Sziano Recenzje 344

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goede service, heldere antwoorden. Hele mooie en fijne producten. Kwaliteit is top, pasvorm ook top. Gewoon heel tevreden.

Oceniono na 5 z 5

Happy customer hier!! Super mooi merk! Na jaren de perfecte sneaker te zoeken heb ik hem eindelijk gevonden. Inmiddels 5 paar Runner NEO in meerdere kleuren. Kwaliteit is goed, ze zitten heerlijk en e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag bezorgd Prachtige schoenen en lopen heerlijk

Oceniono na 5 z 5

Er waren wat problemen wat binnen magazijn verkeerd was gegaan, persoonlijk benaderd door de internal manager van sziano. Welke het probleem keurig oplosten. Hij deed een aanbod wat ik persoonlijk nie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Sziano is a Premium footwear label. Street, timeless and elegance. Sziano tries to imply the most exceptional silhouette to each sneaker we create. Whilst striving for an original and exclusive design down to the finest details, our team deliberately work with robust accuracy in order to produce the ultimate luxurious, yet affordable sneaker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hele goede ervaring!

Snel geleverd, prima service & top schoenen! Ik had loafers besteld. Deze zitten perfect, zijn van hele goede kwaliteit, lopen lekker - niets op aan te merken! Ik herken me gelukkig niet in een aantal van de mensen met negatieve feedback. Zeker aan te raden om bij Sziano te bestellen.

9 sierpnia 2024

Lopen fijn

Ik heb de beige instappers, ze zitten fijn, niet pijnlijk en staat overal bij. Vorig jaar gekocht en net zo mooi.

8 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Ik bestelde drie paar schoenen in de verkeerde maten bij Sziano. Na contact met de klantenservice werd ik zowel via e-mail als telefonisch snel en vriendelijk geholpen. Ik kon de schoenen gratis retourneren en ontving direct de juiste maten. De service was efficiënt en de schoenen kwamen snel binnen. Daarom geef ik Sziano een 9!

1 sierpnia 2024

Denken in oplossingen

Nieuwe loafers gekocht, heb ze in de verkeerde maat besteld. Aangezien ik over een dag met vakantie moet en ik ze graag mee wou, hebben ze me de goede maat alvast opgestuurd zodat die net op tijd binnenkomen.
Bedankt hiervoor!
Voor de rest snelle reactie op mijn mail gehad

25 lipca 2024

Alsnog geleverde schoenen

Ik werd afgelopen week gebeld door de zaakwaarnemer van Sziano wat wel heel tof was en ik totaal niet meer had verwacht.
Want hij vertelde me dat me schoenen die ik in maart 2024 had gekocht alsnog opgestuurd zouden worden.
Dit was eerder niet opgestuurd vanwege wat kleine interne probleempjes die nu de lucht uit zijn.
In eerste instantie geloofde ik men oren niet toen ik persoonlijk gebeld werd en 1 dag later werden mijn schoenen alsnog geleverd zoals afgesproken!

Ik ben blij dat de zaakwaarnemer zijn verantwoording genomen heeft & zijn best doet om alles alsnog op een goede manier te laten verlopen & dat klanten alsnog hun schoenen zullen gaan ontvangen.
Ik ben blij dat ik de schoenen binnen heb & ze zitten als gegoten!

@Sziano thank you 💪🏾💯💚

11 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Na een tijd afwezig zijn geweest

Na een tijd afwezig zijn geweest, toch goed opgepakt en goed afgehandeld. Top schoenen goede kwaliteit! Lekker zacht voetbed. Had al eerder schoenen besteld die bevielen goed en daarom nog een paar besteld. 👌🏼👍🏻

11 lipca 2024

Terugbetaling retour opgelost

Wegens prive problemen bij dit bedrijf helaas lang moeten wachten op het geld van de retourzending. Gisteren telefonisch benaderd door een medewerker die het nú gelukkig heeft opgelost. Blij dat het is opgelost. Succes met het doorpakken na de privé problemen!

8 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Sziano is een correcte bedrijf !

Sziano is een correcte bedrijf !
Ik had in Mei schoenen besteld maar wegens interne omstandigheden werden ze niet geleverd. Uiteindelijk heeft sziano wel contact opgenomen met mij sinds het probleem is opgelost en heb ik wel mijn geld terug gekregen. Het is een correcte bedrijf die zo snel mogelijk ter actie schoot om het probleem op te lossen.

20 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Dramatisch

Op 26-4-2024 schoenen besteld, volgens hun site volgende dag levering. Met Koningsdag ertussen ging ik al uit van een iets langere levertijd. Inmiddels ruim 1,5 week verder, nog steeds niets vernomen. Mails beantwoorden doen ze niet aan, telefonisch niet bereikbaar.
Nu lees ik in reacties van het bedrijf op andere reviews (daar hebben ze blijkbaar wel tijd voor) dat er ernstige omstandigheden binnen het bedrijf hebben plaatsgevonden en dat daardoor bestellingen niet in behandeling genomen kunnen worden en dat ze er alles aan doen om het spoedig mogelijk te verhelpen. Hier lees je echter niets van op hun site of tijdens het bestellen. Nee, daar staat gewoon nog vóór 17u besteld, morgen in huis. Dus gewoon lekker de klant misleiden, zelf wel het geld binnen harken en de klant laten verrekken. Lekker bedrijf als je zo met je klanten omgaat. Ook de terugbetalingstermijn van 12(!!!) weken gaat natuurlijk helemaal nergens over. Ben benieuwd of ik ooit nog reactie krijg en of ik mijn geld nog een keer terug krijg. Dit 'bedrijf' nooit meer voor mij.

26 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej