1. Min helt nye fryser med indhold, fryser ikke@, Reparatør kommer i morgen. 3. Jeg må aflyse min tandlægetid. 4. Ringer…men frokost pause til kl.13…..OK 5. Ringer igen kl. 13. får nu at vide,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Først møde var fint. Da jeg blev forsinket til næste møde, ringede jeg og beklagede så var det for sent og der blev udskrevet et gebyr kr 878,45 , hvilke gjorde jeg aflyste hele forløbet. Jeg nu er bl... Zobacz więcej
Første besøg efter tandlægeskift. Havde en akut tid og kom ind til den sødeste tandlæge Mette- Kartine. Grundig, omsorgsfuld, og forklarede hele tiden hvad der skulle ske. En meget positiv oplevels... Zobacz więcej
Havde en flækket tand, sødt personale, der kender til min frygt for at det skal gøre ondt, så de sørger for at bedøve mig grundigt, tanden blev fikset i en fart og afsted med mig :). Selvom jeg hader... Zobacz więcej
Vi er 11 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 1 kirurg, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!
Torvet 31, 3300, Frederiksværk, Dania
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Dejlig imødekommenhed, fin faglighed, god information gennem hele forløbet, omsorg for klienten og prisen.
Super god oplevelse og meget sødt personale!
Altid en sød og rar behandling af personalet.
Dygtig til at forklare før og efter udførelsen.
Regulære tilbud og meget fint udfærdiget.
Super tandlæge har tandlæge skræk men de fantastiske søde og spørger hele tiden om man er ok.
Lulu er rigtig god til at tage imod med min tandlægeskræk
Første gang hos tandcentret, en fantastisk oplevelse.. så stort tak her fra🫡🤗
Altid imødekomme medarbejdere
God og professionel behandling og evt. opfølgning
En positiv oplevelse, da det var et tandlægeskift efter 25 år.
Første besøg hos Tandcentret. Flinke og venlige. Alle tænder gennemgået for skader og slid. Fik et prisoverslag med hjem, udskiftning af gammel sølvfyldning til plastik, ca 2000,- kr.
Jeg kommer igen😁
Anbefaler Tandcentret, altid god service og høj faglighed.
God oplevelse tog meget hensyn til mig
Jeg synes det var en positiv oplevelse og jeg er glad for den gode samtaler jeg fik svar på mine spørgsmål så jeg håber det fortsætter sådan
Præcis diagnose og god rådgivning - eneste problem er at det er for dyrt
Det er altid trygt og godt at komme i Tandcentret. Karin i receptionen og den bedste tandplejer Dorthe
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.