Oceniono na 1 z 5

1. Min helt nye fryser med indhold, fryser ikke@, Reparatør kommer i morgen. 3. Jeg må aflyse min tandlægetid. 4. Ringer…men frokost pause til kl.13…..OK 5. Ringer igen kl. 13. får nu at vide,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Først møde var fint. Da jeg blev forsinket til næste møde, ringede jeg og beklagede så var det for sent og der blev udskrevet et gebyr kr 878,45 , hvilke gjorde jeg aflyste hele forløbet. Jeg nu er bl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første besøg efter tandlægeskift. Havde en akut tid og kom ind til den sødeste tandlæge Mette- Kartine. Grundig, omsorgsfuld, og forklarede hele tiden hvad der skulle ske. En meget positiv oplevels... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en flækket tand, sødt personale, der kender til min frygt for at det skal gøre ondt, så de sørger for at bedøve mig grundigt, tanden blev fikset i en fart og afsted med mig :). Selvom jeg hader... Zobacz więcej

1. Stomatolog

Napisane przez firmę

Vi er 11 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 1 kirurg, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!

4,5

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Intet at klage over 😀

21 listopada 2023

Hej Steen.
Vi sætter pris på din tilfredshed og er glade for, at du ikke har noget at klage over. Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere, er vi her for at hjælpe. Tak for din positiv feedback! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Altid smilende og venlige

Altid smilende og venlige. Godt professionelt arbejde.

21 listopada 2023

Hej Martin
Vi værdsætter dine rosende ord! Det glæder os at vide, at vores team altid leverer smilende og venlig service samt godt professionelt arbejde. Tak for at dele dine positive oplevelser, og vi ser frem til at fortsætte med at opretholde denne standard for dig. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os

Oceniono na 5 z 5

Fin service og hurtig hjælp

Havde brug for hjælp til flækket tand.
Super hjælpsomme. Venlig betjening og flot arbejde. Kan kun anbefale.

10 listopada 2023

Kære Line
Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med din flækkede tand, og at du er tilfreds med vores service. Tak for dine venlige ord og anbefaling. Vi sætter pris på din tillid og står altid klar til at assistere dig. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Super omsorgsfuld behandling 😊

9 listopada 2023

Hej Carsten
Vi er glade for at vide, at du har oplevet en super omsorgsfuld behandling hos os. Din komfort og velvære er vores prioritet. Tak for dine rosende ord, og vi ser frem til at levere fortsat omsorgsfuld service. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Oceniono na 5 z 5

Altid ventet og modtaget i god ro og…

Altid ventet og modtaget i god ro og orden. Smilende og profesionelle

9 listopada 2023

Kære Helle
Det er dejligt at høre, at du altid bliver modtaget i god ro og orden, og at vores team er smilende og professionelt. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at fortsætte med at give dig en positiv oplevelse ved hver besøg. Tak for din feedback! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg mødte en smilende receptionist

Jeg mødte en smilende receptionist. Kom hurtigt ind til tandlægen som var venlig og hurtig og vidste lige hvad der skulle gøres.
Tandlæge's assistent var sød og smilende.

7 listopada 2023

Kære Karen
Det er glædeligt at høre, at du havde en positiv oplevelse fra start til slut, med en smilende receptionist, en venlig og effektiv tandlæge samt en sød og smilende tandlægeassistent. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at levere fortsat god service ved dine besøg. Tak for din tillid! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Altid dejligt smilende personale

Altid dejligt smilende personale, føler sig tryg i deres hænder.
Forklare tingene på en forståelig måde.

1 listopada 2023

Hej Kasper
Det er fantastisk at vide, at du altid møder dejligt smilende personale og føler dig tryg i deres hænder. Vi bestræber os på at give klar og forståelig information. Tak for dine venlige ord, og vi ser frem til at fortsætte med at levere en positiv oplevelse for dig. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Søde og meget venlig

Søde og meget venlig. Super behandling.

