Zobacz, co mówią recenzenci
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... Zobacz więcej
Een hele leuke, laagdrempelige manier om na te denken hoe je omgaat met (agressieve) inwoners. Een stukje theorie, het oefenen van casussen die je zelf kon inbrengen. En onder andere tips hoe je je gr... Zobacz więcej
De training was leerzaam en interressant. Ondanks dat je al vele jaren in de zorg werkt was het goed om de kennis weer op te frissen. Ook fijn dat er ruimte was om met elkaar te delen waar je op de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander? Wij willen iedereen helpen door middel van training en/of coaching met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren. Krachtig in balans!
Dane kontaktowe
Oudestraat 18, 7161DW, Neede, Holandia
- 085-7600435
- support@actinmove.nl
- actinmove.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg leuke interessante cursus
Erg leuke interessante cursus
Veel geleerd voor wat je in praktijk kunt toepassen
Interactief
Interactief, eerlijk
Neemt de tijd voor persoonlijke inbreng, brengt veilig gevoel in de groep.
Kennis en ervaringen
Het is goed om te weten hoe om te weten hoe om te gaan met bepaalt gedrag en waar het vandaan komt en wat je er aan kan doen.
Cursus gekregen vanuit de organisatie
Cursus gekregen vanuit de organisatie, goed geregeld en goede begeleiding. Zeker een aanrader!
Ben super begeleid en geholpen
Ben super begeleid en geholpen. Via de matrix methode veel kunnen verwerken zonder dat de coach wist waar ik problemen mee had, super systeem!
Mooie training met goede balans tussen…
Mooie training met goede balans tussen theorie en praktijk. Goed toepasbaar.
scholing
Vandaag scholing gehad. Erg fijn en leerzaam op een erg leuke manier. Hield bij iedereen de aandacht de hele dag vast.
Training emotie en gedrag
Vandaag heb ik de training emotie en gedrag gevolgd. Het was heel leerzaam en interessant. Fijn dat we na de theorie met elkaar konden oefenen hoe we in bepaalde lastige situaties op de werkvloer zouden kunnen reageren, met een acteur, en dat we feedback en tips kregen voor de toekomst.
Een Training waar vertrouwen en mogen…
Een Training waar vertrouwen en mogen op één staat.
De training wordt met veel kennis en interactie geven. Er worden veel handvaten gegeven voor verschillende situaties. Humor staat in de cursus op één wat een beladen onderwerp luchtig maakt.
De training was leerzaam en interressant.
Ook fijn dat er ruimte was om met elkaar te delen waar je op de werkvloer tegenaan loopt. Kijk vooral positief terug op het oefenen van lastige gesprekken.
Het is verhelderen
Het is verhelderen. Elke cursist kwam aan het woord. Ik voelde mij daar veilig en kon alles zeggen.
Hele leerzame training gehad
Hele leerzame training gehad. Afwisselend, interactief en theorie. Draagt bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Training was compact en leerzaam fijn…
Training was compact en leerzaam fijn dat we met andere collega's konden sparren over verschillende situaties.
"Rollenspel" was erg goed en ze had nadien een goede uitleg betreft de oefeningen.
Cursus
We hebben cursus omgaan met emoties gehad van Jeroen en Sandra. Duidelijke cursus, interactief. Fijne afwisseling van theorie en praktijk.
Fijne cursus
De cursus was erg afwisselend wat erg fijn was voor de concentratie.
Inhoudelijk veel informatie waar je veel aan hebt. Er is ruimte voor persoonlijke verhalen/ ervaringen.
Ik heb er veel aan gehad. Raad het iedereen aan
Leerzaam
Ik vond het een leerzame en boeiende training. De combinatie van theorie en praktijk kwam duidelijk en evenwichtig in beeld, wat het prettig en afwisselend maakte om te volgen. Je krijgt goede en concrete handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zeker een aanrader!
Onbegrepen- en signaalgesdrag
Trainer legde het duidelijk uit en trainingsacteur speelde casussen mooi uit
Ontzettend mooie en leerzame training.
Ontzettend mooie en leerzame dag gehad. Er werd een veilige leeromgeving gecreëerd, waardoor je op een prettige manier kon leren . Er werd ontzettend enthousiast verteld en geoefend. Heb ontzettend veel handvaten gekregen die ik kan toepassen in de praktijk. Dankjewel voor de leuke en leerzame dag
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.