Reakcja na opinię
Met veel aandacht voor detail verpakt, dat maakt het extra leuk om te ontvangen.
Wij zijn een Nederlandse partner van een professionele zijde fabriek in de beroemde Oude Zijdestad in Azië. Deze fabriek is opgericht in 2014 en heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het maken van zijde producten, waaronder slaapproducten zoals een zijden kussensloop of zijden slaapmasker . Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit zijde, 6A Moerbei zijde. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, wordt al het materiaal zorgvuldig gecontroleerd door een goed opgeleid QC team. Dit team is vertrouwd met de kwaliteitsbehoeften van onze klanten en rapporteert dagelijks. Al onze producten zijn voorzien van een oeko tex certifcaat.
Holandia
Ik was op zoek naar een echte 100% zijde bonnet en kwam deze website tegen. Ik was eerst een beetje sceptisch vanwege de AI foto’s, maar heb toch besteld. Er zijn niet veel andere websites die 100% zijde bonnets verkopen en de prijs bij Mooizijde is netjes denk ik.
Ik was echt blij verrast toen mijn pakketje binnenkwam. Het was snel verzonden en erg leuk ingepakt. Ik heb niet heel veel verstand of iets wel of niet echt zijde is, maar als ik de bonnet vergelijk met mijn oude van Zenner (die niet van zijde is), dan zie je wel echt een duidelijk verschil. De bonnet van Mooizijde is super zacht en zit erg goed. Ik heb de medium besteld en draag hem om mijn heatless curls te beschermen, dit werkt goed en de bonnet blijft goed zitten.
Echt een aanrader dus!

Odpowiedź od Mooizijde
Opzoek naar een zijde bonnet. Meeste die ik online vond hadden als recensie dat de zijde stof alleen aan de buitenkant zat. Door gegoogled en toen kwam ik bij Mooizijde terecht. Snel verzonden en een cadeautje om uit te pakken.
Top: ik was vergeten het huisnummer te noteren. 16:57 gebeld, werd meteen opgenomen en opgelost.
Tip: Als mogelijk een formulier waarin een huisnummer noteren noodzakelijk is. Het zal bij de meeste goed gaan, maar ik vergat het per abuis, echter maakt de goede bereikbaarheid van Mooizijde dat het snel was opgelost. En dat maakt, met de tegenwoordig vaak slecht bereikbare klantenservice, dit bedrijf echt een topper.

Odpowiedź od Mooizijde
Ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Het is echte zijde en zit goed.
Ik had een bonnet besteld om uit te proberen. Het werd via de brievenbus bezorgd en was met grote zorg ingepakt, echt een cadeautje om open te maken!
De kwaliteit van de zijde was echt heel goed. Maar helaas zat de bonnet voor mij te strak en ik vond het erg warm op mijn hoofd.
Na fijn mailcontact met de klantenservice heb ik de bonnet weer retour gezonden.

Odpowiedź od Mooizijde
Super stof, mooie kleuren, heb een bonnet en slaapmasker gekocht als cadeau en die zien er en voelen er gewelding uit. Zeker een aanrader en veel beter dan al de satijn opties die je online vindt tegenwoordig. Enige feedbackpunt: Alsjeblieft ook grotere maten! Wij moeten nu zelfs een verlenging aan de slaapmasker naaien omdat die niet echt past op mijn partner's gezicht. Zou heel fijn zijn als ook mensen met een iets grotere hoofd hiervan kunnen genieten:)

Odpowiedź od Mooizijde
Mijn nieuwe kussensloop slaapt heerlijk. Het zijde voelt koeler aan dan mijn katoenen kussensloop en mijn fijne haar slijt er minder van en breekt niet af.
Snelle verzending in een mooi verpakt pakket. Ook aan te raden als cadeau!
Deze review van de zijde kussensloop is geschreven door de 5 jarige eindgebruiker:
20 sterren! Lekker zacht, daar geef ik 20 sterren voor. Ook omdat het mooi glimmend roze is. Ik slaap er heeeeel lekker op. 19 sterren voor het slapen. Lekker glad en koud in de warme nacht. Mijn haren zijn heel goed.

Echt een aanrader!
Ik slaap nu een paar weken op de zijden kussensloop van Mooizijde.nl en ik wil nooit meer anders. Mijn haar zit ’s ochtends veel beter en mijn huid voelt rustiger aan. De kwaliteit van de zijde is top, heerlijk zacht en luxe. Je merkt echt dat het een natuurlijk en ademend materiaal is. De levering was snel en netjes. Ik ben supertevreden!

Odpowiedź od Mooizijde
Het product maakt de naam van deze winkel zeker waar. Ook is de klantenservice zeer attent en kreeg ik het gevoel dat er oprecht tijd en aandacht aan mij besteed werd. Ik ben tevreden.

Odpowiedź od Mooizijde
Mooie kwaliteitsvolle bonnet in een mooi verzorgde verpakking toegekregen. Er waren wat problemen met de levering, maar het bedrijf heeft alles in het werk gesteld om het bestelde product toch bij mij te krijgen, waarvoor dank!
Dit slaapmasker zit comfortabel en blokkeert het licht goed. De stof voelt zacht aan en drukt niet op mijn ogen. Perfect voor lichte slapers of reizen. Al met al een aanrader

Odpowiedź od Mooizijde
Super mooi en met zorg ingepakt. Fantastische service! Mooie producten.

Odpowiedź od Mooizijde
Gekregen voor kerst 🎄 Het slaapmasker voelt zo zacht aan! Ik heb nergens last van als ik slaap en word eindelijk weer uitgerust wakker.

Odpowiedź od Mooizijde
Ik ben super blij met mijn nieuwe slaapmasker! Het is gemaakt van een heerlijk zijden stofje. Ik slaap heerlijk en word heerlijk uitgerust wakker. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust!

Odpowiedź od Mooizijde
Zacht, comfortabel, en effectief: wat zoek je nog meer in een slaapmasker? Mijn complimenten voor de prachtige verpakking, een echt cadeau (en bijna te mooi) om uit te pakken!

Odpowiedź od Mooizijde
Hele fijne kussensloop! Normaal heb ik dat mijn (gekrulde haren) snel klitten, dat is nu helemaal weg. Ook ziet hij er heel mooi en sjiek uiten ligt het heerlijk zacht! Dikke aanrader dus!

Odpowiedź od Mooizijde
Heerlijk slaapmasker, goede bezorging in een mooie verpakking!

Odpowiedź od Mooizijde
Heel lekker geslapen met dit zijden kussensloop. Nu het wat warmer wordt, is het fijn dat je kussen door het zijde wat frisser aanvoelt dan een standaard overtrek. Daarnaast heel snelle levering nadat we onze bestelling eenvoudig hadden geplaatst. Dit is mijn eerste, maar niet mijn laatste zijden kussensloop van Mooizijde!

Odpowiedź od Mooizijde
Super fijn en zacht slaapmasker wat er voor man en vrouw leuk uitziet. Je ziet de kwaliteit van het materiaal. Het is lekker dik maar voelt niet zwaar aan op de huid. Je slaapt als een roosje en wordt uitgerust wakker! Echt een aanrader!

Odpowiedź od Mooizijde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.