1 listopada 2023

Kære Nadia
Vi sætter pris på dine venlige ord! Det er dejligt at vide, at du har haft en super behandling og oplevet vores personale som søde og meget venlige. Tak for din positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

En dygtig tandkirurg i glimrende…

En dygtig tandkirurg i glimrende samarbejde med hendes assistent. Et godt team.

30 października 2023

Hej Finn
Det lyder som en positiv oplevelse med en dygtig tandkirurg og hendes assistent i glimrende samarbejde. Et stærkt team er nøglen til effektiv behandling. Tak for din anerkendelse af vores professionelle personale!

Oceniono na 5 z 5

Sødeste mennesker og super go behandling

30 października 2023

Kære Anne
Det er skønt at høre, at du har mødt de sødeste mennesker og fået en super god behandling. Vi sætter pris på din positive feedback. Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er vi her for at hjælpe. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Oceniono na 5 z 5

Super fin oplevelse som altid

Super fin oplevelse som altid - kyndig behandling og venlig stemning -

27 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Tak for stjernerne. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til de rosende ord. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

SUPER GOD TANDLÆGE

Har du tandlæge skræk?
Eller skal du ha en rigtig god tandlæge.
Så vil jeg varmt anbefale tandcentret.
De er både søde, dygtige og fortæller altid hvad de gør.
Jeg går glad til tandlæge i dag.
Hvor jeg ellers undgik at gå til tandlægen, pga min angst.
Men i dag er der intet og går glad til tandlæge hver 3. Månede.

24 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Mange tak Jonna, fordi du dig tid til at skrive. Det glæder os virkelig at høre om din positive oplevelse med os. Det er fantastisk at vide, at vi har hjulpet dig med at overvinde din tandlægeskræk, og at du nu ser frem til dine besøg hver 3. måned. Det er dejligt at høre, at du oplever os som en dygtig og omsorgsfuld tandlægeklinik. Tak for at dele din anbefaling med os, det vil helt sikkert hjælpe andre, der måske oplever det samme.

Oceniono na 5 z 5

Behagelig klinik at komme i 😊 man føler…

Behagelig klinik at komme i 😊 man føler sig altid velkommen, god tone og betjening, både fra karin som sidder bag ved skranken og lulu som behandler, samt klinik assistenten
Vh Annelise Jensen - Aaris

17 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Kære Annelise. Vi er så glade for at høre, at du har haft en behagelig oplevelse i vores klinik! Det betyder meget for os at vide, at du altid føler dig velkommen, og vi er stolte af vores gode team, der gør deres bedste for at give dig den bedste service. Tak for din støtte og de 5 stjerner! 😊

Oceniono na 4 z 5

Bliver godt modtaget

Bliver godt modtaget, og får en god behandling, men jeg syntes det er blevet for dyrt.

12 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Kære Tove. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og det er godt, at du er tilfreds med behandlingen hos os. Mht. prisen er det rigtigt, at der har været stigninger. Det skyldes de prisstigninger vi oplevere hos vores leverandører og resultaterne af Overenskomstforhandlingerne.

Jeg vil varmt anbefale…

Jeg er normalt ikke glad for tandlæger (læs tandlægeskræk), men alle de søde medarbejdere på Tandcenteret gør, at man føler sig tryg og i gode hænder.
Og mine tænder er altid blevet renset til perfektion af den søde tandplejer Dorte og Lulu er dygtig til at lave mine tænder når de skal repareres👍

10 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Kære Kirsten. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og tak for dine anerkendende og rosende ord om Dorthe og Lulu - dem værdsætter vi.

Oceniono na 4 z 5

Lulu Lønberg Jensen var flink

Lulu Lønberg Jensen var flink, jeg håber det holder.

10 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Kære Karin. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det er rart at høre, at du er tilfreds med Lulu. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os

Oceniono na 5 z 5

Her er den personlige service!

Her er den personlige service!
Jeg føler mig altid mødt med venlighed. Der er ro på enten det handler om pleje eller behandling fra tandlæge. Jeg mærker at de gør deres bedste!

5 października 2023

Odpowiedź od Tandcentret

Kære Marika. Mange tak for de flotte ord. Det er motiverende at vide, at du er godt tilfreds. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej