Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

Oceniono na 5 z 5

Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle til kontrol og have en tandrensning og kom ind til ULA, og hun var rigtig sød og megadygtig til sit job, ligesom alle medarbejdere er hos tandlægen.dk Aalborg, jeg har stiftet bekendskab... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Zobacz więcej

1. Klinika stomatologiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3197

Napisz recenzję

Tand

Super rolig og dygtig tandplejer. Stor ros

7 sierpnia 2025

Kære Rigmor,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du blev behandlet af en super rolig og dygtig tandplejer.

Vi sætter stor pris på din ros.

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse

6 sierpnia 2025

Kære Lucas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god og behagelig oplevelse. ¨

Oceniono na 5 z 5

Altid god behandling og dygtig…

Altid god behandling og dygtig personale.

5 sierpnia 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får en god behandling og bliver mødt af et dygtigt personale.

Oceniono na 5 z 5

Det har været en god og givende…

Det har været en god og givende oplevelse

1 sierpnia 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og givende oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Venligt personale og professionel…

Venligt personale og professionel behandling

31 lipca 2025

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede venligt personale og professionel behandling hos os.

Oceniono na 5 z 5

Kunne komme sammen dag jeg ringe og min faste tandlæge har ferielukning.Super god behandling der varmt kan anbefales

28 lipca 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du kunne få tid samme dag, og at behandlingen var super god.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse…

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse hos en tandlæge som jeg havde hos jer, jeg bliver mødt af smilende ansatte, og jeg gik derfra med et smil på læben, sindsyg god oplevelse.

18 lipca 2025

Odpowiedź od tandlægen.dk - Aalborg

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at høre, at du havde så god en oplevelse hos os - det betyder meget for os. Det dejligt at du blev mødt af et smilende personale, som kunne give dig et smil med hjem.

Oceniono na 5 z 5

Very good and professional team

Very good and professional team , thank you !

18 lipca 2025

Odpowiedź od tandlægen.dk - Aalborg

Thank you for your kind words. We are happy to hear you had a good experience with our team - it means a lot to us.

Have a nice day.

Best regards

Oceniono na 4 z 5

Ok god behandling

Ok fin behandling

16 lipca 2025

Kære Svend,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling.

Meget kompetent personale.

Meget kompetent personale.
Samtidig drages der god omsorg i situationen. Jeg føler mig tryg og informeres løbende gennem behandlingen.
Jeg oplever en god og venlig stemning i klinikken.

14 lipca 2025

Kære Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele behandlingen - det er lige præcis det vi tilstræber.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig klinik personale er smilende…

Dejlig klinik personale er smilende tandlægen er rolig og forklare hvad han laver ved en.
Skøn tandlægestol

8 lipca 2025

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i tandlægestolen og at vores tandlæge og personale gav dig en god behandling.

Oceniono na 5 z 5

God behandling og dygtig tandlæge

Venlig og lyttende behandler, behagelig og forsigtig behandling, og god samtale med individuelt udgangspunkt. Transparente priser (på hjemmesiden). Tak for behandlingen <3

8 lipca 2025

Kære Mia,

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig behandling med god dialog.

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores klinik er et skønt sted at komme - det betyder meget for os.

Flinke og venlige

24 czerwca 2025

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har mødt flinke og venlige medarbejdere hos os.

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet professionel og kompetent service – det betyder meget for os.

Dygtig og sød tandlæge.

Jeg har været patient hos Ole
Og Kirsten Buskbjerg gennem flere
Årti.
Ole er borte,
Kirsten er ud over en faglig dygtig og rart menneske en tryg tandlæge.
Mine bedste anbefalinger

20 czerwca 2025

Kære Else,

Mange tak for dine fine ord og din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du gennem mange år har følt dig tryg og godt behandlet.

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale

17 czerwca 2025

Kære Chanette,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever personalet som imødekommende – det er netop dét, vi tilstræber.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og opmærksom og dygtig…

Venlig og opmærksom og dygtig behandling!

16 czerwca 2025

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever både venlighed og faglighed i behandlingen.

Tandrensning

Tandplejer Bettina var meget venlig, grundig med sit arbejde, jeg følte mig tryg i tandlægestolen
Kan kun anbefale Tandlægerne.dk

12 czerwca 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig tryg og godt behandlet – det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har en god og rolig og lyttende…

Jeg har en god og rolig og lyttende tandlæge, der ved hvordan jeg er og har det med at komme der, og det betyder alt for mig.

12 czerwca 2025

Kære Ann,

Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig mødt med ro, forståelse og nærvær.

tandlægen.dk Aalborg

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej