Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle en persoonlijke service. Prachtige lampen. Ik kreeg de lamp en er zat een productie foutje in. Dezelfde dag werd gereageerd op mijn mail en zonder problemen kon ik de lamp terugsturen en stuur... Zobacz więcej
Lamp is keurig verpakt, heb even in de doos gekeken, ik heb de kleur koperbruin besteld maar laat hem er nog even in zitten we zitten net in een verhuizing. Hij komt straks te hangen in onze nieuwe w... Zobacz więcej
Goeie prijs. Erg goed verpakt! Snelle levering.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Taveo heeft als doel interieur- en designartikelen toegankelijk te maken door een goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij bieden een duurzaam assortiment met de focus op designverlichting in en rondom het huis. Designverlichting van Taveo heeft een moderne look en zorgt ervoor dat jouw interieur een luxueuze uitstraling krijgt. Wij vinden dat designverlichting betaalbaar en van goede kwaliteit moet zijn, met dit oogpunt is Taveo opgericht.
Dane kontaktowe
Dinkelwijk 37, 3831 MD, Leusden, Holandia
- +31617464256
- Info@taveo.nl
- taveo.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Prachtige lamp
Hij komt straks te hangen in onze nieuwe woning.
Hele mooie hoedlamp en goede communicatie
Taveo communiceert heel snel en correct, de hoedlamp is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit! De lamp bleef even liggen bij een distributiecentrum maar na een belletje van ons werd daarop gelijk actie ondernomen en werd de lamp de volgende dag geleverd. We zijn erg tevreden over de service van Taveo.
Netjes en snel geleverd
Prachtige hoedlamp gekocht
Prachtige hoedlamp gekocht, snelle service en een topprijs!
Fantastische lamp
Fantastische lamp, geef wow effect bij iedereen die binnenkomt en heel simpel op te hangen!
prachtige designlamp
taveo maakt prachtige lampen en geeft daarbij ook nog eens geweldige service. Heel blij met dit bedrijf
Snelle en persoonlijke service
Snelle en persoonlijke service. Prachtige lampen.
Ik kreeg de lamp en er zat een productie foutje in. Dezelfde dag werd gereageerd op mijn mail en zonder problemen kon ik de lamp terugsturen en stuurden zij een mooi exemplaar terug. Snel en aardig. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, heel netjes ingepakt en gewoon een super mooie lamp! Blij mee :)
Mooi assortiment met goede kwaliteit!
Mooi assortiment met goede kwaliteit!
Erg tevreden met de kwaliteit
Erg tevreden met de kwaliteit. Zeer goede service ik ga hier zeker vaker bestellen!
Uitstekend!
Kwaliteit van de lamp is uitstekend, echt een eyecatcher in de ruimte. De verzending snel en het ophangen ging goed. Heel blij mee!
Zeer goede service en communicatie
Voordat ik de prachtige designlamp kocht had ik gee-mailed met een vraag over de ophanging. Binnen een uur antwoord met uitleg en foto’s erbij. Na aankoop lamp nog even contact gehad en was net zo snel en servicegericht als de eerste keer. Kan niet beter. Lamp was perfect verpakt en binnen twee werkdagen in huis. Zeer aan te bevelen!
Snelle levering en perfecte nazorg!
De levering was snel en de communicatie erg goed. Ik had per ongeluk een klein onderdeel weggegooid en deze werd meteen kosteloos nagezonden, top bedrijf!
Hele mooie lamp
Hele mooi lamp gekocht en snel thuis bezorgd. We krijgen veel complimenten over de lamp!
Servicegericht en behulpzaam
Zeer klantgerichte firma. Oplossingsgericht bij vragen. Reageren vrijwel direct op mails. Ook telefonisch goed benaderbaar. Aanrader.
Na eerst persoonlijk contact te hebben…P
Na eerst persoonlijk contact te hebben gehad en goede raad gekregen hebben wij de vertigo hanglamp besteld en na 2 dagen werd hij al bezorgd. Netjes verpakt.
Nu hij aan het plafons hangt genieten wij er elk moment van.
Rinus.
Prachtige hanglampen
Ik heb mijn lamp bij Taveo aangeschaft, nadat ik in Google had gezocht naar hanglampen. De lamp die ik heb ontvangen is erg mooi afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over. De levering was ook nog eens erg snel. Bedankt, Taveo
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.