Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊

Oceniono na 5 z 5

Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Zobacz więcej

1. Klinika stomatologiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3215

Napisz recenzję

Tandrensning

Tandplejer Bettina var meget venlig, grundig med sit arbejde, jeg følte mig tryg i tandlægestolen
Kan kun anbefale Tandlægerne.dk

12 czerwca 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig tryg og godt behandlet – det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har en god og rolig og lyttende…

Jeg har en god og rolig og lyttende tandlæge, der ved hvordan jeg er og har det med at komme der, og det betyder alt for mig.

12 czerwca 2025

Kære Ann,

Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig mødt med ro, forståelse og nærvær.

Oceniono na 5 z 5

Rasmus Hviid kan sit kram og man føler…

Rasmus Hviid kan sit kram og man føler sig virkelig tryg ved det arbejde han udfører, og de anbefalinger han giver. Ærlig og præcis om noget kan betale sig eller ej og sammen med sin dygtige og smilende assistent Mana udgør de et fantastisk godt team. Kan på det varmeste kun anbefale Rasmus som tandlæge (humoren fejler heller ikke noget), og vores epilepsiramte datter, der har forskellige udfordringer, håndterede han også til perfektion.

Opinia niezależna

Kære Preben,

Tak for din grundige og flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever både faglighed, ærlighed og tryghed – og at din datter også blev mødt med stor forståelse.

Oceniono na 5 z 5

Meget søde og altid god service

Super sød og rare . Forklare alt , så hvis man evt skulle have noget tandlæge skræk, så skal man gå her

Kære Helene,

Mange tak for dine ord. Vi er glade for, at du føler dig godt informeret og taget hånd om – især hvis man er lidt nervøs.

Oceniono na 5 z 5

Godt og trygt sted at gå til tandlæge.

Det har altid været et godt og trygt sted at komme til tandlæge. Min tandlægeskræk fra skoletiden er forsvundet siden jeg startede hos tandlæge Mads Kirkegaard for ca 45 år siden. Mads er desværre gået på pension. Men jeg håber, det bliver lige så positivt med en anden tandlæge samme sted.

Kære Inger,

Mange tak for din trofaste opbakning gennem årene. Vi håber, at du fortsat vil føle dig godt tilpas hos os – også med den nye tandlæge.

Oceniono na 5 z 5

Der blev arbejdet med mig og mine…

Der blev arbejdet med mig og mine tænder var i fokus.
Meget sød tandplejer, som var flink til at give pauser ind i mellem.

Kære Bodil,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig i centrum og oplevede, at der blev taget hensyn undervejs – det gør en forskel for mange.

Oceniono na 5 z 5

En behagelig oplevelse på klinikken.

En behagelig oplevelse på klinikken.

10 czerwca 2025

Kære Liselotte,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en behagelig oplevelse på klinikken.

Godt og fint

6 czerwca 2025

Kære Frank,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kære Birger,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre du oplever os som professionelle og venlige. Det er netop det vi altid bestræber os efter.

Alt perfekt

Alt perfekt, god oplevelse

2 czerwca 2025

Kære Jonna,

Mange tak for dine flotte ord. Det glæder os meget at vide, du føler du har haft en god oplevelse hos os.

Mange hilsner,

Rodbehandling

Har i dag fået rodbehandlet en kindtand hos Anders, som er specialist indenfor rodbehandling.
Han er imødekommende, venlig, omhyggelig og udfører sit arbejde til ug sammen med sin assistent. Et rigtig godt team, som man føler sig tryg ved. Tandlægen.dk får min allerbedste anbefaling!

26 maja 2025

Kære Ilse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de rosende ord om Anders og hans assistent. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Mange hilsner,
tandlægen.dk Aalborg.

Oceniono na 3 z 5

Jeg synes ikke at det er ikk godt fordi…

Jeg synes ikke at det er ikk godt fordi jeg har stadigvæk ondt og blå mærke i kinden to gang med bedøvelse og lavet lille hul og skift lak tandlæge siger 2-3 uger det bliver bedre
Den 16/5 har været tandlæge

16 maja 2025
Opinia niezależna

Kære Balantina,

Tak for at dele din oplevelse med os, og tak for telefonisk samtale i dag. Som aftalt er du meget velkommen til at ringe til os 70400570, hvis du får brug for vores hjælp.

Tryghed, venlighed

Er altid tryg og møder venligt personale, jeg har kendt i mange år.

20 maja 2025

Kære Maybritt,

Tusind tak for dine ord. Det er en stor glæde, at du føler dig tryg og møder et personale, du har tillid til gennem årene.

Oceniono na 5 z 5

Always a pleasure to rely on their…

Always a pleasure to rely on their services, usualy I don t have much trust, but with tandlægen.dk I am sure I get the service I need in order to have a healthy oral hygiene.

Thank you 🤗🤗

Dear Emil,

Thank you so much for your kind words. We're happy to hear that you feel safe and confident in the care you receive at our clinic.

Have a great day.

Best regards

Kære Leon,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med tandrensningen.

Oceniono na 5 z 5

God velkomst i receptionen- ingen…

God velkomst i receptionen- ingen ventetid - rolig og meget pædagogisk tandlæge

Kære Dorte,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og rolig modtagelse samt en pædagogisk tilgang hos vores tandlæge.

Oceniono na 5 z 5

Super venlig og professionel…

Super venlig og professionel behandling.
Virkelig god oplevelse

Kære Dorthe,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig både godt behandlet og taget godt imod.

Oceniono na 4 z 5

Tandlægekontrol

Udmærket besæg

17 maja 2025

Kære Jørn,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig omsorgsfuld tilgang

Virkelig omsorgsfuld tilgang, var i de bedste hænder

15 maja 2025

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod og i trygge hænder – det er vigtigt for os.

Same procedure as always

Trygt og sikkert

14 maja 2025

Kære Tommy,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever forløbene som trygge og sikre – hver gang.

tandlægen.dk Aalborg

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej