Kupiłem konto z pelerynką dawno temu ale Zabrało mi dostep po czasie nie kupujcie tego scamu juz bardziej sie opłaca Normalnego mc albo gamepass kupić
Jak nie logowałem się na konto 2 tygodnie, to już zostało ono odsprzedane do innego użytkownika (jakiś pawpawpaw_). Support nie reaguje na maila, tylko strata pieniędzy i czasu. Opłaca się bardziej ku... Zobacz więcej
TO JEST SKANDAL... Kupiłem konto premium grał na nim mój brat i gdy po tygodniu chciałem się zalogować na konto wyskakiwało złe hasło a hasło miałem cały czas zapisane na telefonie i było zapisane o... Zobacz więcej
Po jedynym dniu grania w mc wylogowało mnie z konta i okazało się, że zmienili passy :). Nie wiem jak takie coś może się zdarzyć i, że nikt za to konsekwencji nie ponosi jak Tomasz Hajto, który potrąc... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ludzie Uwaga ta strona to SCAM!!!
Ludzie Uwaga! ta strona ukrada was pieniążki,ja nie polecam bo jak kupicie to będzięcie mieć problemy.Problemy są takie ,że kupisz sobie dadzą ci hasło póżniej ci zmieniają i nie możesz się zalogować,trzeci problem jest taki że,jak wbijasz na serwery to odrazu ban i jak spróbujesz na jakiś inny serwer to ban.(sorry też za orto ale nie jestem Polakiem i tłumacza korzystam XD)DoWóD Że NiE jESteM bOtEm😶👿👺😪😥😣😥😪😓
ta strona to scam
kupiłem konto za 20 zł i zmienili mi hasło do konta
wiec to jest scam
Tanimc jest...
Tanimc.. hmm
Jak tu o nim opowiedzieć bez przeklinania. Prosze kupcie sobie lody ekipy a nie premke na tej stronie rzadna oferta nie działa kupiłem najdroższa i już po 30 min zmienili mi hasło a zmieniłem na swoje. A i chcecie odzyskac pieniądze lub konto? Kur*a to się jeb*ie nie da się. Poprostu to jest taki scam. Ja bym z tym do sądu poszedl bo oni zarabiają miliony i tysiące na spamowaniu osob które chcą poczuc ta moc hypixela. Naprawdę wstydcie się.
Oszukali mnię
Oszukali mnię
Nawet nie zdążyłem zalogować się na konto
Zmienie ocene jeśli będe mógł sie zalogować
kupiłem pelerynkę za 20zł do mc i mi ją…
kupiłem pelerynkę za 20zł do mc i mi ją zabrali po roku pisząc Peleryna została przeniesiona z „mój nick” do „WhyBunny” przez właściciela peleryny w dniu 09.04.2021 godz. 14:12.
Możesz odzyskać pelerynę, wysyłając wiadomość e-mail z datą „mail”. więc po prostu jebać tą stronkę
konta dają i nic z nimi nie jest tylko…
konta dają i nic z nimi nie jest tylko niektóre są z banami na innych serwerach kupilem ostatnio konto premium i po jakoś 3 tygodniach zmienili mi hasło lecz odpisali i dali nowe
BANY,SCAM
KONTO ZAWIERA BANY HYPIXEL
CHCEM SE POGRAĆ PATRZĘ BAN
MÓWIĘ TO NIC PATRZĘ NA NAMEMC.COM
KONTO MA SKÓRKI Z ROKU 2020 ORAZ 2017
NIE POLECAM JESZCZE MNIE OSCAMUJECIE
STRASZNY SCAM
STRASZNY SCAM! USUŃCIE TO!
KTOŚ MI SIĘ NA KONTO WKRADŁ WŁAŚNIE Z TEJ STRONY!
SCAM I OSZUSTWO
1. Konta z tanim.pl są kradzionymi kontami.
2. Po tygodniu zmieniają hasło i konto się traci.
3. Pierwotny właściciel konta ( ten od którego to konto zhackowali ) zawsze może swoje konto odzyskać, jeżeli ma dowód zakupu. A większość ma
Oszustwo
Po dniu hasło zostało zmienione, a support nie odpowiada. Szkoda pieniędzy
Nie kupujcie, bo stracicie.
Same konto działa, ale wiem że je stracę ponieważ będzie migracja konta mojang, do microsoft. Do maila NIE dostajemy dostępu przy zakupie. Jedyne co dostajemy to dane do zalogowania na minecraft.net. Nie kupujcie od nich kont, bo je stracicie po jakimś czasie...
jestescie debilami...
ludzie, kupujecie konto na ktorym juz ktos gral i sie dziwicie czemu macie bany na jakis tam serwerach i sie dziwicie ze jakis typ kupuje tego mc i kupuje wasze konto i je tracicie. nie lepiej jest kupic tego mc normalnie za 100 zeby miec go na zawsze niz co rok tracic?
niestety ale ta strona to ruletka…
niestety ale ta strona to ruletka ponieważ kupiłem sobie tu konto i mi wszystko do dzisiaj działa a mam je 3lata a gdy mój kuzyn je kupił to po tygodniu zmienili mu hasło a sam tego hasła nie mógł zmienić a kupił tak samo jak ja pakiet za 20złotych
Nie polecam strony ponieważ zakupione konto posiada bany
Nie polecam strony ponieważ zakupione konto posiadało bany na większości serwerów premium.
to tak to nie scam debile po drugie…
to tak to nie scam debile po drugie hejtujecie strone bo kupujecie alt więc lepiej kupić za 20 dyszki i mieć nawet na 3 lata konto więc wy jesteście debilami
Scam po około roku
scam ukradli mi konto zmienili hasło i nie mogłem sie zalogować
LEGIT
mi wszystko działa nie zmienili mi nic i mam premke od roku, legitna stronka
scam
kupiłem premke za 20 zł po miesiącu straciłem konto do którego ni ch**a się zalogować nie mogę
TaniMc to frejerzy i złodzieje...
Popełniłem błąd kupując konto na stronie TaniMC. Jak to czytasz, nie daj się zwieść tym złodziejom. Kupiłem konto, dostałem je w ten sam dzien, jednak widać było, że ktoś świeżo zmienił nick. Od razu wiedziałem, że to konto jest kradzione, jednak grałem na nim. Równo po miesiącu grania, nastąpiło wylogowanie. Bez skutku próbowałem się zalogować, jednak ciągle wyskakiwał komunikat "złe hasło". Na stronie do wyszukiwania skinów w mc premium, wpisałem swój nick i moim oczom ukazał się, godzine temu zmieniony nick. Podsumowując, TaniMc to frajerzy i scamery. Nie kupujcie tego. Już lepiej wydać 100zł na premkę do końca życia niż 20zł na jakiś scam co i tak ci ukradną.
dawniej kupilem premke i stracilem…
dawniej kupilem premke i stracilem konto i to scam nie polecam kupowac