Dejligt at kunne gå til tandlægen igen, fik en super behandling af tandlæge Tim og hans assistent Esma Oplevede en smertefri behandling og en tryghed i hænderne på Tim og Esma. Kvaliteten er i to... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endelig tog jeg mig sammen (efter flytning til Frederiksværk og mange andre dårlige undskyldninger) for at begynde at gå regelmæssigt til tandlæge igen. Tilfældigvis og heldigvis blev Tim min nye tand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu går jeg glad til tandlægen :-) Jeg skiftede til Tandlægerne i Frederiksværk og fik en snak med Patrick om at få lavet en snorkeskinne som kan hjælpe på min snorken og hovedpine hver morgen. Efte... Zobacz więcej
Tandlægerne i Frederiksværk står for faglig kvalitet, høj service, smertefri behandling og rimelige priser. Dine tænder er også lidt vores, føler vi. Vi lægger sjælen i dem. Kun perfekt er godt nok. Hvis ikke det udførte arbejde fungerer for dig, laver vi det om med et smil og naturligvis uden beregning.
Strandgade 24, 3300, Frederiksværk, Dania
Fremragende oplevelse hos Lise. Man føler man er i gode og erfarende hænder 🍀🍀🍀🍀🍀
Fra dags dato skifter jeg til tandlægerne i frederiksværk.
Jeg knækkede en visdomstand, som først blev tjekket af tandlægen Giacomo og senere blev fjernet kirurgisk af Rasmus. De var meget oplysende omkring røntgenbilledet samt hvornår de gjorde hvad, så jeg ikke var i tvivl om hvad der skete.
Udover det var alle tandklinikassistenter meget imødekommende og venlige, selvom de havde travlt før og efter påsken.
Det har været en super god oplevelse, så jeg kommer helt sikkert tilbage for at få den anden visdomstand ud, tandrensning osv... :)
Kompetent tandlæge og grundighed - og rådgivning
Yderst kompetent og ærlig behandling. Jeg har tandlægeskræk, men føler mig altid mødt med forståelse og en støttende hånd på skulderen. Altid sød og imødekommende modtagelse i receptionen.
Del mig på strandgade 24, tandlæge i Frederiksværk
Jeg fik lavet den samme tand 8 gange og havde stadig en halv tand tilbage.
Efter 4 rodbehandlinger og fyldninger knækkede kronen af 3 gange, og jeg havde intet andet valg end at trække den ud, da jeg troede, at jeg var lettet.
For at skabe indtægt deler de altid "vittigt" det, de kan på én gang, i to eller tre gange. Jeg synes, det ville være okay bare at trække en tand ud, ikke? Hvad de ikke forventede var, at de stadig beholdt halvdelen af pillen og ville bruge den for niende og tiende gang -----?
I aftes knække min visdomstand. Jeg har i flere år ikke gået til tandlæge, da min tandlæge ved sidste besøg fortalte, at nu skulle alle sølvplomberne skiftes, da de gamle sølvplomber udgjorde fare for knækkede tænder. ( ikke en rar besked, når jeg lider af tandlægeskræk).
I dag valgte jeg, at ringe til Tandlægerne i Frederiksværk i stedet. Fik tid kl.10 - og kom ind den sødeste og meget behagelige Mia, som fik lavet min knækkede tand.
Oplevelsen i dag hos Mia, er medvirkende til, at jeg i dag ikke følte min ellers vanlige tandlægeskræk - Tak Mia og på gensyn.
Kompetent personale og altid godt humør.
Jeg er altid tilfreds, når jeg forlader klinikken.
Kæmpe anbefaling herfra!
Yderst kompetent Tandlæge. Præcis, venlig og professionel. Klinikken kører som en velsmurt symaskine.
Jeg fik slebet min rodbehandlede tand ned og påsat en krone, der blev lavet på stedet og samme dag.
Obs på adgangsforhold til klinikken.
Jeg fik en akut tid hos Patrick
fik en hurtig diagnose og blev sat i behandling samme dag. 👍
Jeg var inde hos Patrick, helt fantastisk dygtig og god, man kan “næste” slappe af i stolen😊
Patrick er god til at forklare og fortælle hvordan jeg skal passe på mine tænder🦷🪥
Nu går jeg glad til tandlægen :-)
Jeg skiftede til Tandlægerne i Frederiksværk og fik en snak med Patrick om at få lavet en snorkeskinne som kan hjælpe på min snorken og hovedpine hver morgen. Efter at have fået scannet tænderne nemt og uden problemer fik jeg idag min skinne udleveret med en grundig vejledning om brug og rengøring. Tusind tak for den fine behandling. Hilsen Kim.
Efter at have undgået tandlægebesøg i 14 år på grund af dårlige oplevelser og tandlægeskræk, tog jeg endelig mod til mig og bestilte en tid hos Tandlægerne i Frederiksværk efter en anbefaling. Jeg var helt overvældet af den imødekommenhed, jeg blev mødt med, og måden de behandlede mig på. Deres behandlinger har været helt smertefri, selv når det involverede tandudtrækning og parodontose-behandling. Nu har jeg ikke længere smerter eller angst i forbindelse med mine tandlægebesøg. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne i Frederiksværk til alle, der måtte have lignende udfordringer.
Kan klart anbefale klinikken til alle der lider af tandlæge skræk. Har været hos flere af tandlægerne, og tandteknikerne, og de har alle har været så gode til at tage hensyn, og sørge for at oplevelsen bliver så god, som den overhovedet kan være for en.
Som patient føler man virkelig er plads til at man måske reagere dårligt. Og at behandlingen justeres så vidt muligt, så man kan overkomme den.
Har lige været hos min tandplejer Patrick hos tandlægerne i Frederiksværk. Altid i trygge hænder og yderst proffesionelt.
Jeg syntes at de er meget professionelle. I går fik jeg lavet et lille hul og renset tænder ved tandplejeren Patrick. Bedøvelsen virkede bare første gang den blev lagt, han var super god til at forklare hele vejen igennem så jeg følte mig tryg. Så at vedligeholde tandtjek og tandrensning et par gange om året bliver intet problem, selv om st jeg har angst. Så vil klart anbefale klinikken til andre
Jeg har altid altid haft stor tandlæge skræk, men hver gang jeg er hos Patrick og hans kolleger sørger de altid for at gøre mig tryg i deres hænder. De er altid imødekommende, venlige og professionelle.
Kan kun give min største anbefaling af klinikken 😊
Vores tandlæge patrick er fantastisk🙏mine piger og jeg har ikke tandlæge skræk længere😊
Altid sødt og venligt personale, klart en tandlæge jeg anbefaler😊
Dagen før et seminar knækkede jeg en fortand, og stor var glæden, kan tandlægen sagde bare kom. Jeg er kiste glad for min tandlæge, som efterfølgende lavede den flotteste krone.
Rigtig kompetent og venligt personale . Både min mand og jeg er helt trygge i deres hænder. Den bedste tandlæge jeg har haft og jeg er 67 år, så det siger ikke så lidt. Kan varmt anbefale dem.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.