Fijn contact gehad met Alexander over de vacature en het bedrijf. Hij wist er veel te vertellen en heeft de vaart er lekker in gehouden tijdens het hele traject.
Zobacz, co mówią recenzenci
Het contact was heel fijn en de begeleiding erg goed. Alles was steeds snel en netjes geregeld, en ook bij vragen werd ik altijd direct geholpen. Het hele traject van het eerste contact tot de uiteind... Zobacz więcej
Ik ben persoonlijk benaderd op een hele fijne manier. Niet opdringerig en écht vrijblijvend. Gaf alle ruimte tot nadenken, maakt wel duidelijk afspraken om de knopen door te hakken. Dit resulteert in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De persoonsgerichte benadering is zeer prettig. Je bent geen 'werkzoekende', maar een persoon. Met aandacht wordt er naar je geluisterd. Er wordt niet vóór je gedacht maar mét je gedacht en dat ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij TALECT draait het om aandacht voor jou. Zien wij een match? Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw ervaring, wat jij zoekt in een baan én blij van wordt! Na het gesprek nog steeds enthousiast over de vacature? We stellen jou voor bij het bedrijf. Binnen een week ga je op gesprek. Is er een match tussen jou en het bedrijf? Onze ervaring is dat jij binnen 2 tot 3 weken een nieuwe baan hebt! Wil jij dat ook? Bekijk onze vacatures op de website of bel naar 088-2034100.
Dane kontaktowe
Boerhaaveweg 44, 3401 MN, IJsselstein, Holandia
- 088-2034100
- contact@talect.nl
- talect.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Helemaal op mijn plek bij een leuke baan!
De benadering was heel persoonlijk en het gesprek met mijn nieuwe werkgever was snel geregeld. De communicatie vannuit Talect verliep super. Er wordt ook rekening gehouden met wat je zelf echt wilt. Het bedrijf heeft een open en geen opdringerige indruk op mij gemaakt. Ik kreeg alle ruimte om zelf een beslissing te maken en om afspraken te maken met mijn werkgever.

Odpowiedź od Talect
Goed geholpen kommen afspraken goed na…
Goed geholpen kommen afspraken goed na ben blij met me nieuwe baan via hun ook heftruck cursus geslaagd door hun betaald zeer tevreden

Odpowiedź od Talect
Zeer goed en persoonlijk contact!
Ik heb het contact met Talect als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Axel (Consultant bij Talect) heeft mij goed begeleid en al mijn vragen weten te beantwoorden. Mede dankzij hem nu alweer in mijn 3e maand bij mijn nieuwe functie. Precies zoals Axel had verwacht ben ik nog altijd erg blij met de stap die ik gemaakt heb. Zeker een aanrader om met dit bedrijf te kijken naar je verdere carrière!

Talect bemiddeling bureau
Talect , een zeer goed bemiddelingbureau , heb er goede ervaringen mee , en een leuke baan gevonden, Alexander heeft mij alles goed uitgelegd en professioneel begeleid , zeer vriendelijke mensen en snel met bemiddeling, dus zoek je een baan , ga naar Talect, raad ik je zeker aan !!
Open en doelgericht gesprek
Open en doelgericht gesprek. Marieke zag gelijk mijn potentie en vond voor mij binnen no-time de juiste match. Blij en dankbaar voor mijn werkgever, one in a million.
Fijn contact gehad
Fijn contact gehad! Kan alles vragen en geen verplichtingen. Ik kon ook een dagje mee lopen op locatie waardoor je een goed beeld krijgt waar je komt te werken.
Positief
Ben zeer goed geholpen door Marieke.
Communicatie! was goed en wat ik het fijnste vond was het luisterendoortje.
Talect heeft talent.....
Talect is een uitstekend bemiddelingskantoor met professionele consultants. Ze hebben oog voor de mens. Ben super tevreden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.