Synsam Norge ASRecenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Synes abonnementet er dyrt som det er og fikk beskjed på synstest at det ble dyrere pga nye glass. Når jeg var innom igjen for å bestille de nye glassene får jeg beskjed at jeg allerede har dyreste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anbefaler ikke abbonement. Er umulig å komme seg ut av det om en ikke er fornøyd. Fikk som førsteinntrykk at det er nedbetaling av briller. Heller ikke info om at det MÅ være 3 briller. Når jeg da ikk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Jeg synes opplevelsen var for det meste veldig fin. Optiker var veldig flink og grundig, hun forklarte alt før hun gjorde det. Når det kom til hjelpen etterpå til å finne briller var hun veldig grun... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ble møtt av proffe fagfolk, gikk kjempe fort og flott., fra kontakt første gang til timen. Fikk hjelp til valg av briller og solbriller som passer meg og min ansikts form . Anbefales, dem ser deg

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Norges største optikerkjede med stor kunnskap og fokus på kvalitet. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos oss i Synsam!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 235

Napisz recenzję

Veldig god opplevelse

Jeg ble tatt godt imot, fikk god og lett forståelig info både før-, underveis-, og etter undersøkelsen. Fikk avdekket at jeg har behov for en operasjon , og det ga svar på et viktig spørsmål for meg

17 marca 2026

Hei Jan,

Så hyggelig å høre at ditt besøk hos oss har levd opp til dine forventninger. Vi er glade for å ha deg som kunde.

Bra service

God hjelp på både synstesten og ved valg av ny innfatning og glass 👍🏻

17 marca 2026

Hei Anders,

Oceniono na 2 z 5

Dyrt uten angrerett

God service, men ingen bytterett og nesten 3 ganger så dyrt som andre steder. Anbefaler dere å velge et annet sted!

Hei Catrine,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Dette gir oss muligheten til å forbedre oss og det er vi takknemlige for. Trenger du mer hjelp med din henvendelse, ønsker jeg deg velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, så hjelper vi deg videre.

Oceniono na 3 z 5

Syns det er for dårlig at jeg ikke fikk…

Syns det er for dårlig at jeg ikke fikk spørsmål om årlig bytte/om jeg hadde lyst å bytte briller, Og om jeg ville betale ut det ene brilleparret da jeg har hatt det i over 2 år nå!

4 marca 2026

Hei,

Brille abonnement …

Til opplysning så har de ikke brille abonnement , det er en leieavtale.
Noe de ikke informerte meg om, så om du ikke sier opp etter 2 år så vil det fortsette å gå og du betaler for ingenting .
Et firma jeg skal holde meg langt unna

Lesebriller jeg fikk , funka ikke for meg, fikk ikke tilbud om at de skulle rette opp det, fikk tilbud om nye solbriller istedet

Skremmende drift av butikk

16 marca 2026

Hei Hege,

Takk for at du deler din tilbakemelding.
Vi vil gjerne høre mer om din opplevelse og ønsker at du tar kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, slik at du kan fortelle mer. Vi ser frem til å hjelpe deg videre.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har dessverre hatt en svært negativ…

Jeg har dessverre hatt en svært negativ opplevelse. Første gang jeg bestilte briller, var styrken feil, og brillene kunne ikke brukes.
Jeg byttet brillene til et nytt par, men også disse var for sterke og umulige å bruke. Etter mange år med briller har jeg aldri opplevd lignende problemer hos andre optikere. Basert på mine erfaringer kan jeg ikke anbefale denne butikken.

12 marca 2026

Hei Mar IJa,

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag!

Veldig god kundeopplevelse i Lillestrøm

Utmerket dialog og veiledning gjennom synsundersøkelsen. Svarte på alt jeg lurte på. Også det jeg opplevde som ærlig og kundefokusert hjelp til valg av innfatning. Tillitsvekkende og hyggelige.

6 marca 2026

Hei Linda,

Takk for din tilbakemelding - så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service og følte deg godt ivaretatt!
Jeg håper vi sees igjen i en av våre Synsam-butikker, og ønsker deg en fin dag videre!

Oceniono na 5 z 5

Informativ og god service fra optiker.

10 marca 2026

Hei Sigmund,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne fine tilbakemeldingen. Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god Synsam-opplevelse hos oss. Velkommen tilbake!
Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Veldig hyggelige å hjelpsomme…

Veldig hyggelige å hjelpsomme medarbeidere og en veldig hyggelig og flink optiker.

9 marca 2026

Hei Hans,

Takk for at du tok deg tid til å dele din gode opplevelse, det var hyggelig å lese.
Vi ønsker deg en fortsatt fin dag!

DÅRLIGSTE OPPLEVELSEN EVER!!!

Jeg kjøpte briller hos Synsam. Da jeg ba dem justere dem, klarte de å skrape opp brillene i stedet.
De sa at de skulle bestille nye glass, men de nye glassene fikk fire nye riper. Jeg har hatt briller i mange år, men har aldri opplevd noe så dårlig som dette. Kommer aldri til å handle hos Synsam igjen.

27 stycznia 2026

Hei Shkelqesa,

Vi beklager virkelig det som skjedde. Det var uheldig at linsene ble ripete under justeringen, og at de nye linsene har blitt ripete. Vi forstår din skuffelse, og du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på e-post: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, for å se hvordan vi kan hjelpe deg videre. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Fint med synskontroll når det behøves i…

Fint med synskontroll når det behøves i tillegg til fast årskontroll.

2 marca 2026

Hei Knut,

Helt topp

Veldig dyktig og hyggelig optiker som hjalp meg på en utmerket måte

Hei Rune,

Tusen takk for din fine feedback, og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er virkelig glade for at du hadde en hyggelig Synsam-opplevelse hos oss.

Vi håper å se deg igjen snart i en av våre Synsam-butikker.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag.
Jenneli i Synsam

God service og tilstedeværelse

Personellet var oppriktig opptatt sv meg som kunde

26 lutego 2026

Hei Tore,

Vi håper å se deg igjen snart i en av våre Synsam-butikker.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag.
Jenneli i Synsam

Oceniono na 4 z 5

Hyggelige folk som ga god informasjon…

Hyggelige folk som ga god informasjon under hele undersøkelsen,

21 lutego 2026

Hei Karl-Otto,

Flott kundeservice

Profesjonelle, hyggelige og hjelpsomme ansatte på butikken i Arendal.

23 lutego 2026

Hei John,

Så hyggelig å høre! Jeg deler din gode tilbakemelding med Synsam Arendal.

Vi er glade for å ha deg som kunde, og takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss!

Veldig pågående selgere.…

Ble dyttet på ett brille abonnement av 3 pågående selgere i butikken i Molde.
Veldig dyrt å kjøpe ut brillene etter at kontrakten var gått ut. De ansatte informerte meg om at de da skulle være gratis.

Hei Ole,

Så leit å høre at du ikke er fornøyd med ditt brilleabonnement. Det finnes mange vilkår i vår avtale og det er viktig for oss at våre kunder leser gjennom avtalen før signering.

Skulle du mot formodning ikke ha tid til å lese gjennom avtalen før du signerer, tilbyr vi 30 dagers angrerett på Lifestyle-brilleabonnement fra og med dagen du signerte avtalen.

Dette slik at du i ro og fred kan lese gjennom avtalen og føle deg trygg med ditt Lifestyle-brilleabonnement.
Jeg ønsker deg en fin dag videre.

Oceniono na 5 z 5

Veldig flinke ansatte med god kunnskap

Veldig flinke ansatte med god kunnskap. Følte meg godt ivaretatt.
Minuset: savnet et hei og bli sett når jeg kom inn og sto ved disken og ventet på timen til optikeren.

18 lutego 2026

Hei Evy,

Hyggelig og dyktige personale

6 lutego 2026

Hei Farahnaz,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne fine tilbakemeldingen!
Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god Synsam-opplevelse hos oss.

Velkommen tilbake!

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

11 lutego 2026

Hei Inge,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen, og vi håper å se deg igjen snart!

Hyggelig optiker

Hyggelig optiker. Følte meg godt ivaretatt.

14 lutego 2026

Hei Solfrid,

Takk for din tilbakemelding - så hyggelig å høre at du er fornøyd med ditt besøk hos oss!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej