Goede service, heldere antwoorden. Hele mooie en fijne producten. Kwaliteit is top, pasvorm ook top. Gewoon heel tevreden.
Zobacz, co mówią recenzenci
Happy customer hier!! Super mooi merk! Na jaren de perfecte sneaker te zoeken heb ik hem eindelijk gevonden. Inmiddels 5 paar Runner NEO in meerdere kleuren. Kwaliteit is goed, ze zitten heerlijk en e... Zobacz więcej
Snelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag bezorgd Prachtige schoenen en lopen heerlijk
Er waren wat problemen wat binnen magazijn verkeerd was gegaan, persoonlijk benaderd door de internal manager van sziano. Welke het probleem keurig oplosten. Hij deed een aanbod wat ik persoonlijk nie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sziano is a Premium footwear label. Street, timeless and elegance. Sziano tries to imply the most exceptional silhouette to each sneaker we create. Whilst striving for an original and exclusive design down to the finest details, our team deliberately work with robust accuracy in order to produce the ultimate luxurious, yet affordable sneaker.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering en lopen top
Snelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag bezorgd
Prachtige schoenen en lopen heerlijk
Super tevreden over mijn sneakers
Super tevreden over mijn sneakers en de goede en snelle service. Echt een top bedrijf.
Goede klantenservice
Verkeerde maat gekregen. Vervolgens gemaild en nu wordt het goede paar verzonden met een tegemoetkoming. Goede service uiteindelijk gelukkig! Bedankt
Vriendelijk en goede kwaliteit
Klantenservice is vriendelijk, denkt mee en reageert snel. Fijne loafers van zeer goede kwaliteit!
Top kwaliteit!!
Tot nu toe een heel goede service!! Het is TOP kwaliteit!! Altijd op tijd geleverd!!
Fantastische ervaring en kwaliteit
Goed kwaliteit en snel
goed kwaliteit en jullie snel leveren, blij met deze schoen
Voldaan aan mijn verwachtingen
Snelle levering, goede kwaliteit, komt afspraken na, mooie producten, mooie merk.
Fantastisch
Al lange tijd klant bij Sziano, kan jullie maar in 1 woord beschrijven, FANTASTISCH!
Top schoenen
Ik was verrast door mijn ervaring. Ik heb twee paar schoenen via jullie website gekocht en ben met allebei erg tevreden. Ze zijn ook heel snel geleverd.
Fijne producten
Fijne producten, altijd netjes verpakt en snelle verzending. Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.
Snel geleverd
Snel geleverd, Goede kwaliteit, Zit heerlijk, Heel blij mee
Mooie sneakers
Mooie sneakers, heb 2 kleuren besteld, nog niet gedragen maar zien er echt dik uit, thanks.
Zeer tevreden
Zeer tevreden over Sziano. De schoenen die ik had besteld werd snel verzonden( met de sale kan het 2 tot 3 dagen langer duren). De pasvorm is echt geweldig, goede prijs kwaliteit verhouding. Zitten echt als gegoten.
Mooie kwaliteit runner
Mooie kwaliteit van de Neo Runner, echt hele mooie sneakers en een snelle levering.
Top service!
Top service! Perongeluk verkeerde adres doorgeven.. dit werd snel door geanticipeerd door Sziano
Prachtige producten en merk
Prachtige producten en merk, echt een top bedrijf.
Uitstekende ervaring
Mijn eerste ervaring met Sziano was meteen uitstekend. Snel geleverd en mooi verpakt is een soort kadootje aan jezelf, pasvorm prima en je voelt meteen dat het hoge kwaliteit is.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de…
Zeer tevreden over de kwaliteit van de loafers. Ook was fijn de goede communicatie en zeer snelle hulp bij het zoeken naar het perfecte product.
Top service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.