijk te plaatsen.
Snel geleverd.
Hij is gewoon goed de screenprotector!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Had in eerste instantie het verkeerde product besteld. Kon ik gemakkelijk retour sturen en kreeg het geld ook erg snel terug! Op het retourformulier stond de optie ander artikel bestellen. Dit had ik helemaal ingevuld. Toen kreeg ik het advies om het toch zelf te bestellen. Niet erg, maar dan zou ik de optie van het formulier afhalen. Verder super tevreden!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Screenprotector past erg goed en is makkelijk aan te brengen. Vingerafdruk NA aanbrengen NOGMAALS inlezen, zelfde vinger eventueel meer dan 1x. Dan werkt het goed.

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Super service laatst verkeerde in doosje gehad binnen 2 dagen nieuwe die was kapot gemaakt door postnl en ook dezelfde dag reacte en binnen 2 dagen een nieuwe in huis
Top bedrijf

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Goede kwaliteit en pasvorm, ook op tijd en verzorgd geleverd

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Ik had een telefoonglaasje gekocht van dit bedrijf voor mijn nieuwe Samsung Galaxy S21 5G. Ik wilde graag een glaasje dat de vingerafdrukscanner zou ondersteunen. Vandaag had ik het glaasje moeiteloos op mijn scherm aangebracht dankzij de meegeleverde aanbrengtool. Heel handig, anders zou ik het geheid scheef erop plakken. Dus ik ging meteen aan de slag met toevoegen van mijn vingerafdrukken. Meteen merkte ik een probleem, het apparaat pakte mijn vingerafdrukken niet, hoe ik het ook probeerde. Ik had de schermgevoelligheid ook al op de "aan" stand. Dus ik bellen met het bedrijf en kreeg een jongeman aan de lijn, Patrick. Na wat gerichte vragen van hem, had hij het probleem snel te pakken. Ik had het tweede, zeer dunne en praktische onzichtbare beschermfolie niet van mijn telefoon gehaald. Dan werkt het glaasje niet. Enigszins beteuterd vroeg ik hem, oh... en nu? Hij bedacht zich geen moment, en zei, in dit geval stuur ik u een nieuw glaasje op, geheel kosteloos. Nou, dat noem ik nog eens service!! Tevens had hij me een video linkje gemaild hoe de folie te verwijderen. Ik koop voortaan al mijn gsm toebehoren bij dit bedrijf!

Odpowiedź od Telefoonglaasje
iPad Pro (2020) screen protector besteld. Ik kreeg een iPad screenprotector die en niet paste en een home button gaatje had! Heel oud model dus…
UPDATE: Na het kennisnemen van mijn email heeft Telefoonglaasje het netjes opgelost 💪

Odpowiedź od Telefoonglaasje
Eerst getwijfeld of ik online zou Bestellen omdat er heel veel rommel te koop is, maar zo kwaliteit had ik niet verwacht. Samsung s8+ en Samsung s10e protectors besteld. Zeker aanrader