Banner for tandlægen.dk - Fiolstræde

tandlægen.dk - Fiolstræde Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Fiolstræde 19, 1171 København K, DK

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.

1. Klinika stomatologiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3336

Napisz recenzję

God behandling

God behandling, venligt personale

10 kwietnia 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du modtog en god behandling af vores venlige personale.

Kære Jeanette,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at læse, at du synes vores klinik har god forståelse og er løsningsparate.

Super dygtig

Altid dybt profesionelle.

27 marca 2023

Kære Christine,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores klinik fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Sympatisk tandlæge

Oplevelse fra klinikken: Professionel behandling, sympatisk tandlæge, god stemning.

16 marca 2023

Kære Agnieszka,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du modtog en professionel behandling af en sympatisk tandlæge i vores klinik.

Oceniono na 5 z 5

Gode til patienter med tandlægeskræk

De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelmæssigt til tandlæge igen gennem flere år nu. Kan varmt anbefale denne klinik, hvis du som jeg også har det meget svært med tandlægebesøg.

14 marca 2023

Kære Steen,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade og stolte at læse, at du synes vores klinik er god til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på, din varme anbefaling og at du har lyst til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

God rådgivning og behagelig tandbehandling

Rigtig god rådgivning og god og smertefri behandling

13 marca 2023

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en god rådgivning samt en god og smertefri behandling.

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg ikke længere tandlægeskræk

Jeg lider af ekstrem tandlægeskræk, men her får jeg så megen støtte og tryghed, så det ikke længere er noget som helst problem at skulle til tandlæge. Og derudover er selve behandlingen helt i top.

9 marca 2023

Kære Hanne,

Tak for din fine og ærlige anmeldelse. Det gør os glade og stolte at høre, at du får støtte og tryghed i klinikken, så det ikke længere er et problem at komme til tandlægen.

Venlighed og omhu

Venlighed og omhu, god information og effektivitet gør besøget en fornøjelse!

2 marca 2023

Kære Svend,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du blev mødt af venlighed, omhu og god information, som gjorde dit besøg til en fornøjelse.

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og for de flotte fem stjerner. Det gør os meget glade at høre, at du altid oplever en god behandling i klinikken.

Hav en dejlig weekend.

Super profesionelle tandlæger

Super profesionelle tandlæger, god service og godt humør.

16 lutego 2023

Kære Ane,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du blev modtaget af professionelle tandlæger, som ydede en god service i godt humør.

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi er glade for, at du har tillid til din tandlæge.

Professionelt arbejde!

11 stycznia 2023

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde

Hej Torkil. Tak for dine fine anmeldelse. Det er dejligt for os at vide, at du havde en god tandlægeoplevelse.

Mange hilsner tandlægen.dk Fiolstræde

Tændlægeskræk næsten helt væk

De behandler sine patienter med tandlæge skræk med stor omsorg og professionalisme. Alle medarbejderne er med til at man føler sig tryg og I gode hænder

22 grudnia 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde

Hej Sara. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er super dejligt for os at vide, at du oplever at vi behandler dig med stor omsorg og professionalisme. I tandlægen.dk uddanner vi vores medarbejdere til at kunne håndtere patienter med tandlægeskræk, fordi vi ved at mange patienter lider af tandlægeskræk. Vi ved at samtale og trygge rammer afhjælper og skaber et trygt behageligt miljø og det afhjælper som regel på skrækken. Vi er glade for, at du følte dig i gode trygge hænder, Sara.
Mange jule hilsner tandlægen.dk Fiolstræde

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej