Kupiłem konto z pelerynką dawno temu ale Zabrało mi dostep po czasie nie kupujcie tego scamu juz bardziej sie opłaca Normalnego mc albo gamepass kupić
Jak nie logowałem się na konto 2 tygodnie, to już zostało ono odsprzedane do innego użytkownika (jakiś pawpawpaw_). Support nie reaguje na maila, tylko strata pieniędzy i czasu. Opłaca się bardziej ku... Zobacz więcej
TO JEST SKANDAL... Kupiłem konto premium grał na nim mój brat i gdy po tygodniu chciałem się zalogować na konto wyskakiwało złe hasło a hasło miałem cały czas zapisane na telefonie i było zapisane o... Zobacz więcej
Po jedynym dniu grania w mc wylogowało mnie z konta i okazało się, że zmienili passy :). Nie wiem jak takie coś może się zdarzyć i, że nikt za to konsekwencji nie ponosi jak Tomasz Hajto, który potrąc... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
SCAM
Kupiłem konto na ich stronie jeszcze jak bylo za 50 zł po 3 miechach wszystko z serwerów jak hipixel poszło sie jebać hasło mail itd zmienione zostalo
Konta z banami
Konta pobanowane na większości serwerów, więc nie ma sensu kupować, bo na serwerach premium i tak się nie pogra.
TANIMC.pl TO SCAM!
Te konta są kradzione i ci ludzie którzy piszą, że ci co piszą negatywne recenzje zapomnieli hasła to są w błędzie, ponieważ niby dlaczego ktokolwiek, jakakolwiek strona miałaby odsprzedawać konta Minecraft za znacznie niższą cenę? Te konta są wykradane, często za pomocą phishingu haker je przejmuje i sprzedaje na TaniMinecraft lub podobnych stronkach, żeby otrzymać za to czyste pieniądze, wy to kupujecie i jest szansa, że okradziona osoba to oleje i zostawi to konto albo nie, ponieważ jeśli to oleje to możecie sobie grać ile chcecie i kiedy chcecie, natomiast jeśli kupujecie konta medium access, to nie możecie zmienić maila przypisanego do danego konta, więc osoba która ma ten mail, czyli osoba poszkodowana, za pomocą tego maila po prostu resetuje sobie hasło i nie macie już dostępu do konta. Denerwują mnie ludzie, którzy piszą o tym recenzję, a o takich oszustwach i sprawach nic nie wiedzą, bo jeśli ktoś myśli, że może dostać znacznie tańsze konto Minecraft, nieopłakane przy okazji ludzkim nieszczęściem z jakiejkolwiek strony - to jest po prostu naiwny. Zdecydowanie odradzam.
Pozdrawiam
Jest to scam
Jest to scam. Kupiłem konto za 20 zł i już po 12h hasło zostało zmienione. Czekam 4 dzień na odpowiedź od supportu i nic nie dostaje. Nie polecałbym, choć np. koledze działa to od 2 miesięcy.
scam po kilku godzinach konto nie działa
To Nie Jest Scam Boże....
Ludzie Mi Jakoś Działa Do tej pory ja se kupiłem
Premke za 20 zł a ludzie co piszą ze to scam to poprostu mają Alt i hasła i maila zapomnieli
albo poprostu specjalnie tak piszą według mnie tanimc.pl jest bardzo dobry i on nie scami mój kolega kupił se tam premke i ma ją już 2 lata
hu* a nie minecraft
kur*** jeban* hasło zmienili po miesiącu już 2 raz tak mam. nawet mi nie odpisuja na maila
Totalny scam polecam się zabezpieczyć
Totalny scam polecam się zabezpieczyć, w c*huj kurwstwo
najgorsza strona
najgorsza strona hasło w 1 minute zmienili
i dodali pytania bezpieczeństwa takie jak :
Jak twoje imię jest ulubione?
Do jakiej szkoły chodzisz?
Jaka ulubiona restauracja?
skad mam wiedzieć co lubi osoba z sprzedawanego konta!!
Po pięciu minutach hasło zostało…
Po pięciu minutach hasło zostało zmienione.
Pieniądze z mojego konta został pobrane…
Pieniądze z mojego konta został pobrane dwa razy, brak możliwości kontaktu z wydawcą. Serdecznie nie polecam
Migracja kont xdd
Elo ja se kupiłem konto za 20 zł i mam to że jest migracja kont j mi xd nie wyślą hasła do poczty no okej ale nie można sprzedawać schakowanych kont
Konto przestało działać po 2miesiącach
Konto przestało działać po 2miesiącach. nie polecam ;/
jeb*** scam!!!!!!!!
totalne gowno, haslo po niecalym miesiacu zostalo zmienione
ta stronka jest totalnym scamem…
ta stronka jest totalnym scamem zostalem oszukany na drugie konto sa tam pernamentne bany na hypixelu i nie dostalem do dzisiaj odpowiedzi
SCAM SCAM SCAM...
największy scam jaki jset możliwy po miesiącu zminili mi hasło :)))
UWAGA SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupiłem premkę i zmieniłem hasło i już po 5 dniach wylogowało mnie i jak się próbowałem zalogować to pokazywało mi że hasło jest nieprawidłowe serdecznie nie polecam tej strony!
Scam totalny...
Scam totalny.... niby kupiłam premke za 20zł wszystko było legancko ale po 9 miesiacach nagle mi sie wylogowało i kupsko hasło nie działa
Także powtarzam SCAM SCAM SCAM SCAM
Kupiłem konto minecraft medium acc
Kupiłem konto minecraft medium acc. I po jedynym dniu. Jednym dniu ! Na koncie zostało zmienione hasło ! Pisałem do supportu ale nic nie odpowiadają
Zotsałem okradziony gówniana strona