Synes abonnementet er dyrt som det er og fikk beskjed på synstest at det ble dyrere pga nye glass. Når jeg var innom igjen for å bestille de nye glassene får jeg beskjed at jeg allerede har dyreste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Anbefaler ikke abbonement. Er umulig å komme seg ut av det om en ikke er fornøyd. Fikk som førsteinntrykk at det er nedbetaling av briller. Heller ikke info om at det MÅ være 3 briller. Når jeg da ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg synes opplevelsen var for det meste veldig fin. Optiker var veldig flink og grundig, hun forklarte alt før hun gjorde det. Når det kom til hjelpen etterpå til å finne briller var hun veldig grun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ble møtt av proffe fagfolk, gikk kjempe fort og flott., fra kontakt første gang til timen. Fikk hjelp til valg av briller og solbriller som passer meg og min ansikts form . Anbefales, dem ser deg
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Norges største optikerkjede med stor kunnskap og fokus på kvalitet. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos oss i Synsam!
Dane kontaktowe
Karl Johans gate 6B, 0154, Oslo, Szwecja
- synsam.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Veldig god opplevelse
Jeg ble tatt godt imot, fikk god og lett forståelig info både før-, underveis-, og etter undersøkelsen. Fikk avdekket at jeg har behov for en operasjon , og det ga svar på et viktig spørsmål for meg

Bra service
God hjelp på både synstesten og ved valg av ny innfatning og glass 👍🏻

Dyrt uten angrerett
God service, men ingen bytterett og nesten 3 ganger så dyrt som andre steder. Anbefaler dere å velge et annet sted!

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Syns det er for dårlig at jeg ikke fikk…
Syns det er for dårlig at jeg ikke fikk spørsmål om årlig bytte/om jeg hadde lyst å bytte briller, Og om jeg ville betale ut det ene brilleparret da jeg har hatt det i over 2 år nå!

Brille abonnement …
Til opplysning så har de ikke brille abonnement , det er en leieavtale.
Noe de ikke informerte meg om, så om du ikke sier opp etter 2 år så vil det fortsette å gå og du betaler for ingenting .
Et firma jeg skal holde meg langt unna
Lesebriller jeg fikk , funka ikke for meg, fikk ikke tilbud om at de skulle rette opp det, fikk tilbud om nye solbriller istedet
Skremmende drift av butikk

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Jeg har dessverre hatt en svært negativ…
Jeg har dessverre hatt en svært negativ opplevelse. Første gang jeg bestilte briller, var styrken feil, og brillene kunne ikke brukes.
Jeg byttet brillene til et nytt par, men også disse var for sterke og umulige å bruke. Etter mange år med briller har jeg aldri opplevd lignende problemer hos andre optikere. Basert på mine erfaringer kan jeg ikke anbefale denne butikken.

Veldig god kundeopplevelse i Lillestrøm
Utmerket dialog og veiledning gjennom synsundersøkelsen. Svarte på alt jeg lurte på. Også det jeg opplevde som ærlig og kundefokusert hjelp til valg av innfatning. Tillitsvekkende og hyggelige.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Veldig hyggelige å hjelpsomme…
Veldig hyggelige å hjelpsomme medarbeidere og en veldig hyggelig og flink optiker.

DÅRLIGSTE OPPLEVELSEN EVER!!!
Jeg kjøpte briller hos Synsam. Da jeg ba dem justere dem, klarte de å skrape opp brillene i stedet.
De sa at de skulle bestille nye glass, men de nye glassene fikk fire nye riper. Jeg har hatt briller i mange år, men har aldri opplevd noe så dårlig som dette. Kommer aldri til å handle hos Synsam igjen.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Fint med synskontroll når det behøves i…
Fint med synskontroll når det behøves i tillegg til fast årskontroll.

Helt topp
Veldig dyktig og hyggelig optiker som hjalp meg på en utmerket måte

God service og tilstedeværelse
Personellet var oppriktig opptatt sv meg som kunde

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Hyggelige folk som ga god informasjon…
Hyggelige folk som ga god informasjon under hele undersøkelsen,

Flott kundeservice
Profesjonelle, hyggelige og hjelpsomme ansatte på butikken i Arendal.

Veldig pågående selgere.…
Ble dyttet på ett brille abonnement av 3 pågående selgere i butikken i Molde.
Veldig dyrt å kjøpe ut brillene etter at kontrakten var gått ut. De ansatte informerte meg om at de da skulle være gratis.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Veldig flinke ansatte med god kunnskap
Veldig flinke ansatte med god kunnskap. Følte meg godt ivaretatt.
Minuset: savnet et hei og bli sett når jeg kom inn og sto ved disken og ventet på timen til optikeren.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.