Reakcja na opinię
Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.
Fiolstræde 19, 1171, København K, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for behandling. Og så er der tv i loftet. Jeg er kommet der i over 10 år og kommer aldrig til at skifte.

Rigtigt sødt personale
Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en god oplevelse.
gik glad derfra

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
Jeg er ikke vild med at gå til tandlægen, men Trine på Falkoner Allé er bare helt fantastisk!🙏🏼

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
God oplevelse. Alle er søde og dygtige. Tager hensyn hvis man er lidt nervøs.

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
Super kyndig behandling og dejlig afslappet stemning. Klar anbefaling herfra.

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
Jeg har været patient hos Tandfalk igennem mange år, og jeg oplever en god atmosfære og ikke mindst søde og dygtige tandlæger, samt klinik assistenter og receptionister hele vejen rundt. Jeg kan varmt anbefale Tandfalk, også hvis du er lidt tandlægeskræk, så har de en meget behagelig klinik med top moderne udstyr.

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
Rigtig god information og meget tryg, venlig og kompetent behandling.

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
God til at tage sig af patienter som har tandlægeskræk

Odpowiedź od tandlægen.dk - Fiolstræde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.